gf24.pl napisal(a): Do końca roku Komisja Nadzoru Finansowego wprowadzi komisarza do Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej im. Franciszka Stefczyka – dowiedziała się „Gazeta Finansowa”.
Teraz pan J musi zawi trafić za kratki. Jeśli nic złego go nie spotka, będzie to mesydż - możecie do nas strzelać, w najgorszym razie nikogo nie zabijecie. Wam za to nic nie grozi, bo my nie strzelamy, jesteśmy dobrotliwi.
los napisal(a): Teraz pan J musi zawi trafić za kratki. Jeśli nic złego go nie spotka, będzie to mesydż - możecie do nas strzelać, w najgorszym razie nikogo nie zabijecie. Wam za to nic nie grozi, bo my nie strzelamy, jesteśmy dobrotliwi.
Takich mesedżów było już tyle Losie...... i co? Jajco!
Sytuacje są rózne ale natura ludzka jest taka sama. Pan Prezydent AD powiedział coś w tomacie gdy ze smutkiem pochylił głowę zauważając iż ludzie odpowiedzialni za mordowanie Polaków w grudniu 1970 są bezkarni. I nie tylko oni. Ubeccy kaci, konfidenci i TW i inna hołota dalej plugawi ojczyznę naszą. I co? Jajco.
los napisal(a): Teraz pan J musi zawi trafić za kratki. Jeśli nic złego go nie spotka, będzie to mesydż - możecie do nas strzelać, w najgorszym razie nikogo nie zabijecie. Wam za to nic nie grozi, bo my nie strzelamy, jesteśmy dobrotliwi.
Takich mesedżów było już tyle Losie...... i co? Jajco!
Nie. To jest atomowe uderzenie w samo centrum, wcześniej to były piski, nawet głośne ale ciągle tylko piski. Muchy mogą głośno brzęczeć ale nie wywrócą wozu. Pan J musi odczuć uderzenie o podobnej sile wymierzone w niego samego, osobę a nie urząd. Jego los powinien być odstraszającym przykładem. Inaczej lepiej się pakować i wyjeżdżać na Grenlandię czy gdziekolwiek.
Pewno że wielkie jajco z tego jest. Zamiast takie kwestie nagłaśniać mendialne cały czas międlą tylko temat TK od rana i awantury związanej z wypowiedzią Kaczyńskiego
fatuswombatus napisal(a): Sytuacje są rózne ale natura ludzka jest taka sama. Pan Prezydent AD powiedział coś w tomacie gdy ze smutkiem pochylił głowę zauważając iż ludzie odpowiedzialni za mordowanie Polaków w grudniu 1970 są bezkarni. I nie tylko oni. Ubeccy kaci, konfidenci i TW i inna hołota dalej plugawi ojczyznę naszą. I co? Jajco.
Przepraszam za naiwność, ale na 7 członków KNF, 3 to przedstawiciele ministerstw i prezydenta, więc to, czyli komisarz w Stefczyku, mimo, że do przegłosowania, nie powinno być aż takie łatwe, ???
yanusson napisal(a): Hmm... Info bez związku z tematem, ale kto wie, kto wie: Okęcie dzisiaj rozwiązało umowę (w trybie natychmiastowym) o ochronę lotniska z Konsalnetem.
Bardzo dobra wiadomość. A będzie jeszcze lepsza, jak opanują mafię okradającą walizki.
yanusson napisal(a): Hmm... Info bez związku z tematem, ale kto wie, kto wie: Okęcie dzisiaj rozwiązało umowę (w trybie natychmiastowym) o ochronę lotniska z Konsalnetem.
Ja tam nie wiem, ale parę razy różnych ludków pytałem, czy są jakieś nie-esbeckie i nie-mafijne spółki ochroniarskie, i dostałem odpedź, że nie, że nie ma takich, nadto niesłusznie rozdzielam te kategorie. Tak tedy, dalej nie wiem, czemu akurat Kąsalnet miałby być szczególnie gorszy od innych przechowalni esbecji.
Ja tam nie wiem, ale parę razy różnych ludków pytałem, czy są jakieś nie-esbeckie i nie-mafijne spółki ochroniarskie, i dostałem odpedź, że nie, że nie ma takich, nadto niesłusznie rozdzielam te kategorie. Tak tedy, dalej nie wiem, czemu akurat Kąsalnet miałby być szczególnie gorszy od innych przechowalni esbecji.
Komentarz
Więc pytanie losa jest postawione w nowych warunkach i na nowe otwarcie
???
Tak tedy, dalej nie wiem, czemu akurat Kąsalnet miałby być szczególnie gorszy od innych przechowalni esbecji.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zarzad-komisaryczny-w-kasie-stefczyka-kasa,246,0,1981174.html
http://grom-ochrona.com.pl/
A propos kąsalnet
http://wpolityce.pl/polityka/255072-z-kim-wspolpracuje-bor-konsalnet-perla-w-koronie-resortu-czytaj-fragment-ksiazki-resortowe-dzieci-sluzby