romeck napisal(a): Zarejestrowałem się w netfliksie. Fajny. Ale filmów jak na lekarstwo....
To PO co? Dają bony na cukier za darmo czy cuś?
1. syn jest zachwycony, że weszli ("ogląda" internet jak my 25 lat temu telewizję) 2. w cenie są cztery stanowiska/ekrany.urządzenia do oglądania syn już znalazł trójkę kolegów do podziału abonamentu (12 euro / 4 = 3 euro miesięcznie) 3. pierwszy miesiąc jest za darmo i można zrezygnować 4. znajoma mnie poprosiła, że jak wprowadzą serial hausofkard to mam dać znać 5. zawsze na początku czegoś jest ubogo. A zacząłem od spokojnego obejrzenia Incepcji...
Za mało, bardzo mało, propozycji do oglądania. Same hity, co po pięć razy w różnych telewizjach leciały, oraz brak polskiego lektora - dla żony nie do przeskoczenia - ale i świnkę Pepe wolałbym po polsku oraz napisów (dla mnie). Syn może w lenguydżu....
https://youtube.com/watch?v=_UxVpoX8OEE Tutaj ładne podsumowanie i wyjaśnienie dlaczego jest tak jak jest. A ja sobie wykorzystam ten darmowy miesiąc jak będę miał więcej wolnego czasu.
Komentarz
2. w cenie są cztery stanowiska/ekrany.urządzenia do oglądania
syn już znalazł trójkę kolegów do podziału abonamentu (12 euro / 4 = 3 euro miesięcznie)
3. pierwszy miesiąc jest za darmo i można zrezygnować
4. znajoma mnie poprosiła, że jak wprowadzą serial hausofkard to mam dać znać
5. zawsze na początku czegoś jest ubogo. A zacząłem od spokojnego obejrzenia Incepcji...
W Polsce jeszcze (a wogóle?) nie działa
ale w Hameryce po tym adresem:
netflix.com/browse/genre/
można przeszukiwać filmy wg kategorii w kodach (liczbach)
np. Action Sci-Fi & Fantasy: 1568
Pełna lista
Za mało, bardzo mało, propozycji do oglądania.
Same hity, co po pięć razy w różnych telewizjach leciały, oraz brak polskiego lektora - dla żony nie do przeskoczenia - ale i świnkę Pepe wolałbym po polsku oraz napisów (dla mnie). Syn może w lenguydżu....
Tutaj ładne podsumowanie i wyjaśnienie dlaczego jest tak jak jest. A ja sobie wykorzystam ten darmowy miesiąc jak będę miał więcej wolnego czasu.
Jak ktoś nie ma problemu z angielską wersją to takie coś jest stratą czasu. Z tego co zrozumiałem nie dali nawet tłumaczenia.