dziękuję, Maniu - wysłuchałam, niesamowicie ciekawe! oprócz zasadniczego tematu są również liczne smaczki, typu jednostki nasycenia treścią na minutę w mediach itp.
ten wyklad ostatecznie wyjasnil mi dlaczego nie rozliczono komunizmu: moze sie bestia mutowac dalej. I o ile aluzje ksiedza i Orla do tej zbrodniczej ideologii oraz jej mutacji gender sa dla Polaka natychmiast zrozumiale, o tyle dla zachodnich moich rowiesnikow pozostaje to magma. bowiem moj zachodni rowiesnik nie ma pojecia czym byl/jest komunizm. jak mowi Braun: ofiara jest wiec spokojnie operowana i nie ma o tym najmniejszego pojecia.
natomiast nie wiem jak mozna wpasc na pomysl, ze Islam sie temu opiera: islamisci pieprza sie przeciez z dziecmi pci obojga na okroglo. Islam jest jak najbardziej na reke korporacjom, biznesowi i mediom. roczka roczke myje.
Koleżanko Balbino, co do seksualności wyznawców islamu. Koran zabrania: - seksu analnego - seksu podczas menstruacji kobiety - stosunków sodomickich - masturbacji - orgii, fetyszyzmu, masochizmu, nekrofilii i innych zboczeń i dewiacji - wątpliwy jest również seks oralny, a zalecany tylko klasyczny (przez jeden otwór) I na koniec niespodzianka być może dla niektórych, którzy szyderczo nazywali muslim "kozojebcami". Islam zabrania zoofilii. Cyt. "Przeklęty ten kto kopuluje ze zwierzęciem" http://www.planetaislam.com/kobiety/wspm.html
Kolego Edenu: 1. co imam to interpretacja 2. Allah po zmroku nie widzi, a jego wyznawcy wtedy różne rzeczy wyprawiają... 3. Ilość dewiacji w islamskiej Arabii podobno wielokrotnie przekracza normy europejskie.
I jeszcze napisz Eden, że Koran zabrania pedofilii. Za takie herezje w końcu jakiś forumowy islamista ciebie dorwie, nie po to Mahomet dawał przykład z Aisha - 6 letnie dziewczynki NIE, ale 9 letnie kobiety - jak najbardziej. Nie ma to tamto, zasady mieć trzeba. No i jak to ze zwierzęciem nie można ? Jak długo nic nie było i cały czas nie ma co to można. Allah wybaczy.
balbina napisal(a): Islam jest jak najbardziej na reke korporacjom, biznesowi i mediom..
A w jaki sposób?
ten oczywisty zaiste wniosek wcale dla mnie takim nie byl dopoki nie odsluchalam wykladu:)
Nawet ks. Oko podziekowal za komentarz Orla (po wykladzie a przed pytaniami). jest on tak smakowity, ze nie osmiele sie cie tego, Przemko, wlasnemi slowami: odsluchaj Orla i pogadamy dalej;) (o ile bedziesz jeszcze mial jakies pytania).
Eden napisal(a): Koleżanko Balbino, co do seksualności wyznawców islamu. Koran zabrania: - seksu analnego - seksu podczas menstruacji kobiety - stosunków sodomickich - masturbacji - orgii, fetyszyzmu, masochizmu, nekrofilii i innych zboczeń i dewiacji - wątpliwy jest również seks oralny, a zalecany tylko klasyczny (przez jeden otwór) I na koniec niespodzianka być może dla niektórych, którzy szyderczo nazywali muslim "kozojebcami". Islam zabrania zoofilii. Cyt. "Przeklęty ten kto kopuluje ze zwierzęciem" http://www.planetaislam.com/kobiety/wspm.html
Eden, to wszystko jest przykrywka szatana, ktory stworzyl Islam przeciw chrzescijanstwu: no przeciez nie pociagniesz ludzi za soba w imie "Morduj kogo mozesz", ani nawet "pieprzonko w wiecznosci gwarantowane". Hitler jednak nie pociagnal ludu niemieckiego wizja obozow koncentracyjnych - one byly owocem szalenstwa na jego dalszym etapie. Poczatek tego szalenstwa to byla idea odnowy, rozwoju i wielkosci. Ideologia potrzebuje sztandarow szlachetnych aby ukryc swoj prawdziwy cel. to co napisales jest tylko teoria, na ktorej haczyk zlapali sie nawet calkiem madrzy ludzie. wewnetrzny magnes to mord.
