Skip to content

List 3 senatorów to:

edytowano March 2015 w Forum ogólne
1- żonie wójta w zamian
2- pewna Gazeta Wybiórczo
3- wasza kolej na zrzutkę, bo Niemcy już
4- kuzynowi serwala stepowego nasze stanowcze nie
5- autor to pisowiec
Otagowano:

Komentarz

• pan Kozieł pod nazwiskiem napisał w internetach, że to robota tej 'suczy' żony kretyna Radka. I żeby przywołać 3 zdemenciałych dziadów do porządku.
  • Pamiętacie, jak na FF kłóciłem się w 2008, że McCain to podżegacz wojenny gorszy od Obejmy? ALe na mnie wsiedli, że prolajfer i w ogóle...
  • qiz napisal(a):
    pan Kozieł pod nazwiskiem napisał w internetach, że to robota tej 'suczy' żony kretyna Radka. I żeby przywołać 3 zdemenciałych dziadów do porządku.
    http://www.tvp.info/4075160/swiat/sikorski-odznaczyl-senatora-mccaina/

• Tylko 3ch? Spoko. Damy radę.

Wesoło będzie jak dojdą do wniosku iz trzeba dokonać wojskowej inwazji aby przywrOOcic deokracje w Polsce.
  • Słyszę w radio że Pani Premier odpisała że jest przekonana że demokracja USA pokaże jak się grzecznie i zgodnie wybiera sędziego SN, hue hue hue.
  • O to jest teraz bardzo drzaźliwy temat w Usiech biorąc pod uwagę nagłe y niespodziewane (dla denata znaczy się) zejscie ze stanowiska sędziego A. Scalia. Złosłiwe y nieprzyjazne barackowi O. wiefiurki twierdzą że sędzia wział i zmarł na zawał serca wywołany przez osoby trzecie.

Czekam na list senatorów PiS w tej sprawie.

Ludzie listy piszą, listy...........
  • a co to tam był za przybytek w tym Teksasie południowym, gdzie pan swędzia zdenacił się? Bo z medialnych opisów zrozumiałem, że burdel dla bogaczy...
  • edytowano February 2016
    Znaczy się oficjalnie polował. Ale mnię się tesz obiło że polowal na pussy tudzież beaver.
  • Na koty i bobry? Ach, ci bogacze.
  • I tak dobrze, że nie na zielone jabłuszka. Bo wiewiórki ćwiąkały o takich oryginalnych polowaniach naszych swędziów.
  • qiz napisal(a):
    a co to tam był za przybytek w tym Teksasie południowym, gdzie pan swędzia zdenacił się? Bo z medialnych opisów zrozumiałem, że burdel dla bogaczy...
    No jak, Scalia, Antonin, w burdlu?
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    qiz napisal(a):
    a co to tam był za przybytek w tym Teksasie południowym, gdzie pan swędzia zdenacił się? Bo z medialnych opisów zrozumiałem, że burdel dla bogaczy...
    A bo ja wiem? Był u nas taki Zetchaen, pamięta ktoś, jak się on prowadził?

• Jak samochód ze wspomaganiem kierownicy.
  • - A moja Salcia to jest jak mercedes!
    - W sensie że uroda, Icku?
    - Nie, w sensie że lekkie prowadzenie.
  • Wszystko wiadomo, tylko ten McCain....
  • starybelf napisal(a):
    Wszystko wiadomo, tylko ten McCain....
    Wiadomo, Republikanie.
  • Jak dla mnie udział McCaina dowodzi tego, że całemu zajściu winna jest wójtowa.
  • polmisiek napisal(a):
    Jak dla mnie udział McCaina dowodzi tego, że całemu zajściu winna jest wójtowa.
    Bez-sprzecznie
  • Wójtowa, a nie sołtysowa?
  • Chyba sołtysowa, faktycznie
  • Według Krzysztofa Wyszkowskiego list napisał Daniel Fried, były ambasador USA w Polsce, a obecnie koordynator ds. sankcji w Departamencie Stanu.
  • miłośnik tęczy na pl. Zbawiciela...
  • qiz napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    qiz napisal(a):

Oddałbym cały ZChN za jednego Scalię.
  • Co to za handel umarlakami...
  • Nekrofilia jakaś szerzy się tutaj. A tffu!
  • mmaria napisal(a):
    Według Krzysztofa Wyszkowskiego list napisał Daniel Fried, były ambasador USA w Polsce, a obecnie koordynator ds. sankcji w Departamencie Stanu.
    Jeśli news koszer to jest to wyraźne ostrzeżenie że hamerykanie nie mają zamiaru tracic dobrej okazji do biznesu z EU i Mr Putę popierając Polskę.

Takie nowoczesne "nie będziemy umierać za Gdańsk"
  • edytowano February 2016
    qiz napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    qiz napisal(a):

Syn śp. Antonin'a Scalia chodził na tradycyjne (trydenckie) msze święte.
    A to z tego powodu m.in., że jego syn (jeden z dziewięciu!) Paweł (Paul) jest... księdzem -
    kapłanem w Bractwie Kapłańskim św. Piotra.

image
    Na zdjęciu Paul Scalia usługuje jako diakon biskupowi lincolskiemu Conley'owi (stan Nebraska)

image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.