Na FR@FB zostało to przepięknie skomentowane (mam nadzieję, że nie robię faux pas przeklejając - niemniej nie ma tu żadnch treści drażliwych): "Doskonały wybór! to się Duda!"
A ja dostosuję się do poziomu jelit: Jadźka chciała się bzykać z największym maczo na dzielni, Jarexem. Ale gdy ten odrzucił jej końskie zaloty, to puściła się z Jędrkiem, przemądrzałym bucem, któremu niedawno Jarex spuścił manto. Jędrex odgraża się, że weźmie rewanż. Pierwszy krok już uczynił- teraz jego kumple na osiedlu będą opowiadać, że ich ziomal odbił Jarexowi laskę. A panna mówi, że Jędrex jest dużo lepszy w te klocki niż Jarex.
Kulego Szturmowcze, wy tu nie wyciągajcie królika z kapelusza, bo jeszcze ktoś przeczyta... A myślę, że Jabłkobaumowski może być dla Dudeła (o ile go Prezes Polski wystawi) grożniejszy niż Don Aldo Powrócony (który i tak prawdopodobnie nie wystartuje, boć on teraz na politycznym szczycie).
A proroctwa babci Jadzi niezwykle pocieszne. Nota bene: gdyby prezydenta wybierał parlament, to w pewnym układzie parlamentarnym jej kandydat mógłby być silnym kandydatem.
Komentarz
OJCKPRDL.
A tak całkiem na serio, myślę, że to nie zwykłe ględzenie, tylko balon próbny.
"Doskonały wybór! to się Duda!"
Ale jak rozumiem - wątek humorystyczny?
:-S
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A proroctwa babci Jadzi niezwykle pocieszne. Nota bene: gdyby prezydenta wybierał parlament, to w pewnym układzie parlamentarnym jej kandydat mógłby być silnym kandydatem.