Dzięki balbina, nie skorzystam, bo ten wniosek jest idiotyczny. Korporacjom potrzebni są konsumenci a muzułmanin jest dokładnym zaprzeczeniem idealnego konsumenta. Koniec końców zniszczy świat w którym owe korporacje funkcjonują.
przemk0 napisal(a): Dzięki balbina, nie skorzystam, bo ten wniosek jest idiotyczny. Korporacjom potrzebni są konsumenci a muzułmanin jest dokładnym zaprzeczeniem idealnego konsumenta. Koniec końców zniszczy świat w którym owe korporacje funkcjonują.
Nie tylko konsumenta, ale i producent z niego słaby. Może dałoby się z muzułmanów wykroić średnią kadrę zarządzającą, nie wiem.
7dmy napisal(a): muzułmanie przede wszystkim nie dają się przerobić w biomasę, zachowują swoje struktury, tradycje i zwyczaje, co by o nich nie sądzić.
Śmiem twierdzić że katolikowi łatwiej dogadać się z muzułmaninem niż z Magdaleną Środą.
No nie wiem. Terl próbował w Sudanie dogadywać się z muzułmanami i mówi, że to kosmici. Bliżej mu było do Murzynów, co prawda chrześcijan.
Natomiast słyszałem, że w relacjach handlowych raczej dotrzymują słowa.
7dmy napisal(a): muzułmanie przede wszystkim nie dają się przerobić w biomasę, zachowują swoje struktury, tradycje i zwyczaje, co by o nich nie sądzić.
Śmiem twierdzić że katolikowi łatwiej dogadać się z muzułmaninem niż z Magdaleną Środą.
Kiedyś była fajną dziewczyną, dawało się z nią dogadać.
Kiedyś była fajną dziewczyną, dawało się z nią dogadać.
przemk0 napisal(a): Dzięki balbina, nie skorzystam, bo ten wniosek jest idiotyczny. Korporacjom potrzebni są konsumenci a muzułmanin jest dokładnym zaprzeczeniem idealnego konsumenta. Koniec końców zniszczy świat w którym owe korporacje funkcjonują.
mistake.
wniosek nie dotyczy muzulmanow.ani korporacji bowiem jedni i drudzy sa tylko jego skladowa. ja lubie, kiedy ktos mi otwiera oczy poszerzajoc perspektywe. jest to jeden z lepszych Roninow.
twoj blad polega na tym, ze jak Przemko, myslisz, ze w tej zabawie chodzi o muzulmanow. nie chodzi.
przemk0 napisal(a): Ja nic nie myślę, zapytałem w jaki sposób islam jest na rękę korporacjom, kiedy nie jest.
Islam jest skladowa szerszego tla, ktore nakreslil Orzel: ani homoseksualisci, ani islamisci nie sa naszymi wrogami, ktorzy sami w sobie mogliby nam zaszkodzic (ci pierwsi istieja oodkad istnieje swiat, ci drudzy od troche pozniej;) ale gdyby tylko chciano to by sie z ta zaraza ISIS rozprawiono ) - obie zarazy sa potrzebne politykom, mediom i korporacjom, ktore Maja jeden cel: rozbroic czlowieka z jego otoczenia narodowego, wspolnotowego wreszcie rodzinnego. Wielkie to dzielo napotyka, zwlaszcza w Polszcze na pewne przeszkody ale tez i ulatwienia. Islam, w ktorym rodzina juz na starcie jest peknieta - kobiety jako podgatunek (nie sa pelnoprawnymi czlonkami nawet w ichniejszej swiatyni) - pelni b. wdzieczna role w sprowadzeniu kobiety na jej wlasciwe miejsce czyli maszynki do pieprzenia i rzniecia (gardla). poki co, spelnia jedynie role destabilizujaca ale w zalozeniu jest wzorem Wspanialego Nowego Swiata niewolnikow - zarabiajacych (w korporacjach), konsumujacych (nade wszystko papke informacyjna) i pieprzacych wszystkich i wszystko ("nie robmy polityki").
