Skip to content

Agnieszka Maciag: "Europe nalezy oczyscic (sic!) z chrzescijanstwa" - pisze o ...Swietach

edytowano March 2015 w Kulinaria
pisze o Swietach kulinarnie. czy ktos zna ksiazke?

Pani Maciag jest bowiem blogerka i w swoich duszoszczypatielnych rozwazaniach na temat "rownowagi w sobie" cytuje goscia, ktory ratunek dla Europy widzi w "oczyszczeniu jej z chrzescijanstwa".
Pienkna Agnieszka tez odnalazla rownowage w sobie po tym jak otrzasnela sie z traumy zgotowanej jej przez mezczyzn:
- ktorzy nazywali ja "za wysoka"
- oraz tych z KK, bo "jak mozna dobrze myslec o sobie, kiedy sie co niedziela powtarzelo -moja winamoja wina-"

jak widac, poglady pogladami ale kasa musi sie zgadzac i pienkna, oraz moim zdaniem faktycznie ciut za wysoka, Agnieszka odnajduje dzieki tradycji KK rownowage w swoim portfelu.

(kategoria kulinarna bo nie ma "brak obycia")

Komentarz

• Wysoka jak brzoza, głupia jak koza :)
  • Rozum nie musi być główną zaletą modelek.
  • WTF is Agnieszka? I na co ma ciąg?
  • edytowano December 2015
    WTF Agnieszka is polish top photo-model-ka on emerytura.
    Próbowała to be stylist-ka and song-erka (płyta Marakesz), and bloger-ka.
    Ma ciąg na celebrycję herself...

• A to wuj z nią. I ciotka tesz. idą swięta. W sejmie rozpietentegowanie. A tu jakies pitolenie o jakiejs podstarzałej bździągwie co się z plantacji chmielu urwała.
  • Mania napisal(a):
    Rozum nie musi być główną zaletą modelek.
    Problem w tym, Maniu, ze dla wielu czlowiekow prostych (nie mylic ze "skrzywdzonym czlowiekiem prostym") takie panieny to wyrocznia.

• fatuswombatus napisal(a):
    A to wuj z nią. I ciotka tesz. idą swięta. W sejmie rozpietentegowanie. A tu jakies pitolenie o jakiejs podstarzałej bździągwie co się z plantacji chmielu urwała.
    jesli wejdziesz na blogi kulinarne, ktore, zapewniam cie, ciesza sie b. duzym zainteresowaniem (a w okresie swiatecznym, megazainteresowaniem), to ksiazka pani od "czyszczenia od chrzescijanstwa" jest obecnie na pierwszym miejscu toplistow.

charakterystyczne jest tez, ze z czolowki polskich blogow kulinarnych, ostaly sie chyba tylko dwa, ktore wciaz promuja sztuke pichcenia.
    reszta od jakiegos czasu zamienia sie w pamietniki kulinarno-estetyczno-sentymentalne, co bylo jeszcze do strawienia.
    natomiast coraz czesciej staja sie te blogi tym czym ksiegarnie na Zapadzie: promocja gadzetow.
    a wszystko pod haslem "poszukiwania siebie" hehe...

• Nu i tu szkopOOł. gotować umiem, a jak chcę się zapoznac z przepisem to nie szukam w blogu jakiejś bździągwy z tyłkiem chudszym nisz nasza szkapa tylko szukam u osoby dla której gotowanie i jedzenie jest przyjemną sztuką.

W ogOOle nie rozumiem jak można szukać porad kulinarnych u anorek_TYCZKI lub bulemiczki.
  • ja uwielbiam blogi kulinarne: to jak posiadoowa na kawie.
    tylko kawy coraz mniej;)
  • edytowano December 2015
    Kiedyś to się nazywało kuchenną filozofią ... Dziś pani Maciąg aspiruje do roli autorytetu.

JORGE>
  • No tak......filozof myje gary u pakistańczyka w Londku, a certyfikowana kretynka uprawia filozofię na kOOlinarnym blogu.

To ja wolę usiąść na ławce w Łazienkach i pomyśleć jak to jest że gołębie z całego parku w sekundę dowiadują się żę ktos sypnął chlebem.....
  • edytowano 15:33

O! i 10 lat pykło i pani Agnieszka opuściła ten świat w otoczeniu białych świec na złotych tacach, żodyn anielski orszak nie zakłócił świeckiej ceremonii prowadzonej przez mistrzynie z zakładu pogrzebowy "Mój anioł", gdzie obsługę stanowią kobiety, oczywiście piosenka, pszroda, pszjaciele.

Link jeden z wielu by nie było, że zmyślam wchodzić na własna odpowiedzialność.
    https://www.pomponik.pl/plotki/news-pogrzeb-agnieszki-maciag-w-warszawie-wzruszajace-chwile-na-o,nId,22498514

• Europa została oczyszczona z Agnieszki Maciąg.

• Szkoda że nie ma linka albo cytatu, nie wiadomo o co chodzi.

• @Przemko powiedział(a):
    Szkoda że nie ma linka albo cytatu, nie wiadomo o co chodzi.

Modelka Agnieszka Maciąg (osobiście nazywałem ją Machociąg) funkcjonowała na obrzeżu reglamentowanego tzw. polskiego przemysłu rozrywkowego w latach 90.

Coś tam koślawo nagrywała jako wokalistka, występowała też w teledyskach De Mono. W ostatnich latach poszła ostro w lemparcizm, a w listopadzie skosił ją rak. Womp womp.

• edytowano 17:31

@peterman powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Szkoda że nie ma linka albo cytatu, nie wiadomo o co chodzi.

Modelka Agnieszka Maciąg (osobiście nazywałem ją Machociąg) funkcjonowała na obrzeżu reglamentowanego tzw. polskiego przemysłu rozrywkowego w latach 90.

Coś tam koślawo nagrywała jako wokalistka, występowała też w teledyskach De Mono. W ostatnich latach poszła ostro w lemparcizm, a w listopadzie skosił ją rak. Womp womp.

Miałem na myśli wpis tytułowy, to oczyszczanie.

Nawiasem ona karierę zawdzięcza tym teledyskom De Mono, wzięli ja bo była bezrobotna znaczy tania.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.