Tusk wyszedł piwnicą?
Jest tam boczne wyjście?
Strasznie gadatliwy. Zamęczy nam prokuratorów!
Strasznie gadatliwy. Zamęczy nam prokuratorów!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Ten gest coś znaczy (dla niego samego). To kod (mowy ciała). Może coś NLP (programowania neurolingwistycznego) - czyli jak dla mnie szatanowego.
A Tusk kłamie w żywe oczy, twierdząc, że nie było zakazu otwierania trumien.
*
inna rzecz, że tego oszusta trzeba ciągle chwytać za rękę
teraz wpisał sobie w wikipedii 174, oraz że żonaty od 1978 roku (podczas gdy prawda jest taka, że ślub wziął około 2007 roku, tuż przed wyborami)
oczywiście o niemieckiej rodzinie ani słowa, drugie imię Franciszek, a nie Franz
ten człowiek jest od początku do końca kłamstwem
inna rzecz, że tego oszusta trzeba ciągle chwytać za rękę
teraz wpisał sobie w wikipedii 174, oraz że żonaty od 1978 roku (podczas gdy prawda jest taka, że ślub wziął około 2007 roku, tuż przed wyborami)
oczywiście o niemieckiej rodzinie ani słowa, drugie imię Franciszek, a nie Franz
ten człowiek jest od początku do końca kłamstwem
Ja bym stopniowo wyciszał emocje z tymi jego przesłuchaniami. Wystarczy że totalna będzie wrzeszczeć. Jej już mało kto słucha, a nawet mało kto słyszy- jest jak hałas uliczny - stały, dolegliwy i nie do uniknięcia na razie.Ma być nudno i rutynowo. Są poważne wątpliwości i sprawy do wyjaśnienia to niech wyjaśnia jak każdy. Można go nawet pochwalić za współpracę z prokuraturą.Trza aby był jak najdłużej świadkiem bo kłamstwo świadka jest karalne i świadek nie może odmówić zeznań. Jak będzie stroną to tym bardziej trzeba będzie uspokajać. Jego zaniedbania, nawet jeśli nie winy, są tak oczywiste i wielkie że stroną musi kiedyś zostać.
link do instagramu, 56 sekund wypowiedzi
Naprawdę, trzy razy odsłuchałem... Chyba sobię spiszę i przeczytam...
Co on gada? Nie, nie to...
Co on gada?
@supermeming (konto antyPO)
https://www.instagram.com/reel/ClrpLcsojR_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Lecz mnie chodzi o 'język polski' dosłownie. Bo dla mnie to jakiś bełkot jest. "- Siadaj. Trzy z dwoma." na lekcji z polaka za wypowiedź.