Skip to content

List protestacyjny przeciwko zniesławianiu Polski przez ćwoka z Hitlerowa

http://rdi.org.pl/
Bardzo proszę o podpisywanie tego listu, przesyłanie do swoich znajomych i zamieszczanie na portalach społecznościowych. To bardzo ważne, żeby jak najwięcej osób zaznaczyło swój sprzeciw wobec takich metod hitlersokich, przypominających nam Polakom najczarniejsze lata w najnowszej historii

Komentarz

• Nie Edziu, to jest kompletnie nieważne ile osób podpisze ten list. Nie interesuje mnie tańczenie do muzyki którą grają nasi wrogowie. Istotne jest czy dostanie pozew, ewentualnie w mordę gdzieś na ulicy jak przyjedzie do Polski, cała reszta jest nieistotna.
  • Tak czy siak podpisałem
  • Ty hitlerowska świnio! Na ryj, czołgać się i skamlać o przebaczenie za to, coście zrobili, a nie pouczać. No nie mogę, Herrenvolk w mordę jebany.

Takiej treści mógłbym podpisać ale jak to Przemko ujął - danie po mordzie jest stosowniejsze i będzie łatwiej zrozumiałe.
  • Ktoś kiedyś pisał o wojnach nominalistycznych :-/
  • Z niecierpliwością czekam Przemcio aż to zrobisz, tzn. albo napiszesz pozew, albo dasz w ryja hitlerowskiemu Komisarzowi. Bo rozumiem, że nie zostawisz tak tego i coś z tym zrobisz, nieprawdaż?
  • los napisal(a):
    Ty hitlerowska świnio! Na ryj, czołgać się i skamlać o przebaczenie za to, coście zrobili, a nie pouczać. No nie mogę, Herrenvolk w mordę jebany.
    Tyle to mniej więcej znaczy, ale ujęte w sposób bardziej opisowy, z większą liczbą słów. ;)
  • przemk0 napisal(a):
    Nie Edziu, to jest kompletnie nieważne ile osób podpisze ten list. Nie interesuje mnie tańczenie do muzyki którą grają nasi wrogowie. Istotne jest czy dostanie pozew, ewentualnie w mordę gdzieś na ulicy jak przyjedzie do Polski, cała reszta jest nieistotna.
    Nie no, jeśli brać tą konstrukcję poważnie, to istotne jest tylko, ile bomb Polska zrzuci na Munchen ;)
  • A mogłoby być Mnichowo w dalszej kolejności po Berlinie? Lubię.
  • Brandenburgia z przyległościami jest przeznaczona pod osadnictwo słowiańskie ;)
  • extraneus napisal(a):
    Brandenburgia z przyległościami jest przeznaczona pod osadnictwo słowiańskie ;)
    No część już nam dał Stalin: Nową Marchię. Skąd ja pochodzę.
    Mój parafialny Kościół Templariusze zbudowali...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.