tak to zrozumialam, ale przyznaje Ci, Przemko, ze byl to cokolwiek przyduzy skrot myslowy.
balbina, to się nie spina. Współczesny człowiek nie potrzebuje religii, a już islamu w szczególności. A cele polityków, mediów i korporacji nie są zbieżne, tak nawiasem.
Komentarz
oprócz zasadniczego tematu są również liczne smaczki, typu jednostki nasycenia treścią na minutę w mediach itp.
http://www.radiomaryja.pl/multimedia/zagrozenia-duchowe/
http://www.radiomaryja.pl/multimedia/zagrozenia-duchowe-cz-ii/
jak mowi Braun: ofiara jest wiec spokojnie operowana i nie ma o tym najmniejszego pojecia.
natomiast nie wiem jak mozna wpasc na pomysl, ze Islam sie temu opiera: islamisci pieprza sie przeciez z dziecmi pci obojga na okroglo. Islam jest jak najbardziej na reke korporacjom, biznesowi i mediom. roczka roczke myje.
- seksu analnego
- seksu podczas menstruacji kobiety
- stosunków sodomickich
- masturbacji
- orgii, fetyszyzmu, masochizmu, nekrofilii i innych zboczeń i dewiacji
- wątpliwy jest również seks oralny, a zalecany tylko klasyczny (przez jeden otwór)
I na koniec niespodzianka być może dla niektórych, którzy szyderczo nazywali muslim "kozojebcami". Islam zabrania zoofilii. Cyt. "Przeklęty ten kto kopuluje ze zwierzęciem"
http://www.planetaislam.com/kobiety/wspm.html
1. co imam to interpretacja
2. Allah po zmroku nie widzi, a jego wyznawcy wtedy różne rzeczy wyprawiają...
3. Ilość dewiacji w islamskiej Arabii podobno wielokrotnie przekracza normy europejskie.
Nawet ks. Oko podziekowal za komentarz Orla (po wykladzie a przed pytaniami). jest on tak smakowity, ze nie osmiele sie cie tego, Przemko, wlasnemi slowami: odsluchaj Orla i pogadamy dalej;)
(o ile bedziesz jeszcze mial jakies pytania).
Ideologia potrzebuje sztandarow szlachetnych aby ukryc swoj prawdziwy cel.
to co napisales jest tylko teoria, na ktorej haczyk zlapali sie nawet calkiem madrzy ludzie. wewnetrzny magnes to mord.
Natomiast słyszałem, że w relacjach handlowych raczej dotrzymują słowa.
A najlepszym to jednak jest drugi człowiek.
wniosek nie dotyczy muzulmanow.ani korporacji bowiem jedni i drudzy sa tylko jego skladowa.
ja lubie, kiedy ktos mi otwiera oczy poszerzajoc perspektywe.
jest to jeden z lepszych Roninow.
twoj blad polega na tym, ze jak Przemko, myslisz, ze w tej zabawie chodzi o muzulmanow.
nie chodzi.
Islam, w ktorym rodzina juz na starcie jest peknieta - kobiety jako podgatunek (nie sa pelnoprawnymi czlonkami nawet w ichniejszej swiatyni) - pelni b. wdzieczna role w sprowadzeniu kobiety na jej wlasciwe miejsce czyli maszynki do pieprzenia i rzniecia (gardla). poki co, spelnia jedynie role destabilizujaca ale w zalozeniu jest wzorem Wspanialego Nowego Swiata niewolnikow - zarabiajacych (w korporacjach), konsumujacych (nade wszystko papke informacyjna) i pieprzacych wszystkich i wszystko ("nie robmy polityki").
tak to zrozumialam, ale przyznaje Ci, Przemko, ze byl to cokolwiek przyduzy skrot myslowy.