Agnieszka Maciag: "Europe nalezy oczyscic (sic!) z chrzescijanstwa" - pisze o ...Swietach
pisze o Swietach kulinarnie. czy ktos zna ksiazke?
Pani Maciag jest bowiem blogerka i w swoich duszoszczypatielnych rozwazaniach na temat "rownowagi w sobie" cytuje goscia, ktory ratunek dla Europy widzi w "oczyszczeniu jej z chrzescijanstwa".
Pienkna Agnieszka tez odnalazla rownowage w sobie po tym jak otrzasnela sie z traumy zgotowanej jej przez mezczyzn:
- ktorzy nazywali ja "za wysoka"
- oraz tych z KK, bo "jak mozna dobrze myslec o sobie, kiedy sie co niedziela powtarzelo -moja winamoja wina-"
jak widac, poglady pogladami ale kasa musi sie zgadzac i pienkna, oraz moim zdaniem faktycznie ciut za wysoka, Agnieszka odnajduje dzieki tradycji KK rownowage w swoim portfelu.
(kategoria kulinarna bo nie ma "brak obycia")
Pani Maciag jest bowiem blogerka i w swoich duszoszczypatielnych rozwazaniach na temat "rownowagi w sobie" cytuje goscia, ktory ratunek dla Europy widzi w "oczyszczeniu jej z chrzescijanstwa".
Pienkna Agnieszka tez odnalazla rownowage w sobie po tym jak otrzasnela sie z traumy zgotowanej jej przez mezczyzn:
- ktorzy nazywali ja "za wysoka"
- oraz tych z KK, bo "jak mozna dobrze myslec o sobie, kiedy sie co niedziela powtarzelo -moja winamoja wina-"
jak widac, poglady pogladami ale kasa musi sie zgadzac i pienkna, oraz moim zdaniem faktycznie ciut za wysoka, Agnieszka odnajduje dzieki tradycji KK rownowage w swoim portfelu.
(kategoria kulinarna bo nie ma "brak obycia")
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Próbowała to be stylist-ka and song-erka (płyta Marakesz), and bloger-ka.
Ma ciąg na celebrycję herself...
charakterystyczne jest tez, ze z czolowki polskich blogow kulinarnych, ostaly sie chyba tylko dwa, ktore wciaz promuja sztuke pichcenia.
reszta od jakiegos czasu zamienia sie w pamietniki kulinarno-estetyczno-sentymentalne, co bylo jeszcze do strawienia.
natomiast coraz czesciej staja sie te blogi tym czym ksiegarnie na Zapadzie: promocja gadzetow.
a wszystko pod haslem "poszukiwania siebie" hehe...
W ogOOle nie rozumiem jak można szukać porad kulinarnych u anorek_TYCZKI lub bulemiczki.
tylko kawy coraz mniej;)
JORGE>
To ja wolę usiąść na ławce w Łazienkach i pomyśleć jak to jest że gołębie z całego parku w sekundę dowiadują się żę ktos sypnął chlebem.....