Skip to content

Boże, daj nam taką komentatorkę!

edytowano January 2017 w Forum ogólne
Sędzia Jeanine Pirro na bieżąco komentuje wydarzenia w Fox tv. Jest republikanką i rozprawia się z lewactwem w sposób kulturalny - wgniatając ich w podłogę argumentami, obnażając hipokryzję, pychę, głupotę, podłość.
Nawet jeśli nie rozumiem wszystkich słów ( my english is'nt perfect) - rozumiem o czym mówi i uwielbiam jej komentarze. Co za wspaniała kobieta!
Tutaj wzięła na tapetę celebrytkę Rosie O'Donnel i dem. kongresmena Lewisa :-)

Komentarz

• ta dziewczyna to rakieta:)))
  • niezły głos (przepitej ciotki)
  • dyzio napisal(a):
    niezły głos (przepitej ciotki)
    Z przepitymi ciotkami lepiej nie zadzierać ;)

• dyzio napisal(a):
    jaka przepita!? Zadbana kobieta, w dobrej formie. Wszystko, co mówi można odnieść do naszych terrorystów z PO, No, KOD i Ob. III RP.
  • dyzio napisal(a):
    a nie przyszlo koledze do glowy, ze ma glos zdarty od ciezkiej pracy?

• Nie pomyślałem o tym. Wyobraziłem sobie, ze to od napieprzania małżonkowi po godzinach ;)
  • Od razu widać, że chleje. I jeszcze te błyszczące cycochy.
    Mogłaby obsługiwać kilentów gdzieś w Harlemie.
  • Pamiętajcie jednak, że Sędzia Jeanine to sroga aborcjonistka.
  • edytowano January 2017
    Nie przyjmujecie do wiadomości, że nie każda kobieta ma cienki głosik? Poza tym, to już niemłoda pani (65 lat), z wiekiem głos się obniża.
    peterman napisal(a):
    Pamiętajcie jednak, że Sędzia Jeanine to sroga aborcjonistka.
    Nie pamiętałam, bo nie wiedziałam. Nie zmienia to jednak mojej opinii, że jest świetną komentatorką. W podobny sposób wypowiada się Alex Jones. U nas ( po prawicy) obowiązuje sztywność i poprawność, co kojarzy mi się z wymuszonym hamowaniem emocji - jest to mało skuteczny przekaz.
  • qiz napisal(a):
    Od razu widać, że chleje. I jeszcze te błyszczące cycochy.
    Nie no Harlem to teraz elegancka, taka gejowska dzielnica Manhattanu. Coś jak Praga wew Warszawie. To już nie ten Harlem z lat 80-tych...
  • edytowano January 2017
    qiz napisal(a):
    Od razu widać, że chleje. I jeszcze te błyszczące cycochy.
    Nieno Qizu, wyrazy uznania. Duprawdy Twoja znajomość, a zwłaszcza pewność, z jako wypowiadasz opinie o ludziach na podstawie ich fotek lub jutuba mię poraża. A to Radek ma nos po operacji, a to tamta chleje, to jeszcze inna jest zbotoksowana cy cuś. Kursy jakoweś szpecyalistyczne przeszłeś?! Bo na tak dogłebne doświadczenie osobiste, to jednakowoż za młody jesteś. No i wykształcenie niekuniecznie po linii. #-o
  • edytowano January 2017
    Norrmalnie, strach się pokazywać Qizu na oczy i strach się odzywać. :-S
    I strach pomyśleć co by wywnioskował z głosu ś.p. Hanki Bielickiej!
  • Kiedy na żywca un całkiem inny jest ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.