Skip to content

Moloch domaga się więcej ofiar

2

Komentarz

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@peterman powiedział(a):

W tej rzeźni nazywanej dla niepoznaki szpitalem rządzi słynna aborcjonistka, idolka Czerskiej i okolic.

Ona ma imie i nazwisko:

„wedle relacji Gazety Wyborczej, dokonała tego osobiście wicedyrektor szpitala Gizela Jagielska, która w przeszłości publicznie chwaliła się robieniem takich zastrzyków w serca dzieci”.

Źródło omówienia.
    A w zalinkowanym materiale wykwity intelektu substytutki ministry Urszuli Demkow:

To dziecko urodziłoby się żywe i zdolne do życia. I dlatego zgodnie z polskim prawem neonatolodzy natychmiast by przystąpili do ratowania tego dziecka. Więc jedyny sposób, żeby ono nie urodziło się żywe, to wykonanie zastrzyku z chlorku potasu dosercowo jeszcze jak to dziecko znajduje się w łonie matki

To ta pani, która stwierdziła, że zadźgany ratownik medyczny sam był sobie winien, bo mógł być na emeryturze.

Jak ustanawiać "jedność narodową" z takimi istotami?

• Podczas wojny wysyła się takich przodem na pole minowe. W warunkach pokojowych nie wiem.

• edytowano 10 April

@ms.wygnaniec powiedział(a):

@peterman powiedział(a):

W tej rzeźni nazywanej dla niepoznaki szpitalem rządzi słynna aborcjonistka, idolka Czerskiej i okolic.

Ona ma imie i nazwisko:

„wedle relacji Gazety Wyborczej, dokonała tego osobiście wicedyrektor szpitala Gizela Jagielska, która w przeszłości publicznie chwaliła się robieniem takich zastrzyków w serca dzieci”.

Źródło omówienia.
    A w zalinkowanym materiale wykwity intelektu substytutki ministry Urszuli Demkow:

To dziecko urodziłoby się żywe i zdolne do życia. I dlatego zgodnie z polskim prawem neonatolodzy natychmiast by przystąpili do ratowania tego dziecka. Więc jedyny sposób, żeby ono nie urodziło się żywe, to wykonanie zastrzyku z chlorku potasu dosercowo jeszcze jak to dziecko znajduje się w łonie matki

To ta pani, która stwierdziła, że zadźgany ratownik medyczny sam był sobie winien, bo mógł być na emeryturze.

Są badania prenatalna i są też zabiegi prenatalne, proszę pani, nie trzeba czekać do narodzin aby ratować życie człowieka.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@peterman powiedział(a):

Ona ma imie i nazwisko:

Źródło omówienia.

Logiczne. Dziecko też samo sobie winne, bo trzeba się było wcześniej urodzić.

• ...ok, ale popełniła przestępstwo czy nie? bo już się gubię w przepisach

• Jak działała zgodnie ze światopoglądem sędzi/sędziego to oczywiście nie popełniła.

• @trep powiedział(a):
    Jak działała zgodnie ze światopoglądem sędzi/sędziego to oczywiście nie popełniła.

...nie tak szybko, jednak co najmniej dwie instancje plus nadzwyczajne środki zaskarżenia i raczej nie składy jednoosobowe

Ale tutaj mam na myśli tylko, czy są podstawy by składać zawiadomienie o przestępstwie? Jeśli tak, czy ktoś złożył?

• ...nie tak szybko, jednak co najmniej dwie instancje plus nadzwyczajne środki zaskarżenia i raczej nie składy jednoosobowe

Kpisz czy o drogę pytasz?

• @trep powiedział(a):

...nie tak szybko, jednak co najmniej dwie instancje plus nadzwyczajne środki zaskarżenia i raczej nie składy jednoosobowe

Kpisz czy o drogę pytasz?

...tutaj mam na myśli tylko, czy są podstawy by składać zawiadomienie o przestępstwie? Jeśli tak, czy ktoś złożył?

• Jak jakiś sędzia ma światopogląd inny od p. morderczyni, to są, jak nie ma to nie ma. Ale nawet jak ma, to apelacja umorzy.

• ...ale czy ktoś złożył?

• edytowano 10 April

...jak zajrzalem do przepisów to jak nic czyn zagrożony karą do lat 8, dlatego pytam

Czy jacyś działacze albo politycy itp. obrońcy życia podjęli działania prawne czy tylko się oburzamy?

• Zabijanie nienarodzonych dzieci (tam jest znacznie gorzej, ale pominę) do 9 miesiąca, to pokłosie żydowskich koncepcji, że dusza pojawia się w ciele wraz z pierwszym płaczem.
    Reszta to didaskalia. Co ciekawe, nawet Biblia to opisuje choć metaforycznie pisząc o przeprowadzaniu przez ogień dzieci, co bardzo Prorocy piętnowali.

• @Filioquist powiedział(a):
    ...jak zajrzalem do przepisów to jak nic czyn zagrożony karą do lat 8, dlatego pytam

Czy jacyś działacze albo politycy itp. obrońcy życia podjęli działania prawne czy tylko się oburzamy?

