Skip to content

Karnowscy idą w telewizornię?

edytowano December 2015 w Forum ogólne
W związku z dynamicznym rozwojem i dążeniem do nieustannej poprawy osiąganych wyników, wydawnictwo Fratria SA ma przyjemność poinformować o zmianach w zarządzie spółki. Funkcję prezesa zarządu Fratrii obejmie były prezes Telewizji Polskiej SA, prezes spółki Apella Romuald Orzeł.
Podało wpolityce.pl
Otagowano:

Komentarz

• Coś się kroi. Ciekawe.
  • Z pewnością. Nowe ustawy medialne mają być przedstawione w ciągu tygodnia. Być może więc widzowie otrzymają w prezencie na Wigilię nowy Zarząd TVP. Pewnie się nie zdąży, ale na Trzech Króli to już chyba realne. Czy to Karnowscy ? To nie jest najwazniejsze. Wydaje się, że akurat dobrych i uczciwych dziennikarzy i managerów telewizyjnych po prawej stronie jest dość. Szkoda, że Wildstein choruje.
  • Szkoda, że Wildsstein choruje. Bardzo, bardzo życzę mu powrotu do zdrowia. Ale w mediach publicznych na stanowisku prezesa go sobie nie życzę.
  • Ano. Znamy jego mityczny talent do gry drużynowej.
  • Ciekawe, czy RAZ obejmie po MŁYNARSKIEJ "Świat się kręci"? ;)
  • extraneus napisal(a):
    Ciekawe, czy RAZ obejmie po MŁYNARSKIEJ "Świat się kręci"? ;)
    Raczej Warzecha :-S
  • los napisal(a):
    Ano. Znamy jego mityczny talent do gry drużynowej.
    No taka uwaga na tym forum jest dość brawurowa.
  • Stawiam że pół Republiki pójdzie do TVP a samą Rep. Przejmą Karnole
  • Od początku mówiłem, że Republika to przechowalnia etacików dla swoich.
  • No, teraz to najlepszy moment, żeby zrobić z r.tv coś na miarę tvn24. Mogą dostać miejsce na muxie, kredyty z pko.
  • A dlaczego nie ? Może zamiast bajek o niezaleznych mediach i niezależnych artystach przyznać jak jest. A jest tak że rządzą się albo ideologią albo interesami, a najczęściej jednym z drugim zrośniętym. A ja , jak już mam komu płacić, to wolę tym których ideolo bardziej mi odpowiada.
  • Cezary „Trotyl” Gmyz ‏@cezarygmyz · 1 min.1 minutę temu
    Dostałem misję naprawienia programów informacyjnych w mediach publicznych. Mam program trójstopniowy - zaoranie, bronowanie, rekultywacja

• Dobra wiadomość. Czyli osoba najbardziej karnolosceptyczna odchodzi z Republiki.
  • Stwierdził przed chwilą, że to był żart.
    Kretyn.
  • Nie lubię Karnowskich. Ale jeśli chcą dla dobra, to niech tam.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.