Skip to content

Obstawiamy co kanalie z Czerskieji Wiertniczej zrobią z powodu szczytu NATO?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Bo że utrzymają powagę to jakoś nie wierzę
«1

Komentarz

• To co zawsze. Znajdą dziurę w całym i jak rzep uczepią się psiego ogona tuż obok miejsca gdzie ten łaczy się z psią miednicą.
  • Po grotesce z agentem w kościele (AM) trudno coś zaproponować. Nadredaktora chyba rzeczywiście wykończyła biologia, a pozostali nażarli się szczawiu czy też innego szaleju i już zupełnie im odbiło. Na szczęście zresztą.
  • edytowano July 2016
    Niedocenienie wrogów to podstawowy błąd, dlatego z niepokojem czekam.
    EDIT: Nu chyba że mamy piętrową teorię spiskową i nowy właściciel Wiertniczej dał po łapach gorliwcom, a na Czerskiej pewien bratanek takoż, bo pewne zamorskie terytorium okupowane chce mieć na koniec sukces w baraku z powodu sukcesji niezbyt pewnej.
  • Myślę, że wino będzie za tanie a woda sodowa za droga. Względnie odwrotnie. Obrazimy tym śmiertelnie naszych Drogich Gości i udowodnimy, że nie jesteśmy poważnymi partnerami.
  • A, no i tradycyjnie beczka śmiechu z naszego potrząsania szabelką i bezpodstawnego dąsania się na naszych partnerów z Rosji. Jak również wielkie bicie w dzwon na trwogę, że nieodpowiedzialna polityka naszych pseudoamatorów i Januszów dyplomacji spowodowała, że w Kalininbergu są już atomowe Iskandery wycelowane w Berlin.
  • Działania "przekaziorów" doskonale opisał kol. Szturmowiec. Natomiast "Warszawski aktyw terenowy" ma niestety duże pole do popisu. Jako paranoik i psychopata ;) miałbym kilka pomysłów ale wolę ich nie ujawniać bo jeszcze ktoś podchwyci....
  • ms.wygnaniec napisal(a):
    z niepokojem czekam.
    Chyba już nie mam siły się bać. Czerskich zwłaszcza. Limit mi się wyczerpał.
    Codziennie się modlę o Bożą opiekę nad JK, AM i niedopuszczenie "Cyby" do działania i z mojej strony EOT ;)

• pawel.adamski napisal(a):
    Działania "przekaziorów" doskonale opisał kol. Szturmowiec. Natomiast "Warszawski aktyw terenowy" ma niestety duże pole do popisu. Jako paranoik i psychopata ;) miałbym kilka pomysłów ale wolę ich nie ujawniać bo jeszcze ktoś podchwyci....
    Nie wiem jak aktyw, ale mieszkańcy okolic Stadionu oraz strategicznych rejonów Śródmieścia chętnie wyprowadziliby się na czas szczytu. Zostali skutecznie zdemotywowani do wystawiania nosa za drzwi.
  • edytowano July 2016
    Aktyw wa-wy od dłuższego już czasu powtarza w różnych tonacjach tezę o bezcelowości spotkania którego jedynym celem ;) jest srowokowanie przyjacielsko usposobionego niedźwiedzia oraz utrOOdnienie rzycia, na złość ratuszowi, mieszkańcom wa-wy.

• To fatusie jeno skowyt ja obstawiam odpalenie czegoś w czwartek

To fatusie jeno skowyt ja obstawiam odpalenie czegoś w czwartek

Jakiś kolejny wyciek procedur bezpieczeństwa? Nic innego poza jakimś prawdziwym zamachem (tfu tfu) nie przychodzi mi do głowy.
  • No cóż - W Warszawie to powstał Układ Warszawski więc tradycja zobowiązuje. Widać ten szczyt NATO to dla władz warszawy i niedawno rządzącej PO straszny policzek. Z bezsilnej złości wszczęli groteskowa akcje odwołania ministra Macierewicza Az dziw, że jeszcze generał Gromosław i głupokomandos Dziewulski nie dali głosu.
  • Rafał napisal(a):
    (....) Az dziw, że jeszcze generał Gromosław i głupokomandos Dziewulski nie dali głosu.
    Żeby się Kolega nie zdziwił, po której oni są już stronie....

