Skip to content

[WARSZAWA] Obchody 35. rocznicy wprowadzenia stanu wojennego

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Kochani,

jakby ktoś chciał pójść na pisowskie obchody 13 grudnia w gronie forumowo-twitterowym, to informuję, że spotykamy się jutro o 17:40 pod pomnikiem de Gaulle'a. Do zobaczenia :)

https://www.facebook.com/events/1607300622909741/
Otagowano:

Komentarz

• Na tę dokładnie godzinę mogę nie zdążyć, ale spróbuję dołączyć. Będę dzwonił w razie czego.
  • Brzost napisal(a):
    Na tę dokładnie godzinę mogę nie zdążyć, ale spróbuję dołączyć. Będę dzwonił w razie czego.
    OK :)
  • Ja nie mogę, muszę się pouczyć.
  • Przemko napisal(a):
    Ja nie mogę, muszę się pouczyć.
    Nie no znooowu mi to robisz :(
  • yanusson napisal(a):
    Uwaga: brzydkie wyrazy! :D

https://twitter.com/ment2311/status/808694336229699584
    aaaaa tam brzydkie....rzeczy dać właściwe słowo...brawo ten Pan! :D
  • Wspaniałe przemówienia Jarosława i Andrzeja Gwiazdy komentuje w studio tvp INFO jakaś czerwona kreatura z Liberte słowami "słuchałem tego z obrzydzeniem, bo Piotrowicz..." ..!!!
    No to ja dziękuję za taką polską telewizję, bo bardziej to przypomina ubecki tvn. Czy to naprawdę Samuel Pereira jest szefem tej głupiej tvp INFO? Jeśli tak, to wywalić go na zbitą twarz, subito.
  • Mam te same odczucia. Czy tv publicznej nikt nie kontroluje? Też słuchałam tvp info jak tvn-u. Cały czas pokazywali kodziarzy, myślałam, że mam halucynacje. Nie rozumiem, mają tam krety?
  • Podobno szefem jest Pilis, autor pamiętnego "Listu z Polski". Gość najwidoczniej nie pilnuje roboty, bo dał na ważny dzień 13 XII dyżur tej blond dziumdzi. Dlaczego nie zatrudniają tam dziennikarzy z WSzKSiM z Torunia?
  • Mania napisal(a):
    Dlaczego nie zatrudniają tam dziennikarzy z WSzKSiM z Torunia?
    Bo to ludzie z Riespubliki

• Blond dziumdzia była tragiczna. Stękała, przerywała ludziom w nieodpowiednim momencie, aż momentami miałam wrażenie, że była stronnicza. Ale może już jestem przewrażliwiona.
  • no dobra i jak tam tym kurwom poszla rewolucja? obalili rzont czy tylko pół litra samogonu?
  • Dobrze że nie oglądam tv, po co mi kolejna żyła.

Źle, że wielu innych nadal ogląda i się jej słucha.
  • rdrrdr
    edytowano December 2016
    przepraszam ale...

http://www.tvn24.pl/35-rocznica-stanu-wojennego-lech-walesa-w-kropce-nad-i,699554,s.html

[pierwsze wideo]

EDIT:

niektorzy za tyle utrzymuja rodzine

EDIT2: co on ma w klapie?!
  • To jak chcesz poznać wroga? Osobiście wszystkich się nie da, a prasy polskiej prawie nie ma.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Mania napisal(a):
    Dlaczego nie zatrudniają tam dziennikarzy z WSzKSiM z Torunia?
    Zapytaj Davida Wildsteina.
  • Sarmata1.2 napisal(a):
    no dobra i jak tam tym kurwom poszla rewolucja? obalili rzont czy tylko pół litra samogonu?
    Poczekajmy na debatę. Pewnie gówno to kogokolwiek w kołchozie będzie obchodziło, ale poczekajmy. Jeżeli rezolucję mają iść to mamy ostatni moment. A i tak te rezolucję też gówno dadzą, ale kołchoźnicy, którzy chcą w Polsce przypieprzyć mogę mieć wtedy pretekst do nieformalnych działań. Do czasu, bo zaraz skład euroinstytucji może zmienić się o 180 stopni i wtedy będzie wpierdol, ale w drugą stronę.

Sytuacja opozycji w Polsce jest nieciekawa, prawie im zaczynam współczuć.
  • Mania napisal(a):
    Wspaniałe przemówienia Jarosława i Andrzeja Gwiazdy(...)
    Tak, świetne! Gwiazda był najlepszy :)

• rdr napisal(a):niektorzy za tyle utrzymuja rodzine
    Jęczą, że 2000 emerytury będą mieli. A alimenciarz jak pojechał "...wykazać solidarność z tymi, którzy chronili nas i bronili...". To się nie dzieje naprawdę. Oni wstydu nie mają.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.