Nu, w tym Hitlerowie to raz po raz któryś popada w werbalny i nie tylko werbalny amok... Kuna nie wiem, powietrze tam jakieś takie, czy inne żyły wodne... #-o
Szymańska-Borginon @Sz_Borginon 23 min.23 minuty temu Unijny urzędnik : komisarz Gunther Oettinger dostał reprymendę od szefa KE J. C Junckera za swoją wypowiedź w sprawie Polski.
Szymańska-Borginon @Sz_Borginon 23 min.23 minuty temu Unijny urzędnik : komisarz Gunther Oettinger dostał reprymendę od szefa KE J. C Junckera za swoją wypowiedź w sprawie Polski.
Małej radości ciąg dalszy
Może to też być próba uśpienia uwagi. Cacy, cacy, już dobrze i nagle łup, uchwała o faszyzmie czy coś podobnego. Ale mam nadzieję, że politycy to wiedzą i się przygotują.
los napisal(a):Może to też być próba uśpienia uwagi. Cacy, cacy, już dobrze i nagle łup, uchwała o faszyzmie czy coś podobnego. Ale mam nadzieję, że politycy to wiedzą i się przygotują.
Tezy do wystąpienia PBS w PE: .... zwracając się do Przewodniczącego ke. Panie przewodniczący. Reforma TK w pl ma na celu poprawę jego działania. Nie zamierzamy likwidować TK, jak ma to miejsce w pańskim kraju. Nie zamierzamy też pouczać czy krytykować władz Luksemburga. Uważamy że są oninnajlepiej zorientowani jak najlepiej zabezpieczyć praworzadnosc we własnym kraju. Z szacunkiem przyjmiemy do wiadomości przyjęte decyzję z szacunkiem odnosząc się do suwerenności Luxembourg.
Szanowni deputowani. Reforma mediow wzorowana na rozwiązania ch hiszpańskich ma na celu umocnienie pluralizmu . Jeżeli rozwiązania które przyjęliśmy odbiegają od wzorca który przyjęliśmy z chęcią udoskonalimy je . Chciałam zadeklarować ze mój rząd zaprosi w najbliższych dniach przedstawicieli kortezow i hiszpańskiej krrt celem bliższego zapoznania się z modelem bla bla.
Panie przewodniczący Szulc. Pluralizm w mediach pl jest dla mnie wartością bezcenną. W moim kraju działają prywatne konglomeraty telewizyjne oparte na kapitale krajowy m i zagranicznym. 75 procent tytułów prasowych jest własnością zagranicznych podmiotów w olbrzymiej większości niemieckich. Nikt w żaden sposób nie narzuca im cenzury i nie zmusza do autocenzury. Wiem coś o tym powiem mój rząd jest stalym obiektem życzliwe go zainteresowania . Cieszy mnie to bowiem krytyka prasowa pozwala nam nie popaść w nadmierne samozadowolenie. W trakcie moich rządów nie ma i zapewniam nie będzie przypadków nielegalnej inwigilacji , aresztowań czy najść na redakcje. Czasy gdy tego typu działania miały miejsce skończyły się w październiku zeszłego roku. Mogę jedynie wyrazić ubolewanie ze nikogo na tej sali wolność wypowiedzi i pluralizm w mediach w Polsce nadmiernie nie interesował ..
Komentarz
....
zwracając się do Przewodniczącego ke. Panie przewodniczący. Reforma TK w pl ma na celu poprawę jego działania. Nie zamierzamy likwidować TK, jak ma to miejsce w pańskim kraju. Nie zamierzamy też pouczać czy krytykować władz Luksemburga. Uważamy że są oninnajlepiej zorientowani jak najlepiej zabezpieczyć praworzadnosc we własnym kraju. Z szacunkiem przyjmiemy do wiadomości przyjęte decyzję z szacunkiem odnosząc się do suwerenności Luxembourg.
Szanowni deputowani. Reforma mediow wzorowana na rozwiązania ch hiszpańskich ma na celu umocnienie pluralizmu . Jeżeli rozwiązania które przyjęliśmy odbiegają od wzorca który przyjęliśmy z chęcią udoskonalimy je . Chciałam zadeklarować ze mój rząd zaprosi w najbliższych dniach przedstawicieli kortezow i hiszpańskiej krrt celem bliższego zapoznania się z modelem bla bla.
Panie przewodniczący Szulc. Pluralizm w mediach pl jest dla mnie wartością bezcenną. W moim kraju działają prywatne konglomeraty telewizyjne oparte na kapitale krajowy m i zagranicznym. 75 procent tytułów prasowych jest własnością zagranicznych podmiotów w olbrzymiej większości niemieckich. Nikt w żaden sposób nie narzuca im cenzury i nie zmusza do autocenzury. Wiem coś o tym powiem mój rząd jest stalym obiektem życzliwe go zainteresowania . Cieszy mnie to bowiem krytyka prasowa pozwala nam nie popaść w nadmierne samozadowolenie. W trakcie moich rządów nie ma i zapewniam nie będzie przypadków nielegalnej inwigilacji , aresztowań czy najść na redakcje. Czasy gdy tego typu działania miały miejsce skończyły się w październiku zeszłego roku. Mogę jedynie wyrazić ubolewanie ze nikogo na tej sali wolność wypowiedzi i pluralizm w mediach w Polsce nadmiernie nie interesował ..
i do przodu