Skip to content

Szczerość

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ja myślę, że te chwile szczerości powinny zostać udokumentowane

image
image
image
image

Komentarz

• A to prawda akurat. Nawet jeżeli rządy PiS miały by potrwać krótką kadencję tylko warto było doczekać czasów, kiedy różnego sorta szumowiny, zaprzańcy narodowi i najzwyklejsze volksdeutsche (alternatywnie kacapskie tituszki) zaczęły tak ochoczo ujawniać się i pokazywać swoje cwarze prosto do kamery. Całkowicie dobrowolnie, przez nikogo nie proszeni i nie przymuszani...
  • Aj, waj, ale nam Polaków przybyło.
  • wpis dotyczy tych dwóch szczurów w ostatnim zdjęciu.
  • Im można odpowiedzieć: Nie przypochlebiaj sobie.
  • to samo temu pierwszemu - bo przepraszam, ale Rumun z ZSRR to niby co za Polak?
    o pani obok nic nie wiem, więc się nie wypowiadam, ale już na pierwszy rzut oka widać, że nie jest to słowiański typ urody
    to tak jak z tymi ruskimi - wszystkie opowiadają, że mają polskie korzenie, hehe...
  • Dobrze KAniu, że na tym forumku nie ma obowiązku wklejania w awatarze swojego zdjęcia, bo aż boję się pomyśleć jakiej etnicznej, rasowej i kulturowo-religijnej identyfikacji dokonałabyś patrząc na moją skromną cwarzyczke en face... Lombroso wiecznie żywy! :-<
  • Polacy mają szacunek do swojej narodowości - jak każdy naród zresztą. Francuz, Niemiec, Anglik nie napisze, że jest gorszego sortu Francuzem, Niemcem, Anglikiem. Bo człowiek - nawet choćby był przestępcą, o ile nie jest całkowitym degeneratem, moralną roślinką - ma szacunek dla swojego człowieczeństwa. A narodowość składa się na tożsamość człowieka. Jestem kobietą, jestem Polką, jestem katoliczką... i dopiero potem cała reszta określeń.
    Tak więc jeżeli ktoś pluje na swoją Polskość - nawet niby ironicznie - nie jest Polakiem.
  • A Berek Joselewicz, z ducha Wolny Polak mówiąc wieszczem Rymonem, był Polakiem najlepszego sortu, czy tylko pośledniejszego, wg Ciebie?
  • Eden, przestań kufa w końcu trollować!
  • Mam hasło: "Kto nie skacze z Pałacu Kultury I Nauki - ten za PiSem!"
  • Krterium jest jedno: Polakiem jest ten kto kocha Polskę.
  • Mania napisal(a):
    Mam hasło: "Kto nie skacze z Pałacu Kultury I Nauki - ten za PiSem!"
    Ktoś ci skradł pomysła, Maniu

image :-?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• AnnaE napisal(a):
    Stąd nieustannie ktoś coś kradnie, taki tajny think-tank się zrobił.

• AnnaE napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Mam hasło: "Kto nie skacze z Pałacu Kultury I Nauki - ten za PiSem!"

image :-?
    :D
    aż mi się źródło tego obrazka przypomniało:
  • To jest fotomontaż, tzn. płomienie, to nagranie jak koleś skacze widziałem ponad 5 lat temu.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.