Przechodzę przez bramkę (taka zwykłą uchylną), za mną kobieta z psem na smyczy.
Szedłem pierwszy, ona chwilkę za mną. Przytrzymałem drzwiczki żeby jej ułatwić.
Owszem, podziękowała słowami:
"DziekujeMY"
Popatrzyłem na psa... generalnie miał to gdzieś....
Jeżeli ktokolwiek sądził, że Polska w sytuacji zagrożenia czy ataku na swoje granice bezwarunkowo otrzyma pomoc ze strony UE po wdrożeniu wspólnej polityki obronnej, jest w poważnym błędzie. W sprawozdaniu przyjętym w środę 23 głosami za, 9 przeciw i 2 wstrzymującymi się, posłowie do PE z Komisji ds. Budżetu przegłosowali priorytety do długoterminowego budżetu, korzyści z którego poszczególne państwa członkowskie czerpać będą jedynie w sytuacji spełniania kryteriów tzw. praworządności i przestrzegania tzw. unijnych wartości.
Czy jakiś kretyn im te teksty pisze (czy kret? )))))), czy te geniuszki czytać nie umieją? Normalnie radio Erewań. Nie matka, tylko synowa, nie króla Mieszka I, tylko księcia, i nie Emininda, tylko Emnilda. Na jednym wydechu tyle błędów. A wystarczyło się przygotować. Chociaż z drugiej strony te ich kompromitacje sprawiają mi wielką przyjemność.
My ich nie widzimy tylko widzimy ich obraz wykreowany przez specjalistów - tych samych, którzy uczynili Aleksandra Kwaśniewskiego wysokim. To naprawdę wyjątkowo żałosne kreatury - głupie, prymitywne i chamskie. Z wyjątkiem Donalda Tuska, który jest wybitnie inteligentnym psychopatą. On nie zniesie w swym otoczeniu nikogo, kto mógłby mu zagrozić, dlatego tak ich dobiera. Nie zdajemy sobie sprawy, w jak przerażającym miejscu żyjemy.
Komentarz
Przechodzę przez bramkę (taka zwykłą uchylną), za mną kobieta z psem na smyczy.
Szedłem pierwszy, ona chwilkę za mną. Przytrzymałem drzwiczki żeby jej ułatwić.
Owszem, podziękowała słowami:
"DziekujeMY"
Popatrzyłem na psa... generalnie miał to gdzieś....
Mnie rozśmieszyło (przepraszam, że link, ale nie wiem jak wklejać tiktoki) https://x.com/obserwujesobie/status/1915034960513167844
To proste -- o tóż zamiast "x.com" trzeba w adresie wpisać "twitter.com" y bangla.
Przykładowo:
Dawno nie było.
Czy jakiś kretyn im te teksty pisze (czy kret?
)))))), czy te geniuszki czytać nie umieją? Normalnie radio Erewań. Nie matka, tylko synowa, nie króla Mieszka I, tylko księcia, i nie Emininda, tylko Emnilda. Na jednym wydechu tyle błędów. A wystarczyło się przygotować. Chociaż z drugiej strony te ich kompromitacje sprawiają mi wielką przyjemność.
My ich nie widzimy tylko widzimy ich obraz wykreowany przez specjalistów - tych samych, którzy uczynili Aleksandra Kwaśniewskiego wysokim. To naprawdę wyjątkowo żałosne kreatury - głupie, prymitywne i chamskie. Z wyjątkiem Donalda Tuska, który jest wybitnie inteligentnym psychopatą. On nie zniesie w swym otoczeniu nikogo, kto mógłby mu zagrozić, dlatego tak ich dobiera. Nie zdajemy sobie sprawy, w jak przerażającym miejscu żyjemy.