Skip to content

Komentarz

• No to ja nie rozumiem, za co Bubel atakuje Jadzię, skoro na tych Żydów donosiła to powinien pochwalić ;-)
    Swoją drogą do tego źródła informacji mam ograniczone zaufanie.
  • Bubel bublem ale ksera?
  • A jako źródło spekulacji - nie zasługuje na żadne zaufanie.
  • OK. Wrzutka i tyle...
  • fatuswombatus napisal(a):
    Bubel bublem ale ksera?
    Ksero zeznań cioci Jadzi jest prawdziwe i znane od lat.
  • Nie mnie było. Trochem zacofany w kserologii. Dlatego wontek z pytaniem.
  • To zresztą pokazuje, jak miłym i liberalnym systemem była komuna. Grupa ludzi przez lata spiskowała przeciw komunie, ubecja znała detale ale ciągle ci ludzie nie tracili pracy i źródeł dochodów.

Teraz dr Ratajczak napisał niekoszerny tekst jako cytat, od którego się zdystansował. Został zadręczony na śmierć - stracił pracę, rodzinę, możliwość zarabiania. Czy los naszego kolegi K...
  • Właśnie w kontekście K i Libionki, który podpisał się pod listem w obronie orderu GroSSa, szczególnie mnie interesuje, co Pan prezydent z tymże orderem groSSowym uczyni...
  • Radio Kraków znowu ostatnio promowało tego lubelskiego krzywego wuja od "Anny Grodzkiej", a mnie kolejny raz skoczył gul.
  • los napisal(a):
    To zresztą pokazuje, jak miłym i liberalnym systemem była komuna. Grupa ludzi przez lata spiskowała przeciw komunie, ubecja znała detale ale ciągle ci ludzie nie tracili pracy i źródeł dochodów.

Teraz dr Ratajczak napisał niekoszerny tekst jako cytat, od którego się zdystansował. Został zadręczony na śmierć - stracił pracę, rodzinę, możliwość zarabiania. Czy los naszego kolegi K...
    Bo PRL po 1956 r. był najmilszym i najliberalniejszym barakiem w obozie. Czasami tylko jakiś nadgorliwiec albo nerwus przesadził i za mocny wpierdol urządził jakiemuś nieszczęśnikowi... (patrz: śp.Stanisław Pyjas, śp. Grzegorz Przemyk etc.)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.