Spotkania formacyjne już za nimi, teraz edukacja, szkolenia itd.
Tak nagle zachciało mi się pójść na jakiś capstrzyk KODu, zobaczyć jakie mordy tam są. Wszedłem na witrynę KOD, na region podlaski i powiem, moi mili, że prężnie to wygląda. Jutro w Białymstoku mamy spotkanie z Sewerynem Blumsztajnem, Danutą Kuroń oraz Wojciechem Onyszkiewiczem "Czego możemy się nauczyć od dawnych opozycjonistów?"
Ale ale, możemy się też poszkolić z używania fejsbuka za 5 PLN i inne takie. Znalazłem też ogłoszenie w ich kalendarzu: Komitet Obrony Demokracji zawiadamia, że Regionalne Walne Zebranie Członków stowarzyszenia „Komitet Obrony Demokracji” regionu podlaskiego odbędzie się: w dniu 21 stycznia 2017 r. o godz. 15:00 w sali konferencyjnej Morskiej hotelu Titanic przy ulicy Pogodnej 16d w Białymstoku. W przypadku, gdyby Regionalne Walne Zebranie Członków nie mogłoby się odbyć w powyższym terminie z powodu braku wymaganego quorum, Regionalne Walne Zebranie Członków odbędzie się w drugim terminie tj. w dniu 21 stycznia 2017 roku o godzinie 16.00 w miejscu wskazanym powyżej (§ 46 ust. 6 Statutu)."
Czyli z frekwencją bywa słabo skoro się zabezpieczają. W każdym razie, oni tworzą oddolne struktury i to chyba w sposób dość sensowny, na pewno precyzyjnie zaplanowany. Jak już obronią demokrację zrobią z tego partię. Kijowski, nawet gdyby wałów nie robił to by go i tak odstrzelili., potrzeby jest ktoś inny, on swoje zadanie spełnił.
Jutro zdecyduję, korci mnie coraz mocniej, żeby na spotkanie się wbić, ale jak mnie tam kto rozpozna ...
Ale ale, możemy się też poszkolić z używania fejsbuka za 5 PLN i inne takie. Znalazłem też ogłoszenie w ich kalendarzu: Komitet Obrony Demokracji zawiadamia, że Regionalne Walne Zebranie Członków stowarzyszenia „Komitet Obrony Demokracji” regionu podlaskiego odbędzie się: w dniu 21 stycznia 2017 r. o godz. 15:00 w sali konferencyjnej Morskiej hotelu Titanic przy ulicy Pogodnej 16d w Białymstoku. W przypadku, gdyby Regionalne Walne Zebranie Członków nie mogłoby się odbyć w powyższym terminie z powodu braku wymaganego quorum, Regionalne Walne Zebranie Członków odbędzie się w drugim terminie tj. w dniu 21 stycznia 2017 roku o godzinie 16.00 w miejscu wskazanym powyżej (§ 46 ust. 6 Statutu)."
Czyli z frekwencją bywa słabo skoro się zabezpieczają. W każdym razie, oni tworzą oddolne struktury i to chyba w sposób dość sensowny, na pewno precyzyjnie zaplanowany. Jak już obronią demokrację zrobią z tego partię. Kijowski, nawet gdyby wałów nie robił to by go i tak odstrzelili., potrzeby jest ktoś inny, on swoje zadanie spełnił.
Jutro zdecyduję, korci mnie coraz mocniej, żeby na spotkanie się wbić, ale jak mnie tam kto rozpozna ...
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Potem ożenił się z córką Jana Józefa Lipskiego i ponoć całkowicie został przez nią zdominowany. Mógł być gigantem, został, przepraszam za drastyczność, szmatą. Tu mogę się podeprzeć bezprzykładnym atakiem na byłych przyjaciół, którym WO popisał się niedawno na łamach GW.
To będzie jak na tym zdjęciu spod Sejmu z redaktorem TVP Info ;-)
Na miejscu JORGE'go też by mnie korciło zobaczyć od środka.
A dziś na spotkaniu PO ze Schetyną w Tarnowie grupka chłopaków wjechała na salę (gdzie była ponoć równie mała grupka zwolenników) i śpiewała m.innymi - to co chcecie a Parlamencie, macie właśnie w tym momencie. Rozproszone radykalne zamęczanie, tam gdzie się pojawią, to jest sposób.