A ty zgłosiłeś?

• @trep powiedział(a):

@Filioquist powiedział(a):

A ty zgłosiłeś?

E daj pan spokój, ja mam zgłaszać? Ja rzucam pomysł, a wy go łapcie!

• No więc o co ten raban? Pooburzajmy się i chwacit!

• @trep powiedział(a):

A ty zgłosiłeś?

...ja nie żyję z mania racji, to oni z tego żyją, politycy i "działacze", dlaczego mam za nich robić ich robotę?

Czy oni zrobią za mnie moją?

Mam na nich głosować, wpłacać na konta a oni będą chodzić do TV? Ale żeby coś konkretnego to zawsze trzeba samemu wszystko?

Tak?

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@trep powiedział(a):

A ty zgłosiłeś?

E daj pan spokój, ja mam zgłaszać? Ja rzucam pomysł, a wy go łapcie!

...ja nie żyję z mania racji, to oni z tego żyją, politycy i "działacze", dlaczego mam za nich robić ich robotę?

Czy oni zrobią za mnie moją?

Mam na nich głosować, wpłacać na konta a oni będą chodzić do TV? Ale żeby coś konkretnego to zawsze trzeba samemu wszystko?

Tak?

• Nie ma obowiązku. Jeśli wolisz rządy Tuska… Polecam zajrzeć do słownika, zobaczyć definicję słowa wybory.

• @trep powiedział(a):
    Nie ma obowiązku. Jeśli wolisz rządy Tuska… Polecam zajrzeć do słownika, zobaczyć definicję słowa wybory.

...ja na nich głosuje, tak wybieram. Ale kiedy wychodzi na to, że te wybory to plebiscyt na osobowości telewizyjne, to mam swoje pytania i je wypowiadam, ok?

Czy jest zakaz pytań?

• edytowano 11 April

@trep powiedział(a):
    Nie ma obowiązku. Jeśli wolisz rządy Tuska… Polecam zajrzeć do słownika, zobaczyć definicję słowa wybory.

...czy wynika z niej, że mam nie mieć żadnych oczekiwań wobec moich wybrańców poza takim, że "nie będzie gorzej"?

• A nie no, możesz sobie mieć oczekiwania i pytania. Ale pisałeś coś o głosiowaniu.

Mam na nich głosować, wpłacać na konta a oni będą chodzić do TV?

No więc, jak wolisz rządy Tuska, to oczywiście nie masz na nich głosiować, wpłacać itd.

• @trep powiedział(a):
    A nie no, możesz sobie mieć oczekiwania i pytania. Ale pisałeś coś o głosiowaniu.

Mam na nich głosować, wpłacać na konta a oni będą chodzić do TV?

No więc, jak wolisz rządy Tuska, to oczywiście nie masz na nich głosiować, wpłacać itd.

...ok, czyli odpowiadasz twierdząco

Mam na nich głosować, wpłacać na konta a oni będą chodzić do TV. Rozumiem

• Możesz na Tuska, wolno.

• @los powiedział(a):
    Możesz na Tuska, wolno.

...dziękuję pięknie za pozwolenie, ale nie skorzystam.

Bardzo zgrabnie koledzy zmienili temat, thumbs up, gratuluję!

• ...wróćmy zatem

Rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu, prok. Karolina Stocka-Mycek potwierdziła w rozmowie z „Gościem”, że w Prokuraturze Rejonowej w Oleśnicy toczy się śledztwo w sprawie przerwania ciąży za zgodą kobiety, z naruszeniem przepisów ustawy – gdy dziecko poczęte osiągnęło zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety. To czyn z art. 152§3 kk w zw. Z art. 152 §1 kk. Zaznaczyła, że nie zostało złożone powiadomienie o popełnieniu przestępstwa, a prokuratura sama podjęła sprawę po doniesieniach medialnych - poinformował "Gość Niedzielny".

https://mojaolesnica.pl/62179,368913,aborcja-w-dziewiatym-miesiacu-ciazy-prokuratura-wszczela-sledztwo

• Pisiory nie mają czasu. I nie mają piniendzy, o czym kwiczą od 3 miesięcy. A skoro nie mają piniendzy, to nie mają czasu, by się czymkolwiek oprócz mania piniendzy zajmować.
    Może by się te dwa bezpieczniaki tuczące się w Brukseli złożyły na pozew. A nie na flaszkę i Farmsex?

• @vigilate1944 powiedział(a):
    Pisiory nie mają czasu. I nie mają piniendzy, o czym kwiczą od 3 miesięcy. A skoro nie mają piniendzy, to nie mają czasu, by się czymkolwiek oprócz mania piniendzy zajmować.
    Może by się te dwa bezpieczniaki tuczące się w Brukseli złożyły na pozew. A nie na flaszkę i Farmsex?

😅

• https://www.instagram.com/reel/DFNsRVDI2OJ/?igsh=MW9uNW81Y2JpZDFhMw==
    Rozmowa z policjantem UK nt modlitwy cichej w sercu

• Wstrząsające, aborcjomat, nie podpisane pismo do szpitali, bardzo merytoryczny Mazurek:

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.