Skip to content

Rychu - ostatnią nadzieją Sorosa

edytowano March 2015 w Forum ogólne
" Głosowali przeciwko poprzedniemu rządowi, ale nie było żadnej lojalnej opozycji, była tylko nielojalna opozycja, więc wynieśli nielojalną, antyeuropejską partię do władzy. Ale polskie społeczeństwo jest oddane idei Europy i zaniepokojone Rosją, więc stawia teraz poważny opór i mam nadzieję, że odniesie sukces [...].
Putin chce, by Europa się rozpadła. Dlatego intensyfikuje bombardowania w Syrii, co powoduje, że coraz więcej Syryjczyków ucieka na stary kontynent. Putinowi nie zależy na pokoju w Syrii. Wręcz przeciwnie. Dlatego wspólna polityka azylowa musi powstać. Jest kluczem do rozwiązania tego problemu. Lobbujemy obecnie w całej Europie za takim rozwiązaniem."

Bidulek, tyle forsy wpakował w Orbana, w placformę i wszystko na nic, Europa się pruje, plany się rypły. Został mu się ino Rychu Petru - ostatnia nadzieja żydokomuny.

Komentarz

• A może by tak obu tytułowych panów - powtarzając za ks. Janem Twardowskim - "coś zeżarło". Chociaż Soros już się wyraźnie sypie...Na szczęście kasa nie czyni wiecznym.
  • Czytałem, że ulotki dla uchodźców drukowala jakaś z fundacji Sorosa, także wspiera on jakoś tę sytuację. Teraz oskarża Putina. W co gra ten koleś?
  • raste napisal(a):
    Czytałem, że ulotki dla uchodźców drukowala jakaś z fundacji Sorosa, także wspiera on jakoś tę sytuację. Teraz oskarża Putina. W co gra ten koleś?
    W pieniądze.
  • i w otwartą Europę, otwarte państwa, otwarte społeczeństwa. .
  • wszystko otwarte. oprocz bankow.
  • Doszły mniem słuchy z OZ ze stary węgierski eskimos chce zagrać w pokera z chynczykami ale obstawiając AUS$. Cuś ala show z funtem kłaków lat temu ileś......
  • Nadzieja, że nie doczeka...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.