Narodziła się nowa partia chadecka w Polsce!<br />lato z humorem 2016
Polityczna wolta Schetynylink do Wiadomości TVP
Po miesiącach wewnętrznej walki zakończonej wyrzuceniem trzech posłów, lider PO zapowiada prace nad programem. A w nim ma nie być miejsca na lewicowe eksperymenty. Platforma Grzegorza Schetyny będzie teraz partią chrześcijańsko - demokratyczną. To kolejna już próba zmiany wizerunku. Na razie jednak Platforma radykalnie zmienia przekaz w sprawie imigrantów.
za TVPInfo
http://wiadomosci.tvp.pl/26481491/polityczna-wolta-schetyny
Zasługujesz na więcej. - to hasło tej neo-chadeckiej partii.
źródło pierwotne: DoRzeczy
Marek Migalski wywiaduje Grzegorza Schetynę
ale nie mogę znaleźć linka.
=
Urodził się trup? Czy też to Feniks?
Sam nie wiem.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
lato z humorem 2016
A Ciasteczkowy znów zaśpiewa: POZChN już się zbliiiiżaaaaaaa!!!
/serio/
Ale co na to Tusk? Zostanie założyć mu nową partię. Rękoma Kopacz?
Tak, był u mnie Schetyna i prosił o czas antenowy
"Kaczyński (PiS): było pięcioro marszałków Sejmu za waszych rządów i tylko Grzegorz Schetyna zachowywał się przyzwoicie, cała reszta to było jedno wielkie nieszczęście"
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Trwa-debata-nad-wnioskiem-o-odwolanie-marszalka-Kuchcinskiego,wid,18493334,wiadomosc.html
"Jak zaznaczył, za czasów rządów PO było pięciu marszałków Sejmu. – Jeden z nich zachowywał się mniej więcej przyzwoicie. Siedzi tutaj, naprzeciw mnie, marszałek Grzegorz Schetyna. Cała reszta to było jedno, wielkie nieszczęście. Nieszczęście polskiej demokracji" – powiedział."
morderstwo w białych rękawiczkach po prostu ..... :bz )
Stawiam takiemu litr spirta i czapkę cebuli na zakusku.
Jak dotrzeć do nieokrzesanego i niedokształconego profesjonalisty z wielkiego miasta, który jest przekonany o swojej wyższości nad moherami i pisiorami? Jak dotrzeć do jego rodziców nie rozumiejących zmieniającego się świata i swojej sytuacji i zapatrzonych w pociechy, którym poświecili swoje życie i dorobek ? Oni upatrują w Rubikoniu szansy na lepszy los dla tych pociech.
Tak samo zresztą postępował mój śp. Ojciec, gdy zbierał podpisy. Nie wdawał się w ogóle w dyskusje - chcesz pan podpisać czy nie? pytał, i miał znakomite wyniki, przy każdych wyborach sam zbierał ok. 1000 podpisów.
Nie warto szarpać się z tymi co nie chcą. Znacznie lepiej docierać jest do takich, co chcą.
Co do elektoratu lemigowego i kodziarskiego (to bliskie ale chyba rozłączne grupy) to im można obrzydzać Rubikonia i PO wskazując na ich obciachowość. Mam wrażenie że to zostało ostatnio trochę zaniedbane. Teraz krytyka idzie bardzo wysoka - że afery, że miliony itp. Ci ludzie wielkiego złodzieja i oszusta, co gra władzy na nosie podziwiają. Nienawidzą słabych i śmiesznych. Od nich chcą się odciąć.