Skip to content

Sąd Najwyższy unieważnił wybory!!!!

Specjalną uchwałą 19.01.2016 Sąd Najwyższy stwierdził nieważność wyborów!!!!!111

Komentarz

• Ale jaja, ale jaja!!!
  • chyba w Mołdawii
  • Gdzies w internetach to jest?
  • Gdzie jest drugie dno?
  • edytowano January 2016
    Panie kulego, som granice!!1 Kulejny siwy wlos.
  • edytowano January 2016
    :D
    W Polsce, to by dziś PiS miał większość konstytucyjną.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Nu tapsz, tapsz.
    Przepraszam za skok pikawy tut. Publiczności.
    Wszelako, chciałem tym wątkiem podkreślić jak i zaznaczyć, że strachy, którymiśmy się niecili tygodni temu dwa czy trzy nie istnieją do tego stopnia, że wogle nikt nie pamięta o nich, nawet ludność obdarzona tak dobrą pamięcią jak my.
  • Zbyt grubymi nićmi prowokacja ta była szyta!
  • Sąd Najwyższy niczym Cezar, wjechał na Rubikoniu w demokrację i porozrzucał jej kości !

JORGE>
  • van.den.budenmayer napisal(a):
    Zbyt grubymi nićmi prowokacja ta była szyta!
    A jednak, trzęśli się ludzie jak truskawki, że GTW nie odpuści. Tak bełło, tak bełło mocium panie!
  • Z przyjemnością dobiliby trupa, ale tak samemu w pierwszym szeregu nacierać, gdy przeciwnik rozgrzany? No co wy! ;)
  • Nie przypuszczałem, że Szturmowce maja poczucie humoru. Takiego humoru. :)
  • Ignac, moja siostra dostała zawału.
    Halina
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Nu tapsz, tapsz.
    Wszelako, chciałem tym wątkiem podkreślić jak i zaznaczyć, że strachy, którymiśmy się niecili tygodni temu dwa czy trzy nie istnieją do tego stopnia, że wogle nikt nie pamięta o nich, nawet ludność obdarzona tak dobrą pamięcią jak my.
    Bo się boimy, że jednak mityczni Władcy Marionetek pukną atomówką, wbrew wszystkiemu. I piękna bajka się skończy. Wszystko jest jeszcze w naszych oczach niestabilne, kruche i nie do uwierzenia. Dlatego takie absurdalne strachy jak unieważnienie wyborów, referendum o nowych wyborach (idiotyzm totalny) czy najazd komisarzy unijnych. Jeżeli wszystko pójdzie ok, to za dwa lata będzie proces odwrotny - bezkrytyczna wiara w niezniszczalność. Co też zbyt rozsądną postawą nie jest.

JORGE>
  • mmaria napisal(a):
    Ignac, moja siostra dostała zawału.
    Halina
    Jezu, naprawdę?????
  • JORGE napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Nu tapsz, tapsz.
    Bo się boimy, że jednak mityczni Władcy Marionetek pukną atomówką, wbrew wszystkiemu. I piękna bajka się skończy. Wszystko jest jeszcze w naszych oczach niestabilne, kruche i nie do uwierzenia. Dlatego takie absurdalne strachy jak unieważnienie wyborów, referendum o nowych wyborach (idiotyzm totalny) czy najazd komisarzy unijnych. Jeżeli wszystko pójdzie ok, to za dwa lata będzie proces odwrotny - bezkrytyczna wiara w niezniszczalność. Co też zbyt rozsądną postawą nie jest.

JORGE>
    No, w dniu wyborów w Kościołach klechowie taki zapodali kawałek:
    Gdy Pan odmienił los Syjonu, wydawało się nam że śnimy!
  • edytowano January 2016
    mmaria napisal(a):
    Halina
    Jezu, naprawdę?????
    Nieno, "dobry" żart wymagał równie dobrej odpowiedzi.

• Ha bloody ha ha. Funny as a fart at a funeral......

• mmaria napisal(a):
    mmaria napisal(a):
    Halina
    Jezu, naprawdę?????

Skaranie z takimi żartami! Z nerwów umarłem. Msza żałobna we wtorek o 11:00 w kościele św. Anny na ul. Biedronki. Po mszy odbędzie się eksportacja zwłok do grobowca rodzinnego na cmentarzu Wilanowskim.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    mmaria napisal(a):
    mmaria napisal(a):
    Halina
    Jezu, naprawdę?????

Skaranie z takimi żartami! Z nerwów umarłem. Msza żałobna we wtorek o 11:00 w kościele św. Anny na ul. Biedronki. Po mszy odbędzie się eksportacja zwłok do grobowca rodzinnego na cmentarzu Wilanowskim.
    Nie przyńde. Zapisałam się do kosmetyczki celem oklepywania i wcierania różnych maści otrzeźwiających po doznanym uszczerbku na zdrowiu na skutek zapoznania się z tytułem pewnego wontka na zacnym wydawałoby się forumie.
  • Uprasza się o nieskładanie kondolencji.
    Zamiast kwiatów prosimy o wpłaty na utrzymanie forumka.
  • edytowano January 2016
    Nie nie, uprasza sie o zaprzestanie wplat! Dajcie zyc, zawistnicy!
  • ;))

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• a to się porobiło!
  • /Wpis podtrzymujący wątek./

Zgłaszam wątek (tytuł) do wątku roku 2016!
    Nie potrafię sobie wyobrazić, co musiało by się zdarzyć do 31.XII by go przebić. :)
    No, jakieś lepsze pomysłu na Prima Aprilis?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.