Skip to content

Taka mnie spiskowa refluksja naszła

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ze oto na naszych oczach Moskwa stanie się z miasta o podobno największej populacji muslimów miatsem gdzie muslimów bedzie jak na lekarstwo.

Cholercia nie wiem dlaczego ale jakoś mi się wydaje żewrzeszcąca i ubrana na czarno baba ganiająca po ulicach Moskwy z odrąbaną głową dziecka jest wytworem niezwykle sprawnej i niezwykle chorej wyobraźni panów kolegów mesje Putę.

Komentarz

• Nu ba, to są specjaliści najwyższej klasy. Zaraz po Anglikach.
  • przemk0 napisal(a):
    Nu ba, to są specjaliści najwyższej klasy. Zaraz po Anglikach.
    Czuję wpływy Corryllusa :)
  • Idę o zakład, że Maciejewski w Anglii nigdy nie był dłużej niż tydzień i poważnie nie rozmawiał z żadnym Anglikiem.
  • Może był w samym Lądku
  • rozum.von.keikobad napisal(a):
    Chyba o to:
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12179203/Moscow-nanny-shows-police-where-she-beheaded-four-year-old-girl.html
    Police appeared to rule out terrorism as a motive on Monday evening, saying Mrs Bobokulova was "clearly insane."

Nie znam sprawy, ale też mi się tak wydaje.
  • Ja się też przychylam do wersji "clearly insane".
  • nasz krajowy żydek z prokuratorskiego rodu też niewinnie dekapitował, ale się nie obnosił.
  • Ależ oczywiście że insane. I to bardzo insane. Nikt normalny dziecka nie udusi i głowy nie odetnie. Alec ileż trzeba się napracować żeby taką znaleźć, zmotywować i odpowiednio w centrum miasta zmaterializować.

• los napisal(a):
    Idę o zakład, że Maciejewski w Anglii nigdy nie był dłużej niż tydzień i poważnie nie rozmawiał z żadnym Anglikiem.
    Podręcznik historii wystarczy żeby zauważyć że Anglia to poważne państwo, propagandę mają pierwsza klasa. Nawet programy motoryzacyjne robią tam politykę historyczną.
  • Na tym polega państwo, czyż nie? Każde państwo.
  • nu Putę kombinuje w ten deseń ze przesiedli ich od europy, a że po drodze Polska to trochę ich tu chce zostawic
  • To niekoniecznie musi być element wielkiej rozgrywki geopolitycznej. Walka z wrogiem wewnętrznym może skutecznie odwracać uwagę od problemów finansowych związanych z dołującą ropą...
    Jednoczesna realizacja kilku celów też nie byłaby niczym dziwnym.
  • pawel.adamski napisal(a):
    To niekoniecznie musi być element wielkiej rozgrywki geopolitycznej. Walka z wrogiem wewnętrznym może skutecznie odwracać uwagę od problemów finansowych związanych z dołującą ropą...
    +1
    To niekoniecznie musi być element wielkiej rozgrywki geopolitycznej. Walka z wrogiem wewnętrznym może skutecznie odwracać uwagę od problemów finansowych związanych z dołującą ropą...
    no wiadomo - dwie pieczenie itd.
    Zwracam także uwagę, że niczym dziwnym nie byłoby także normalne, przypadkowe, spontaniczne insanity.
  • edytowano March 2016
    Oczywiście że tak. Jeno jedno pytanie mnię nachodzi, i dlatego mam syndrom spisku:

Obcina sobie ona głowę dziecka i z tą głową pod pachą jedzie do centrum miasta (z peryferiuf) metrem przez nikogo nie pytana? No jakże to? Nu chiba ze teleportacja .....
  • ...w reklamówce, w reklamówce z Biedronki dla niezapokojeniewania.
  • nasz bibliotekarz tez przywiózł ciało bez głowy taksówką w bagażniku
    winc, ten tego....... da się zrobić
  • edytowano March 2016
    Samochodu brak, bagażnika także, chodziła bez reklamówki. Co nie oznacza czegokolwiek, bo jak się chce to da się.
  • Tylko wtedy...jak ona taką insanity się wykazała to takie sprytne planowanie i pokazówka w centrum miasta jakoś nie pasują do imidżu insanity. Świr to by z głową po ulicy ganiał raczej tam gdzie ją odrąbał a nie wybierał się na wycieczki ....Ale, co ja tam wiem o świrach.
  • edytowano March 2016
    Ale po co im w takim razie nówke meczet wybudowal?
  • edytowano March 2016
    polmisiek napisal(a):
    Ale po co im w takim razie nówke meczet wybudowal?
    A bo ja wiem? A po co my im pozwolili na Reducie Ordona takowyż postawić?
    Fajna propaganda jak to my otwarci...byc może.
  • fatuswombatus napisal(a):
    Samochodu brak, bagażnika także, chodziła bez reklamówki. Co nie oznacza czegokolwiek, bo jak się chce to da się.
    nu, bo głowe łatwiej pod pacha nieść...
    ale to jest tak z kosmosu akcja że moze ludzie myślały że to sztuczna?
    ja bym chyba tak pomyślał widząc kogoś z głową dziecka trzymaną za włosy czy pod pachą....że świr kąpletny i se jajca robi jak ten od tych filmów z netu z pająkiem-psem czy cus w tym stylu..
  • Być może, być może. Ale i inne też być może ......
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.