Skip to content

Se non è vero, è ben trovato

loslos
edytowano July 2017 w Forum ogólne
Zauważyłem, że nie ma wątku o plotkach. Niniejszym otwieram.

http://fakty.interia.pl/prasa/news-fakt-duda-buduje-partie-bez-kaczynskiego,nId,2419619

Jeśli to prawda, to pan Mateusz ładnie podziękuje Prezesowi za wyniesienie. Bardzo to do niego pasuje.

Komentarz

• Najpóźniej jutro będziemy wiedzieć więcej.
  • W Wyborczej są ciekawsze.
  • raste napisal(a):
    W Wyborczej są ciekawsze.
    Z rasową hagadą nikt nie wygra.
  • W zasadzie byłbym za skonstruowaniem nowej, przepotężnej partii premierów Czeskiego i Gowę. Bankster z woza koniom lżej. Ihaaa!
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    W zasadzie byłbym za skonstruowaniem nowej, przepotężnej partii premierów Czeskiego i Gowę. Bankster z woza koniom lżej. Ihaaa!
    Jaras już kilka lat temu oznajmił, że jak coś i ten tego, to on bez problemu sobie idzie z PiS na swoje z nową partią. Ja to dobrze zapamiętałem, ciekawe czy oni również.
  • Przemogłem się i zajrzałem na szwabską interię, żeby przeczytać o banksterze z BZWBK chodzącym do Dudy na spotkania formacyjne nowej partii. Są dwie interpretacje tej wiadomości.

Pierwsza, że Morawiecki jest zadaniowanym agentem klasy zerozerosiedem, który pierwotnie, w wieloetapowym procesie miał przejąć domostwo, ale teraz dostał rozkaz rozwalenia do fundamentów, za wszelką cenę więc robi co mu każą.

Druga, że to kompletna durnota obliczona na sianie zamętu. Nie po to bankster wydeptywał parę lat ścieżki uprzednio hojnie posypywane banknotami Santandera, żeby to wszystko podeptać. Jeżeli przyjąć, że facet szedł po władzę i wpływy, to warto zauważyć, że zdobył jej więcej niż ktokolwiek inny w PiS, że ma przed sobą świetlane perspektywy, że wrogowie nazywają go delfinem ... Kto rozsądnie myślący miałby powód porzucenia wieloletniej żmudnej roboty na rzecz knucia przeciwko kapitanowi łajby z osobą która jest najwyżej drugim zastępcą sternika.
  • edytowano July 2017
    Nie chce mi się wierzyć w partię prezydencką (przynajmniej teraz), ale o ile byłem przygotowany na wielką awanturę targowicy w sprawie sądów i pewnie przeżyłbym ich pobudzenie ziewając i walcząc z pestkami arbuza, to wejście Pana Prezydenta do gry całkowicie wytrąciło mnie z równowagi.
  • edytowano July 2017
    Czyli wg kolegi - bąkster jest zwykłym pracownikiem etatowym, tyle że z grupą zaszeregowania w siatce płac - zerozerosiedem. Żeby móc uwierzyć w istnienie podobnej grupy zaszeregowania, musiałbym poznać jeszcze przynajmniej dwie osoby co do których wiadomo bez wątpienia, że reprezentują ten sam poziom podwójnych zer. Jak na razie widać głównie poziom popychli a'la Schetyna lub Petru, karnych indywiduów pełnych dobrych chęci, których brak finezji i umiejętności nie ma swego odpowiednika w przyrodzie.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.