@ipngovpl
"John Bingham @johnbinghamjr
Tweet edukacyjny. Popularny od niedawna inwentarz @ipngovpl to ok. 1,5 mln rekordów. Całe cyfrowe archiwum to jakieś 18 mln. Cierpliwości."
Przeglądali już to Szanowni? Spędziłam tam wczoraj pół godzinki, znalazłam jedną znajomą, a osóbki, co do których mam pewność - nie figurują. No i nie da się jeszcze zajrzeć do teczek.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
@Przemko; to wiem
http://inwentarz.ipn.gov.pl/advancedSearch?q=przyłębski&page=1
Baaaaardzo niefajnie. A żonę sprawdzałaś?
Krótka piłka: paszport potrzebny do wyjazdu na konferencję.
Istnieją opracowania nt. stopnia zinfiltrowania środowisk uczelnianych, z których wynika, że ZDARZAŁY SIĘ rzadkie przypadki braku współpracy z komuną. Z akcentem na rzadkie.
To jest beton. Taki sam jak ten sądowy. I feudalizm w najgorszym wydaniu.
Kto pamięta ogólnopolski powszechny kwik, jaki rozległ się w 2007, gdy rząd PiS wprowadził obowiązek lustracyjny na uczelniach, ten ma pojęcie, co tam się działo. Taki Geremek np. protestował w Unii.
A ten kwik, czy wręcz histeria dotyczyły tylko najmocniej umoczonych i - najmocniejszych. Cwane cichodajki wolały siedzieć cicho i czekać na rozwój wydarzeń.
"Życie na gorąco" odc. 5 "Monachium" od 62 min. 20 sek. - inspiracja nadto widoczna
@johnbinghamjr Teczka personalna tajnego współpracownika pseudonim „Camus” dot. Wiśniewski Janusz, imię ojca: Leon, ur. 18-08-1954 r.
Wróć, ....to chyba oznacza jednak że koleżanka na right gdyz to som angole