Aborcja....znaczy morderstwo urodzonego dziecka w szpitalu w W-wie
Jak podało radio Warszawa w szpitalu na ul. Madalińskiego starano się dokonać aborcji dziecka w 24 tyg ciąży. Pomimo starań "lekarzy" dziecko urodziło się żywe i wtedy "lekarze oraz personel medyczny" porzucił dziecko nie udzielając mu jakiejkolwiek pomocy. Dziecko płakało, wręcz krzyczało (z bólu wywołanego obrażeniami zadanymi mu podczas nieudanej aborcji) przez ponad godzinę. Później nastąpił zgon.
Jeśli to prawda to niech ich piekło pochłonie.
Jeśli to prawda to niech ich piekło pochłonie.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Boże, jeśli istniejesz, ulituj się nad duszami tych niegodziwców.
Boże wybacz tym, którzy są winni temu bestialstwu, bowiem nie wiedzą co czynią
W intencji maleństwa +++
JORGE>
Płuca nie sa jeszcze w pelni ukształtowane - takie dzieciatko może jednak słyszalnie pojekiwac, nawet całkiem glosno. Czy to spełnia kryteria "płaczu" jedt sprawa n-to rzędna.
Uttzymanie przy życiu wczesniaka urodzonego w 24 tygodniu nie jest miczym rzadkim.
Kyrie Eleison... Budyń zwraca uwagę, że krew tego dziecka mają na rękach dziennikarze odpowiedzialni za zmianę władz szpitala.
Raz jeszcze R. I. P.
czy wiadomo czy byla to dziewczynka? czy to byl c hlopiec?
jakie to dzieciatko mialo imie? czy ktos je ochrzcił?
och
RIP
+++
To kpina z Boga.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Pomódlmy się w intencji, aby to Patryk Jaki poszedł na ten odcinek frontu. Aby zwyciężył +
Mnie przeraża cała sytuacja i jej kontekst. Natomiast z ogromnym spokojem podchodzę do ludzi, którzy to dziecko zabili. Nie mam żadnych wątpliwości, że otaczamy się stadem skurwysynów i kanalii, nie budzą oni we mnie żadnych emocji. Oko za oko, był, nie ma. Świat bez nich stanie się lepszy.
JORGE>
A teraz nasuwa się samo: ile tak późnych aborcji tak właśnie wygląda, że dziecko "wyciąga" się "jeszcze" żywe.
Brrrrrrrrrrr, Cywilizacja Śmierci w swej zwykłej postaci tak właśnie wygląda.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201627089834404&set=pcb.10201627091074435&type=3&theater
A gdzie jakiś poseł czy senator z PiS???