Popieram PO
Może za mocno powiedziane, raczej jestem przeciw jednej partii z rządu. Gowin zaproponował emerytury obywatelskie.
Więc jakby jakaś rewolucja była, to się przyłączam z własną piką.
Edit. Dowiedziałem się, że cały rząd popiera emerytury obywatelskie, jestem więc przeciw PiSowi. I chyba bardziej niż przeciw PO.
Więc jakby jakaś rewolucja była, to się przyłączam z własną piką.
Edit. Dowiedziałem się, że cały rząd popiera emerytury obywatelskie, jestem więc przeciw PiSowi. I chyba bardziej niż przeciw PO.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Więc ten tego w związku z tym trzeba ich wynagradzać na tyle sowicie by nie byli skłonni do korupcji lub innych głupstw.
Zresztą nie jest ich tak wielu. A dobrze wiadomo że aby experyment był poprawny grupa królików doświadczalnych musi byc jak najliczniejsza.
W ciągu ostatnich 20 lat system emerytalny przeżył trzy rewolucje, więc tego zaufania (czyli państwa, jeśli wierzymy arytmetyce) zostało bardzo mało. A resztkę zlikwidował właśnie pan Mateusz Morawiecki swą wypowiedzią. Jakby zrównał Warszawę z ziemią - mniej szkody by Polsce uczynił.
Panu Jarosławowi Kaczyńskiemu to się pod kopuła nieźle popierdoliło, że takiej kreaturze powierzył wszystko bez wyjątku bez możliwości wycofania się.
(to była cytata, ale jakże słuszna)
Po prostu- takie, że morawiecki wuj. Że kredyty frankowe, że gadki o emeryturze, że z PO i kumpel Scheta- i co oni se myślą, że elektorat się nabierze? Niby jest pseudo-alternatywa, a to Korwin, a to Kukiz.
Ale powiem Wam szczerze, że na mojego nosa to Jakubiak to jest taki mini-miniusi Morawiecki