Skip to content

Kara dla Kopaczki

edytowano March 2015 w Forum ogólne
zastanawiam się jaka kara dla doktór Ewy byłaby najodpowiedniejsza, czy 20 lat słuchania Miachała Bajora przy ciepłej wódce bałtyckiej w towarzystwie trzech emerytowanych akwizytorów emłeja, w celi 2na2 dałoby radę?
jak to mówią na wyspie: any thoughts?

Komentarz

• TVinci napisał:
    w towarzystwie trzech emerytowanych akwizytorów emłeja
    Wypraszam sobie! Nawet 20 sekund nie zdzierżę!!!!!!!
    $#(&*^%($*(@^%*!!
  • Niech sprząta w celi Tuska.
  • Może lubi Bajora? Ja lubię. Reszta OK.
  • Przekopywac widelcem pustynie Błędowską metr w głąb przez 20lat?
  • marniok napisal(a):
    Przekopywac widelcem pustynie Błędowską metr w głąb przez 20lat?
    Nie lepiej miejsce po katastrofie w Smoleńsku?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• marniok napisal(a):
    Akurat juz zarośnięta, więc takie roboty OK.
  • Mam na imię Frieda.
  • AnnaE napisal(a):
    marniok napisal(a):
    Nie lepiej miejsce po katastrofie w Smoleńsku?
    Kolejna profanacja i bezczeszczenie ofiar katastrofy i tej umeczonej polską krwią ziemi?
    Myślę ze wątpię...
  • wyjazd (jako wolontariuszka, tym razem przymusowa) do obozu dla "uchodźców", może być w Niemczech, ale lepiej w Grecji (bo dalej od granic Polski)
  • pobiesiaduje z kim tam się da i będzie zbierać punkty za "doktor Ewa dla uchodźców" bo nikt nie będzie mógł zweryfikować jej działań? To zły pomysł. Ośrodek dla bestii byłby w sam raz dla pani doktor premier.
  • nie, nie jako celebrytka, ale jako zwyczajna wolontariuszka do zwyczajnej pracy - w tym bezpośrednich kontaktów z "uchodźcami", takich ubogacających kontaktów
  • KAnia napisal(a):
    nie, nie jako celebrytka, ale jako zwyczajna wolontariuszka do zwyczajnej pracy - w tym bezpośrednich kontaktów z "uchodźcami", takich ubogacających kontaktów
    Dla niektórych żadna to kara.

https://euroislam.pl/szwecja-zamiast-opieki-nad-uchodzcami-seks-z-nieletnimi/
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.