Skip to content

Polak da radę

Komentarz

• Jak mój szwagier taksówkarz, długim kombi Opel Omega. :D
  • Matt M 1 tydzień temu
    Zapraszam do Chicago do sprawdzenia swoich możliwości

sanczessco 1 tydzień temu
    +Matt M Oj tam od razu Chicago lepiej do Sosnowca.

:D
  • Szikago czy Sosnowiec, ważne że Polska.
  • Też jestem w takim parkowaniu niezły, ale to jest miszcz.
  • Ja poczebuję cirka ebałt 3 razy więcey miejsca. Noji lepiey coby mi się żadne przechodnie nie plątali, bo mię to rozprasza.
  • Szacun!
    Pytanie tylko czy to było robione bezkontaktowo.
  • W Belgii musiałem tak parkować ale schodziło mi 3 razy dłuzej
  • mmaria napisal(a):
    Ja poczebuję cirka ebałt 3 razy więcey miejsca. Noji lepiey coby mi się żadne przechodnie nie plątali, bo mię to rozprasza.

8-}
    przybij pietke!
  • ja sie nauczyłem parkować po przeprowadzce do miasta
    na wsi miałem cały plac przed domem a i tak niesporo mi to szło a miałem cientka

teraz jestem w stanie zmieścic sie wszedzie moim reno scenic megane (duży i pojemny, dla rodziny w sam raz, polecam) ale to co robi ten gość to jest miszczostwo swiata
    nie miałbym nerw i sił tak kręcic kierownicą i mieszać w biegach - ktoś policzył na ile razy on to zrobił?
  • No właśnie, kto go tam wie, czy kontaktu nie było.
  • Miszcz! Chciałabym jeszcze zobaczyć jak on z tego wyjeżdża.
  • Mania napisal(a):
    Miszcz! Chciałabym jeszcze zobaczyć jak on z tego wyjeżdża.
    A na końcu to nie jest wyjazd?
    marniok napisal(a):
    ja sie nauczyłem parkować po przeprowadzce do miasta
    na wsi miałem cały plac przed domem a i tak niesporo mi to szło a miałem cientka

teraz jestem w stanie zmieścic sie wszedzie moim reno scenic megane (duży i pojemny, dla rodziny w sam raz, polecam) ale to co robi ten gość to jest miszczostwo swiata
    nie miałbym nerw i sił tak kręcic kierownicą i mieszać w biegach - ktoś policzył na ile razy on to zrobił?
    Miałem niedawno podobną historię, kiedy musiałem wyjechać na hotelowym parkingu swoją Fabią kombi przez wąską szparę między dwoma wielkimi samochodami - około 10 razy chyba musiałem kręcić, ale nie liczyłem.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.