Eden napisal(a): I te dzieci bogatych esbeków suchej nitki nie zostawiałyby na III RP i jej establiszmencie, jak w ostatniej kampanii wyborczej?? Zaprawdę bardzo dziwne by to było zważywszy że same do tego establiszmentu by należały z racji resortowego pochodzenia... #-o
Gdzieś były przytoczone ze trzy sylwetki z rodowodem poliszynela, możliwe że tendencyjnie. Buntu pokoleniowego wykluczyć też nie można
Vigi głosował, wiadomo, że głosują różni ludzie (zresztą - od tradsa pieprzącego o "wojtyliańskiej sraczce" do popieraczy aborcji, w sumie nie jestem zdziwiony ani trochę?), ja pisałem o działaczach tej partii. Nawet przejrzałem sobie kandydatów Razemu w Krakowie. Większość ludzie młodsi ode mnie, na jakiś studiach doktoranckich. Partia dzieciarni, zapewne dobrze sytuowanej.
Eden napisal(a): Znam wielu takich młodych, wrażliwych i wykształconych którzy glosiowali na Razem w ostatnich wyborach, Ignac. Nie wiem czy wiesz, że nasz wyleniały Vigutek również na Razem głosiowal. Rzeczywiście Vigutek, syn piekarza i nauczycielki to resortowe dziecko i establiszment III RP...
No i co, mam się naśmiewać do jakiego upadku przywiodła JBPP nienawiść do Manitou?
Eden napisal(a): I wie co Kolega? Zdumiało mnie, że ci z Razem to dobrze rozumieją, że TK służy głównie interesom establiszmentu III RP, a nie zwykłych ludzi pracy. A pomimo tego wpisują się w scenariusz przygotowany gdzieś na Czerskiej... Naprawdę nie mogę tego zrozumieć
bo nie są autentyczni, to zwykły postkomunistyczny (żydokomunistyczny ) pomiot, a ich naczelnym pragnieniem jest zabijanie dzieci. A tym, które przeżyją, robienie dżendera. Prawa lokatorów i pracownicze to kwiatek do kożucha, taki odpowiednik ślubu kościelnego Donka.
rozum.von.keikobad napisal(a): Nawet przejrzałem sobie kandydatów Razemu w Krakowie. Większość ludzie młodsi ode mnie, na jakiś studiach doktoranckich. .
Jakoś tak się porobiło, że wśród fizyków, informatyków i matematyków są najwięksi debile. Z różnych grup zawodowych najbardziej poczytalni są chyba inżynierowie, w moim instytucie jest kilku hardkorowych komuchów ale nie ma ani jednego kodziarza.
los napisal(a): Jakoś tak się porobiło, że wśród fizyków, informatyków i matematyków są najwięksi debile. Z różnych grup zawodowych najbardziej poczytalni są chyba inżynierowie, w moim instytucie jest kilku hardkorowych komuchów ale nie ma ani jednego kodziarza.
Chodziło mi o to, że tacy doktoranci raczej nie mieliby czasu na politykie. A głupi ludzie są wszędzie, co do nadreprezentacji nie będę polemizował- syndrom pozjadania wszystkich rozumów. Zdrowy rozsądek to może mieć rolnik, robotnik i babcia z różańcem
Eden napisal(a): Qiz, chorobliwe żydozerstwo to odwrócony antypolonizm. Sezonowa sympatia do PiS to tylko kwiatek z Dolomitów przypięty do kożucha kon-Donka
Dlaczego próbujesz, poprzez osobiste wycieczki, maskować FAKT, że potomstwo żydokomuny jest wysoce nadreprezentowane we wszelkich antypolskich ruchach, nie wyłączając Razemowców? Amchu?.
Przejeżdżałem dzisiej Alejami i dwiem demonstrancje widział pod URM-em. Z 50 osób w Razemie, ze 20 w KOD-zikach. Se pomyślałem, wolność u nasz jak w Ameryce! Wolno, wolno manifestować p-ko prezydentowi USA!
Dokładnie Ignacu. A niech tam sobie ta wrażliwa, zbuntowana i kontestująca każdy System i każdą Waadzę młodzież z Razem protestuje ile chce. W ten sposób daje nam dowody na doskonałe funkcjonowanie demokracji i wolności słowa w naszym kraju. Byleby tylko nie zwąchiwali się z KODzikami. Mi tam oni nie przeszkadzają
los napisal(a): Jakoś tak się porobiło, że wśród fizyków, informatyków i matematyków są najwięksi debile. Z różnych grup zawodowych najbardziej poczytalni są chyba inżynierowie, w moim instytucie jest kilku hardkorowych komuchów ale nie ma ani jednego kodziarza.
Chodziło mi o to, że tacy doktoranci raczej nie mieliby czasu na politykie. A głupi ludzie są wszędzie, co do nadreprezentacji nie będę polemizował- syndrom pozjadania wszystkich rozumów. Zdrowy rozsądek to może mieć rolnik, robotnik i babcia z różańcem
Komentarz
Ale ten czas rwie naprzód...
Już siedzę cicho i więcej do tematu nie wrócę. Przepraszam że w ogóle się odezwałem, ale znalazłem się na granicy pęcnięcia.
Na złość Kaczyńskiemu zagłosiuję na Razemu.
|)
A głupi ludzie są wszędzie, co do nadreprezentacji nie będę polemizował- syndrom pozjadania wszystkich rozumów. Zdrowy rozsądek to może mieć rolnik, robotnik i babcia z różańcem
Amchu?.
Amciu
Se pomyślałem, wolność u nasz jak w Ameryce! Wolno, wolno manifestować p-ko prezydentowi USA!