Nowy etap walki z Ciemnogrodem?
http://konin.naszemiasto.pl/artykul/lichen-stary-splonelo-siedem-aut-nalezacych-do-ksiezy,3883458,artgal,t,id,tm.html
Licheń Stary
W nocy z poniedziałku na wtorek, tuż po godz. 1.00 konińscy strażacy zostali wezwani do pożaru samochodów w Starym Licheniu. Mimo szybkiej reakcji, spłonęło tam siedem aut należących do księży.
Licheń Stary
W nocy z poniedziałku na wtorek, tuż po godz. 1.00 konińscy strażacy zostali wezwani do pożaru samochodów w Starym Licheniu. Mimo szybkiej reakcji, spłonęło tam siedem aut należących do księży.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
w ostatnią niedzielę 9 X zamordowano księdza - w okolicy Rio de Janeiro
że daleko? nigdzie nie jest daleko dzisiaj
Uprzedzajac pytanie - ja się na palenie nie wybieram..
Natomiast każdy fizyczny atak na Kościół, na księży czy otwartą profanację, uznam za bezpośredni atak na mnie, a może bardziej niż na mnie. Furia. Dla mnie to będzie przekroczenie Rubikonu, jaki atak taka odpowiedź.
Uprzedzajac pytanie - ja się na palenie nie wybieram..
Będzie jak z lansowanym na PiSowskich forach przez 8 lat "kryterium ulicznym" albo namiotem Ewy Stankiewicz, który miał stać do odwołania Tuska.
od min. 14.55
ja wiem, ze o tym wiesz ale napisze, bo dla mnie bylo to odkrycie: zadaniowcow rozpoznaje po wciaz i wciaz pojawiajacych sie antypisoskich/koscielnych memach.
a pomogla mi w tym odkryciu moja rodzina, ktora zalicza gremialnie 500+ i dalej robi se podsmieCHUJKI z "Lecha".
otoz rodzina moja (powiedzmy, ze jest to +- szesc malzenstw)nie przepadajaca za PIS w ogole nie komentuje na fejku antypisoskich/koscielnych memow. oni se tam wiedza swoje ale na fejku sie z tym nie wychylaja. to zaczelo byc po prostu nudne. mysle, ze jeszcze kilka lat temu byloby zupelnie inaczej. Dzisiejsze podsmieCHUJKI sa jakby z rozbiegu, bo ducha (nieczystego) w tym coraz mniej.
na tym probiezu opieram przekonanie, ze slowa Targalskiego o usilowaniu zdestabilizowania Ojczyzny naszej na polu wojny hybrydowej trzeba brac smiertelnie powaznie bo przeciwnik doskonale zdaje sobie sprawe z tego, co dla mnie bylo eureko i nie bedzie przebieral w srodkach. ON sie nigdy nie nuzy.
jak sie wiecej przyucze fejka to sie Maniu zglosze do Ciebie na szkolenia "jak odp...arowac trolla";)
Hue hue hue, "kryterium uliczne"... Nie strasz nie strasz, bo się ze...sz chciałoby się rzec. Przez kilka dobrych latek PiS i zwolennicy Zjednoczonej Prawicy oraz całego obozu patriotyczno-niepodległościowego maszerowali i wiecowali przeciwko (nie)rządom Chyżego Ruja i Ruskiej Budzie, zaprzańcom i współczesnej Targowicy (w tym ten który teraz klepie te słowa). I co? I wielkie guano z tego wynikało. Oni mieli na to totalnie wywalone mówiąc językiem Horche. Zlewali te wszystkie suszne i prawilne pochody po mieście stołecznym oraz innych bugodrzańskich przysiółkach strugą ciepłego mociu. A ileż to człek się poświęcił, zamiast w sobotę wylegiwać się w wyrze do południa zrywał się o 3 nad ranem żeby zdążyć na autobus jadący do Wawy na demonstrację, a później wracał do sie w środku nocy zmordowany ale szczęśliwy i z błogim sumieniem, że wszystko to przecie dla Oycowizny, Boga i dziatek przyszłości tego narodu... A lewactwu, feminazistkom i sataniuchom wystarczył jeden dzień przemaszerowania sobie w czarnych strojach i nasza Waadza ugina się od razu. Ustępuje i w dodatku przeprasza wszystkich i za wszystko. Za to że jest, że jeszcze oddycha za chwilę zacznie również przepraszać...
:-t
Wcale nie jest pewne że projekt IO wogóle by przeszedł trzy kroki dalej!
Bez wsparcia Kościoła (KEP odżegnywał sie od IO, w sejmie jesli dobrze pamiątam wciąż czeka inny obywatelski projekt) i tak PiS by na którymś etapie to wstrzymał.
W czym się ugiął? To narracja "lewactwa, feminazistek i sataniuchów" chyba
Nie widział kolega teg satanizmu na twarzach PO.N -kobiet nad stołem komisji, które chciały "zostawić projekt do zbadania" aż do wiosny?
Nie ugiął tylko odciął opozycji rękę.
Moim zdaniem - powtórzę - to IO narobiło bigosu.
Pytanie (do Fundacji Stop Aborcji): skąd wytrzasnęli IO? odnośnik