Koleżeństwo weźmie i powie mi że to tylko napad paranoi
Jae sobie tramwayem z Mordoru i naglę słyszę że IPN z Białegostoku wszczyna śledzctwo czy aby bolkowe dokumenta to są jednak fałszywki.
Mało co nie wysiadłem w biegu tak się zdenerwowałem gdyż myśl mnię dopadła godna paranoika, że to co słysze to nie zgrzyt tramwayu o szyny a śmiech piekielny Kiszczaka ześmy się dali nabrać. A tym samym gwóźdź do trumny ojczyzny wbili, a siebie samych na wewnętrzną banicję w samotność wygnali.
Otóż co jeśli to są fałszywki, które wdowa, podążąjąc wskazówkami truposza, podrzuciła jak przynętę, nam i do IPN? A pradziwki leżą zdeponowane w bezpiecznym miejscu? Jeśli okaże się że to fałszywki mamy my i Polska przechlapane. Wycie tryumfalne sił ciemności zagłuszy nasz jęk.
Powiecta więc ze mnię paranoja dopadła, please.
Mało co nie wysiadłem w biegu tak się zdenerwowałem gdyż myśl mnię dopadła godna paranoika, że to co słysze to nie zgrzyt tramwayu o szyny a śmiech piekielny Kiszczaka ześmy się dali nabrać. A tym samym gwóźdź do trumny ojczyzny wbili, a siebie samych na wewnętrzną banicję w samotność wygnali.
Otóż co jeśli to są fałszywki, które wdowa, podążąjąc wskazówkami truposza, podrzuciła jak przynętę, nam i do IPN? A pradziwki leżą zdeponowane w bezpiecznym miejscu? Jeśli okaże się że to fałszywki mamy my i Polska przechlapane. Wycie tryumfalne sił ciemności zagłuszy nasz jęk.
Powiecta więc ze mnię paranoja dopadła, please.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
dokumenty są prawdziwe, nie ma możliwości sfałszowania dokumentów z wielu lat - i to przed laty (papier itd.), posłuchaj, co mówi Cenckiewicz, który zaangażował w to swój autorytet naukowy
Jestem jak najbardziej poważny. Pieniądze? Jakie pieniędze???? Ma koleżanka przecież sfałszowane kwity?!?!?!
Kolega sobie poczyta wypowiedź Macierewicza o teczce z 1992 roku, no i książkę Cenckiewicza oczywiście
Reszta, czyli nasza strona, ......nieprzyjemności to bardzo delikatne stwierdzenie. Polska będzie miała przesrane że się tak wyrażę. Stawiam flaszkę że będzie gromkie wołanie o dymisję rządu.
nawet jeśli, to zawsze się przyda
http://wiadomosci.tvp.pl/24180470/sledztwo-z-urzedu
Może to troszkę uspokoi skołatane nerwy Fatusa, a?
Co do samego Wałęsy, to w zasadzie po publikacji "Przyczynku do biografii" nikt nie ma wątpliwości. Aktualne teczki co najwyżej uszczegóławiają kogo i za ile....
Może nie wszyscy zauważyli ale nadszedł taki czas, że to my mamy dywizje.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Sławomir Cenckiewicz @Cenckiewicz 5 godz.5 godzin temu
Prok. IPN w Białymstoku badała już pokwitowanie odbioru pieniędzy przez Wałęsę w wersji xero i uznała, że to kopia oryg. Teraz ma oryginał!