Skip to content

Kto prezydentem wg cioci Jadzi?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Nie guglać!

Komentarz

• Za późno! :)

OJCKPRDL.
  • ćwierkacz był szybszy ;) ale tak jak unikałem komentowania śp Bartoszewskiego pod koniec jego życia tak i tu będę się starał powstrzymywać.
  • Popieram kandydowanie tego kandydata :) Chciałabym to zobaczyć.

A tak całkiem na serio, myślę, że to nie zwykłe ględzenie, tylko balon próbny.
  • Gdyby miał poparcie Kukiza i DoRzeczy, to kto wie?
  • Na FR@FB zostało to przepięknie skomentowane (mam nadzieję, że nie robię faux pas przeklejając - niemniej nie ma tu żadnch treści drażliwych):
    "Doskonały wybór! to się Duda!"
  • Nie spoźrzałem jeszcze, ale myślę że dobrym kandydatem byłby Radosław Sikorski. Kandydat racjonalny, europejski, amerykański i nieźle nosem wciąga.
  • A ja dostosuję się do poziomu jelit: Jadźka chciała się bzykać z największym maczo na dzielni, Jarexem. Ale gdy ten odrzucił jej końskie zaloty, to puściła się z Jędrkiem, przemądrzałym bucem, któremu niedawno Jarex spuścił manto. Jędrex odgraża się, że weźmie rewanż. Pierwszy krok już uczynił- teraz jego kumple na osiedlu będą opowiadać, że ich ziomal odbił Jarexowi laskę. A panna mówi, że Jędrex jest dużo lepszy w te klocki niż Jarex.
  • Bez góglania - nie mam pojęcia! Nie wiem co siedzi w głowach starych ciotek..
    Ale jak rozumiem - wątek humorystyczny?
  • Nie góglałem, ale wcześniej widziałem na wp więc się nie bawię ;-)
  • Widziałem już wczoraj.....O jaka piękna tragedia, eh!
  • Widziałam, więc wiem. I żeneralnie dołączę do MS-a. Duży niesmak i jednak żal.
  • O co chodzi?
  • @MS - Ale ona jest 20 lat młodsza od Strasznego Dziadunia! No, chyba że lata spędzone u boku "Tango kat" liczyć podwójnie ;-)
  • Przemko napisal(a):
    O co chodzi?
    wszedłem na Twittera i wiem....
    :/
  • co obiecal jej Rzeplinski czego nie dal Kaczynski?
    :-S
  • A ja wiedziałam wcześniej. :) Albo sfiksowała, albo, jak podejrzewa Pigwa, balon próbny. Obstawiam to drugie.
  • Odkąd w 2001 roku napisała że dla Polski najkorzystniejsza byłaby koalicja PO-SLD, nie traktuję jej diagnoz inaczej niż osobliwości przyrodniczych.
  • Żółć mózg zalewa. To nienawiść.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Ktoś kiedyś napisał, że ta baba jest po prostu głupia. I ja takie wrażenie też odnoszę.
  • Kulego Szturmowcze, wy tu nie wyciągajcie królika z kapelusza, bo jeszcze ktoś przeczyta... A myślę, że Jabłkobaumowski może być dla Dudeła (o ile go Prezes Polski wystawi) grożniejszy niż Don Aldo Powrócony (który i tak prawdopodobnie nie wystartuje, boć on teraz na politycznym szczycie).

A proroctwa babci Jadzi niezwykle pocieszne. Nota bene: gdyby prezydenta wybierał parlament, to w pewnym układzie parlamentarnym jej kandydat mógłby być silnym kandydatem.
  • Ja myślę, że poszukiwania rywala dla PAD-a już trwają i są bardzo intensywne i gdy tak myślę, to na dziś stawiam na:image
  • Prędzej Ujazdek.
  • qiz napisal(a):
    Prędzej Ujazdek.
    Royal Pudding.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.