Jak zamknąć konto?
No jak? Poradzi ktoś przychylny Edenowi?
Ps. Jak ktoś zechce mieć ze mną kontakt to poproszę o wysłanie mi zaproszenia na FB. Tak zrobił ostatnio kol. Rozum i mam tam teraz z nim kontakt. Koleżanka Mania, która jest tutaj jedną z Adminek jest jedną z moich znajomych na FB i zna moją prawdziwą tożsamość. Jeżeli ktoś ją poprosi o ujawnienie mojej tożsamości niniejszym zezwalam. Do zobaczenia wszystkim na FB albo w tym lepszym świecie. Do nikogo nie mam urazu i mam nadzieję, że nikt do mnie również nie ma. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem swoim zachowaniem tutaj.
Ps. Jak ktoś zechce mieć ze mną kontakt to poproszę o wysłanie mi zaproszenia na FB. Tak zrobił ostatnio kol. Rozum i mam tam teraz z nim kontakt. Koleżanka Mania, która jest tutaj jedną z Adminek jest jedną z moich znajomych na FB i zna moją prawdziwą tożsamość. Jeżeli ktoś ją poprosi o ujawnienie mojej tożsamości niniejszym zezwalam. Do zobaczenia wszystkim na FB albo w tym lepszym świecie. Do nikogo nie mam urazu i mam nadzieję, że nikt do mnie również nie ma. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem swoim zachowaniem tutaj.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
:-h
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A najlepiej jakby kolega został na EC.....
ktory wujek co zlego do ktorego wujka powiedzial?
niech wujek nie odchodzi! ktos w koncu musi sie klocic!
Goooogiel wg mnie jest groźniejszy, Jest z androidem w telefonach. Ciarki mnie przeszły jak zobaczyłem co telefon o mnie wie ....
A http://giodo.gov.pl zajmuje się pierdołami i dręczy małe firmy - wg mnie ta instytucja jest do zaorania