R.I.P. jeden z najprzyzwoitszych posłów. Nie wiem jaki był jego stan w ostatnich tygodniach, ale cała historia z dawcą szpiku, poprawą zdrowia- niezwykle budująca. No i jako człowiek, który otarł się o śmierć, był dla nas typowym pisowskim pancernikiem- takiego to już nic nie zastraszy.
W nawiązaniu do innego wątku- to też symboliczne, że mandat (i miejsce) po nim przejmie Andrzej Melak.
qiz napisal(a): R.I.P. jeden z najprzyzwoitszych posłów. Nie wiem jaki był jego stan w ostatnich tygodniach, ale cała historia z dawcą szpiku, poprawą zdrowia- niezwykle budująca. No i jako człowiek, który otarł się o śmierć, był dla nas typowym pisowskim pancernikiem- takiego to już nic nie zastraszy.
W nawiązaniu do innego wątku- to też symboliczne, że mandat (i miejsce) po nim przejmie Andrzej Melak.
Tak, to duża strata. Jak powiedziała kiedyś babcia mego męża - widać w niebie też potrzeba mądrych ludzi. R.I.P.
Komentarz
jeden z najprzyzwoitszych posłów. Nie wiem jaki był jego stan w ostatnich tygodniach, ale cała historia z dawcą szpiku, poprawą zdrowia- niezwykle budująca. No i jako człowiek, który otarł się o śmierć, był dla nas typowym pisowskim pancernikiem- takiego to już nic nie zastraszy.
Jak powiedziała kiedyś babcia mego męża - widać w niebie też potrzeba mądrych ludzi.
R.I.P.
+++