Morawiecki na prezydenta Warszawy ?
Tak pisze dzisiejszy SE— MORAWIECKI NA PREZYDENTA WARSZAWY? – pisze SE: “To idealny kandydat na stolicę. Zdobędzie głosy zamożniejszej części wyborców, którzy do tej pory byli z PO czy Nowoczesną – mówi ważny polityk z PiS. Z naszych informacji wynika, że Morawiecki nie kwapi się jednak do walki o prezydenturę stolicy. – Musiałby poznać smak ciężkiej pracy w terenie, a on tego nie lubi. Ale prezesowi się nie odmawia – mówi z uśmiechem inny polityk PiS. Politolodzy nie mają złudzeń, że wygrałby on w cuglach”.
To byłoby ciekawe rozwiązanie- nikt z core PiS raczej nie wygra w Warszawie...q
To byłoby ciekawe rozwiązanie- nikt z core PiS raczej nie wygra w Warszawie...q
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
To chyba znaczy, że Prezes wreszcie doszedł do rozumu.
A już myślałem, że będzie walka z lemingami na całego, przy użyciu któregoś z młodych posłów, a dawniej radnych (Jarosław Krajewski lub Paweł Lisicki). Ale, biorąc pod uwagę jakość warszawskiego materiału ludzkiego, byłoby to zagranie "perły przed wieprze". A teraz wieprze dostają tłustą, wypasioną świnię
#-o
Na razie w odstawkę poszedł pan Dawid
Obyś miał rację.
* jeśli, bo po "zarzutach", że mówił o repolonizacji przestała mnie przekonywać tutejsza jego krytyka, a własnego zdanie sobie jeszcze nie wyrobiłem
Jeśli nie wygra - mamy już kazus Kazia, na którym mocno stracił PiS.
Jeśli (jeśli!) Morawiecki to taki szkodnik, to wystawianie go jako kandydata na eksponowane stanowisko jest krecią robotą wobec własnej partii.