Skip to content

Komisarz do SKOK Stefczyka - jednak kontratak i to logiczny, szacun.

edytowano March 2015 w Forum ogólne
gf24.pl napisal(a):
Do końca roku Komisja Nadzoru Finansowego wprowadzi komisarza do Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej im. Franciszka Stefczyka – dowiedziała się „Gazeta Finansowa”.
źródło
No takich przeciwników to rozumiem.
Otagowano:

Komentarz

• Nie za późno? Kadencja kończy się w 2016.
  • Teraz pan J musi zawi trafić za kratki. Jeśli nic złego go nie spotka, będzie to mesydż - możecie do nas strzelać, w najgorszym razie nikogo nie zabijecie. Wam za to nic nie grozi, bo my nie strzelamy, jesteśmy dobrotliwi.
  • los napisal(a):
    Teraz pan J musi zawi trafić za kratki. Jeśli nic złego go nie spotka, będzie to mesydż - możecie do nas strzelać, w najgorszym razie nikogo nie zabijecie. Wam za to nic nie grozi, bo my nie strzelamy, jesteśmy dobrotliwi.
    Takich mesedżów było już tyle Losie...... i co? Jajco!
  • fatuswombatus napisal(a):
    Spokojnie, wtedy pan MK nie był szefem tam gdzie jest teraz...
    Więc pytanie losa jest postawione w nowych warunkach i na nowe otwarcie ;)
  • edytowano December 2015
    Sytuacje są rózne ale natura ludzka jest taka sama. Pan Prezydent AD powiedział coś w tomacie gdy ze smutkiem pochylił głowę zauważając iż ludzie odpowiedzialni za mordowanie Polaków w grudniu 1970 są bezkarni. I nie tylko oni. Ubeccy kaci, konfidenci i TW i inna hołota dalej plugawi ojczyznę naszą. I co? Jajco.
  • fatuswombatus napisal(a):
    los napisal(a):
    Teraz pan J musi zawi trafić za kratki. Jeśli nic złego go nie spotka, będzie to mesydż - możecie do nas strzelać, w najgorszym razie nikogo nie zabijecie. Wam za to nic nie grozi, bo my nie strzelamy, jesteśmy dobrotliwi.
    Nie. To jest atomowe uderzenie w samo centrum, wcześniej to były piski, nawet głośne ale ciągle tylko piski. Muchy mogą głośno brzęczeć ale nie wywrócą wozu. Pan J musi odczuć uderzenie o podobnej sile wymierzone w niego samego, osobę a nie urząd. Jego los powinien być odstraszającym przykładem. Inaczej lepiej się pakować i wyjeżdżać na Grenlandię czy gdziekolwiek.
  • Lubię to również. I nie oczekuję niczego mniej niż wieloletnich wyroków więzienia.
  • Pewno że wielkie jajco z tego jest. Zamiast takie kwestie nagłaśniać mendialne cały czas międlą tylko temat TK od rana i awantury związanej z wypowiedzią Kaczyńskiego
    fatuswombatus napisal(a):
    Sytuacje są rózne ale natura ludzka jest taka sama. Pan Prezydent AD powiedział coś w tomacie gdy ze smutkiem pochylił głowę zauważając iż ludzie odpowiedzialni za mordowanie Polaków w grudniu 1970 są bezkarni. I nie tylko oni. Ubeccy kaci, konfidenci i TW i inna hołota dalej plugawi ojczyznę naszą. I co? Jajco.
  • Przepraszam za naiwność, ale na 7 członków KNF, 3 to przedstawiciele ministerstw i prezydenta, więc to, czyli komisarz w Stefczyku, mimo, że do przegłosowania, nie powinno być aż takie łatwe,
    ???
  • Mariusz Kubzdyl z MPiPS to pracownik resortu z czasów Kopacz, nie wiem kim jest Piotr Piłat z MF.
  • Ale mniemam, że są to przedstawiciele ministrów, czyli są wykonawcami ich woli.
  • Hmm... Info bez związku z tematem, ale kto wie, kto wie: Okęcie dzisiaj rozwiązało umowę (w trybie natychmiastowym) o ochronę lotniska z Konsalnetem.
  • Piłat? Andrzej Piłat był jakimś wice ministrem u Millera. Syn?
  • yanusson napisal(a):
    Hmm... Info bez związku z tematem, ale kto wie, kto wie: Okęcie dzisiaj rozwiązało umowę (w trybie natychmiastowym) o ochronę lotniska z Konsalnetem.
    Bardzo dobra wiadomość. A będzie jeszcze lepsza, jak opanują mafię okradającą walizki.

• yanusson napisal(a):
    Hmm... Info bez związku z tematem, ale kto wie, kto wie: Okęcie dzisiaj rozwiązało umowę (w trybie natychmiastowym) o ochronę lotniska z Konsalnetem.
    Ja tam nie wiem, ale parę razy różnych ludków pytałem, czy są jakieś nie-esbeckie i nie-mafijne spółki ochroniarskie, i dostałem odpedź, że nie, że nie ma takich, nadto niesłusznie rozdzielam te kategorie.
    Tak tedy, dalej nie wiem, czemu akurat Kąsalnet miałby być szczególnie gorszy od innych przechowalni esbecji.
  • dentysta napisal(a):
    Ale mniemam, że są to przedstawiciele ministrów, czyli są wykonawcami ich woli.
    Nie są :(
  • Widać dla pomienionych ludków "Ochrana Grzesik-Jeżewski" była zbyt mała albo za bardzo zakonspirowana. MSPANC
  • Tę ochranę, o wiele rozumię, wykupili taysze szfeccy, z trzema kółkami, więc sprawa nieaktualna: http://www.securitas.com/pl/pl/
  • Łosztyfpendzel! A ja tam właśnie konto założyłem. Wciórności...
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    yanusson napisal(a):
    Ja tam nie wiem, ale parę razy różnych ludków pytałem, czy są jakieś nie-esbeckie i nie-mafijne spółki ochroniarskie, i dostałem odpedź, że nie, że nie ma takich, nadto niesłusznie rozdzielam te kategorie.
    Tak tedy, dalej nie wiem, czemu akurat Kąsalnet miałby być szczególnie gorszy od innych przechowalni esbecji.
    A chociażby ta, ochraniająca Prezesa
    http://grom-ochrona.com.pl/

A propos kąsalnet
    http://wpolityce.pl/polityka/255072-z-kim-wspolpracuje-bor-konsalnet-perla-w-koronie-resortu-czytaj-fragment-ksiazki-resortowe-dzieci-sluzby

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.