Skip to content

Kto rozpoznaje te osoby?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Policjanci z wydziału dochodzeniowo-śledczego Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Warszawie prowadzą śledztwo w sprawie wydarzeń związanych z naruszeniami porządku prawnego w dniach 16/17 grudnia 2016 roku przed gmachem Sejmu RP w Warszawie przy ul. Wiejskiej 4/6/8. Każdy kto rozpoznaje te osoby proszony jest o kontakt osobisty lub telefoniczny z policjantami z wydziału dochodzeniowo-śledczego Komendy Stołecznej Policji przy ul. Nowolipie 2.

http://www.policja.waw.pl/pl/dzialania-policji/aktualnosci/41147,Kto-rozpoznaje-te-osoby.html

Komentarz

• Niestety nie znam nikogo.
  • Niestety, mimo najszczerszych chęci nie udało mi się rozpoznać. Co jest na swój sposób krzepiące: nie moi znajomi :-)
  • Też nie znam nikogo.
  • W tym pańcie w moherowych czapeczkach.
  • edytowano January 2017
    Te pańcie mnie rozwaliły. Wyglądają jak z listów gończych. Z drugiej strony to są listy gończe. :)
  • Prowodyra nie poszukują? image
  • Ależ Mucha chleje! Chyba ostrzej niż Stefan.
    Ciekawe też, czy jedzie na dragach- te śpiewy, to wszystko... Wygląda gorzej niż Nitras. Przecież ona ma ledwie 40 lat, była ładną babką. Wygląda 10-15 lat starzej!
    Ewidentnie jest w Platformie frakcja "dopalaczy".
  • w tamtych kręgach popularny jest koks. no a jak koks to i wóda. no i pewnie seks.
  • Sarmata1.2 napisal(a):
    w tamtych kręgach popularny jest koks. no a jak koks to i wóda. no i pewnie seks.
    Koks się miesza z wódą?

A gdzie oni to wciągają? W sejmie? W hotelu sejmowym?
    Robił BOR i ABW kontrole z psami i spektrometrami masowymi?

Nie pękają im śluzówki w nosie? Przecież Zdradek miał całą przegrodę nosową i górne drogi oddechowe rekonstruowane. Zobaczcie jego nos teraz i kilkanaście lat temu...
  • po koksie są nieśmiertelni to mogą wódy w siebie wlać więcej niż na trzeźwo. a gdzie wciągają? z początku pewnie kulturalnie w biurze a potem to i chodźby na desce od kibla.
  • Co to, do cholerci, jest koks? Kokaina?
  • Sarmata1.2 napisal(a):
    po koksie są nieśmiertelni to mogą wódy w siebie wlać więcej niż na trzeźwo. a gdzie wciągają? z początku pewnie kulturalnie w biurze a potem to i chodźby na desce od kibla.
    No to aż się prosi o "anonimowy donos", podejrzenia i troskliwego marszałka wzywającego ekspertów z CBŚP... Przecież z tego co mówisz, to na wykładzinach w pokojach hotelowych, a może i w biurach PO, musi być pełno proszku.
  • Akurat ja jakichś szczególnych zmian w nosu panu Sikroskamu nie widzę, ale pamiętam jego dość częstą obecność w mediach. Widać było, że na czymś jedzie, że mamy tu profesjonalistę, tylko pytanie było w czym ? Dramatycznie zmienił mu się wyraz twarzy, zaczął dziwnie się ubierać, czasami sprawiał wrażenie niedomytego. Albo wyglądał jakby zaraz miał umrzeć, chory, albo z wyczerpania. Gadowski potwierdza to co qiz pisze, kanał lewy, kanał prawy. I nie, że to tam czasami, profesjonalista. Co zrobił złego Sikorski, że Kaczor go wykopał ? Nic, nie zdążył. Szybko wylazło.
  • qizqiz
    edytowano January 2017
    image
  • Ja mam całe życie rozszerzone źrenice. Nie generalizowałbym. W liceum wiele z tego powodu miałem niezręcznych sytuacji.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Ja mam całe życie rozszerzone źrenice. Nie generalizowałbym. W liceum wiele z tego powodu miałem niezręcznych sytuacji.
    ja przez atak kolki nerkowej na egzaminie (pierwszy raz dostałem własnie wtedy) zostałem oskarżony przez profesurę o amfetaminizm
    Ja mam całe życie rozszerzone źrenice. Nie generalizowałbym. W liceum wiele z tego powodu miałem niezręcznych sytuacji.
    Zamordystyczne liceum, a mimo to degeneratów tam było pełno, hehe (przynajmniej w późniejszych rocznikach).
    W moim na odwrót ;)
    "Niezręczność" w znaczeniu tradycyjnym czy nowym?
    Jeśli Kolega ma także lekko zaczerwienione opuszki palców, to.... hm.... pytanie posła Zaremby skierowane do Nitrasa będzie miało również uzasadnienie w stosunku do Kolegi....

• Rozpoznana - organizatorka draki pod Wawelem

image

• alez piękna
  • Sarmata1.2 napisal(a):
    alez piękna
    Nie miałem odwagi pisać. Goliłbym takiej pół głowy ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.