Czy to mam mnie uspokoic?
http://wyborcza.pl/magazyn/1,151484,19853739,michal-boni-bylismy-glusi.html
Bo raczej rozdraznia. Biedactwa, nie zauwazyli. Mieli inne, wazniejsze sprawy, ze ludzie maja dosc.
Bo raczej rozdraznia. Biedactwa, nie zauwazyli. Mieli inne, wazniejsze sprawy, ze ludzie maja dosc.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"I też mam sny.
Jakie?
- Że mnie ścigają pisowcy. Samochodem. Uciekam, przeskakuję jakiś mur i budzę się na podłodze koło łóżka... To dla pana zabawne?"
Heheh dla tych paru zdań warto było ten bełkot czytać.
Język tchórza. Tytuł też w liczbie mnogiej.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
O Smoleńsku też.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Mój świat wewnętrzny składa się z kilku takich spraw, splotów ważnych emocji. Drugi jest Smoleńsk. W okolicach 10 kwietnia mam dwa tygodnie snów.
Snów?
- Trzymam czyjeś ciało na rękach i ono się powoli rozpada.
Dlaczego dziennikarz nie spytał: WAM, czyli KOMU? Kim jesteście?
Boni jest modelowym przedstawicielem myślenia ONYCH. Stara gwardia Unii Wolności. Interes grupowy ponad interesem państwa! Ten wywiad pokazuje, że ONI nadal niczego nie rozumieją.
Voila:
"A trzecia ważna sprawa dzieje się teraz. Męczące, trudne uczucie, że nam wszystko PiS odbiera. I też mam sny.
Jakie?
- Że mnie ścigają pisowcy. Samochodem. Uciekam, przeskakuję jakiś mur i budzę się na podłodze koło łóżka... To dla pana zabawne?"
... ten wywiad nie uspokaja, wręcz przeciwnie; JK jest dla nich nadal potworem.
Bo w główkach im się nie mieści, że można myśleć o interesie Polski.
Szkolny błąd POwiaka! To nierozważne upubliczniać swoje fobie. ONI nadal nimi żyją.
*
Qiz, czy ty widzisz wszędzie wokół siebie samych Żydów? Nawet w swojej lodówce?? /:)
Łajka milczy o pochodzeniu narodowo-społecznem pana Michałka, ale smaczki są: