Taka mnie spiskowa refluksja naszła
Ze oto na naszych oczach Moskwa stanie się z miasta o podobno największej populacji muslimów miatsem gdzie muslimów bedzie jak na lekarstwo.
Cholercia nie wiem dlaczego ale jakoś mi się wydaje żewrzeszcąca i ubrana na czarno baba ganiająca po ulicach Moskwy z odrąbaną głową dziecka jest wytworem niezwykle sprawnej i niezwykle chorej wyobraźni panów kolegów mesje Putę.
Cholercia nie wiem dlaczego ale jakoś mi się wydaje żewrzeszcąca i ubrana na czarno baba ganiająca po ulicach Moskwy z odrąbaną głową dziecka jest wytworem niezwykle sprawnej i niezwykle chorej wyobraźni panów kolegów mesje Putę.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12179203/Moscow-nanny-shows-police-where-she-beheaded-four-year-old-girl.html
Nie znam sprawy, ale też mi się tak wydaje.
Jednoczesna realizacja kilku celów też nie byłaby niczym dziwnym.
Obcina sobie ona głowę dziecka i z tą głową pod pachą jedzie do centrum miasta (z peryferiuf) metrem przez nikogo nie pytana? No jakże to? Nu chiba ze teleportacja .....
winc, ten tego....... da się zrobić
Fajna propaganda jak to my otwarci...byc może.
ale to jest tak z kosmosu akcja że moze ludzie myślały że to sztuczna?
ja bym chyba tak pomyślał widząc kogoś z głową dziecka trzymaną za włosy czy pod pachą....że świr kąpletny i se jajca robi jak ten od tych filmów z netu z pająkiem-psem czy cus w tym stylu..