Skip to content

Warszawiacy stanowczo nie docenili

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wielkopańskiego gestu Bufetowej i Cześka Langa. Tyle Kurew i maci jakie dzisiaj poleciały w stronę w/w jeszcze nigdy nie balsamowały moich uszu. Jakże miło było usłyszeć co stojący w korku (od Ursusa do Centrum na ten przykład) myślą o kobiecie lekkich obyczajów zwanej przypadkowo prezydentem miasta.

Jeszcze kilka takich imprez i ta K...A będzie wisieć na latarni prna pl. Bankowym Ta więc: wiencey maratonów i wyścigów w centrum w godzinach szczytu!

Komentarz

• Wipleru chce urzędników rozstrzeliwać. Zawsze go podejrzewałem o sentymentalny humanitaryzm.
  • Ja zaś miałem miły epizod, gdyż se popylałem kolarką po trasie na Nowym Świecie i rozdawałem uśmiechy licznie zgromadzonym, wiwatującym kibickom.
  • Wipleru może chcieć wiele, ale póki co wychodzi mu tak, że byle siksa w polucyjnym mundurze okłada go pałą i kopie bezkarnie. Na oczach rozbawionej gawiedzi w dodatku
  • Jutro kolaże (dygresja: jadą na kole!) przejadą ok. godz. 15. przez Piekary Śląskie...
    Z tej okazji... nie otwieram studia i mam czas na kopanie w ogródku. Gdyż albowiem już od południa jest zakaz parkowania w mieście (miasto ma tylko jedną główą ulicę w kształcie litery ZZZ)
  • A z Waszczykowskiego się śmiali jak mówił o cyklistach.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Ja zaś miałem miły epizod, gdyż se popylałem kolarką po trasie na Nowym Świecie i rozdawałem uśmiechy licznie zgromadzonym, wiwatującym kibickom.
    Wnoszę, że celem tego etapu było dobre miejsce na lotnej premii w Kobyłce..? Jak wynik?
  • Niestety, koło pomnika Grota Roweckiego milicja mie z trasy ściągła!!! Fcuk.
  • Kolega Szturmowiec jest prowokator. Jeszcze zobaczymy go na demonstracji KODu jak sobie wcina jakieś wegańskie kiełki z gustownym kucykiem na głowie.
  • Kolega Ignac to Premier in spe, a nie żaden prowok czy inny służbista
  • Na premiera to on jest zbyt inteligencki i zbyt dowcipny. Ludzie takiego nie kupią. Będzie chyba musiał rządzić z tylnego siedzenia jak JarKacz. No chyba że ten rower i milicyjne represje to tak dla ocieplenia wizerunku.
  • edytowano July 2016
    Rafał napisal(a):
    Na premiera to on jest zbyt inteligencki i zbyt dowcipny. Ludzie takiego nie kupią. Będzie chyba musiał rządzić z tylnego siedzenia jak JarKacz. No chyba że ten rower i milicyjne represje to tak dla ocieplenia wizerunku.
    Ignac (albo ktoś podobny) musi być kiedyś premierem lub inna szychą bo mam nadzieje , ze Polska będzie krajem szczęśliwym i silnym. Nadaje się idealnie zwłaszcza na dobrego króla. Ale tylko szczęśliwych królestw.
  • Khul, a nawet i Khulik jest tylko jeden dyzio. Nigdy o tym nie zapominajcie
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.