To fatusie jeno skowyt ja obstawiam odpalenie czegoś w czwartek

Należy bardzo pilnować muzeum POLIN tudzież synagogi Nożyków (takie moje skojarzenie z anty-eskimo).

• Stary belfer ma rację. To samo wpadło mi do łba. Jeszcze za słabo machali w ostatnich miesiącach swoim ulubionym antysemityzmem. No to pomachają skur....
    Może ktoś w końcu zacznie głośno przypominać Koniuchy i Naliboki, bo aż się rzygać chce od wytykania nam zbrodni a chowania swoich pod korzec.
  • starybelf napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    (....) Az dziw, że jeszcze generał Gromosław i głupokomandos Dziewulski nie dali głosu.
    Żeby się Kolega nie zdziwił, po której oni są już stronie....

No to jest możliwe. Szczególnie Gromosław wielką przychylnością Amerykanów się cieszył. Chyba ze względu na, przywoływaną gdzie indziej pragmatyczną zasadę popierania skurwysynów działających zgodnie z amerykańskim interesem. Jeśli to działanie wynika z wdzięczności i zaufania za dawne przysługi w wydostawaniu amerykańskich zakładników z rąk muzułmanów to popieranie takiego wielkiego szkodnika u wiernego i istotnego sojusznika jest małostkowe i krótkowzroczne. On i jemu podobni mieli i mają wciąż ważne kontakty, znajomości i wspólne interesy oraz archiwum haków na istotnych funkcjonariuszy służb specjalnych i oficerów wojska. Zachowanie wpływów tamże jest dla nich stokroć ważniejsze niż jakaś PO czy Nowoczesna. Gromosław w razie potrzeby założy jakąś inna partię. Ma wprawę.
  • Rafał napisal(a):
    Gromosław w razie potrzeby założy jakąś inna partię. Ma wprawę.
    Ma wprawę i krótką ławę.

Pewne rzeczy się skończyły i już się nie zaczną.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    Ma wprawę i krótką ławę.

No i biologia działa nieubłaganie. Czasu i sił już coraz mniej. Oby tylko Ameryka nie wyszukała sobie jakichś młodszych sprytnych i piwotalnych skurwysynów do lubienia w naszym kraju.
  • edytowano July 2016
    KOD wykupi wszystkie gwizdki w Polsce.
    A nie. Oni je dostają za darmo.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Rafał napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    Ma wprawę i krótką ławę.

No i biologia działa nieubłaganie. Czasu i sił już coraz mniej. Oby tylko Ameryka nie wyszukała sobie jakichś młodszych sprytnych i piwotalnych skurwysynów do lubienia w naszym kraju.Kolega nie ubliża przyszłemu premierowi
    image

• Yyyy... A co to za hałabała?
  • Rzymkowski, poseł narodowiec co został u Kukiza, członek Krajowej Rady Sądownictwa.
  • Dobrze, że nie oglądam polityki w telewizorze.
  • Nie no, to są jaja, w Krajowej Radzie Sądownictwa zasiada gówniarz, który ledwie spełnia kryteria wiekowe na najniższego szczeblem sędziego. Dlatego takie coś jak Kukiz'15 to gorsze gówno (partia to nie jest, więc co?) niż PO i N.pl.
  • Zresztą jak ruchacz, to raczej do znalezienia przez ruskich, a nie jankesów.
  • Lepszy niż Bury, tak między nami
  • qiz napisal(a):
    Lepszy niż Bury, tak między nami
    Taka se rekomendacja, choć i tak rekomendacja ;)
  • No tak, na razie nie ma podejrzeń, że bierze sztabki złota za nominacje ;)
  • Na GW az sie dlawia tym jak Obama dal nauczke "dobrej zmianie".

A ja slyszalem "obie strony" i dobrze pamietam kto pierwszy zaczal majstrowac przy TK i nie bylo wtedy KODu, "konca demokracji" i podobnych,
  • Noji NIC nie zrobiły. Mocy przerobowych czy pomysła zabrakło? A może stchórzyły? ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.