Skip to content

Humer

1464465466467468470»

Komentarz

• Przechodzę przez bramkę (taka zwykłą uchylną), za mną kobieta z psem na smyczy.
    Szedłem pierwszy, ona chwilkę za mną. Przytrzymałem drzwiczki żeby jej ułatwić.
    Owszem, podziękowała słowami:
    "DziekujeMY"
    Popatrzyłem na psa... generalnie miał to gdzieś....

• Mnie rozśmieszyło (przepraszam, że link, ale nie wiem jak wklejać tiktoki) https://x.com/obserwujesobie/status/1915034960513167844

• edytowano 23 April

@pantelej powiedział(a):
    Mnie rozśmieszyło (przepraszam, że link, ale nie wiem jak wklejać tiktoki) https://x.com/obserwujesobie/status/1915034960513167844

To proste -- o tóż zamiast "x.com" trzeba w adresie wpisać "twitter.com" y bangla.

Przykładowo:

• Jeżeli ktokolwiek sądził, że Polska w sytuacji zagrożenia czy ataku na swoje granice bezwarunkowo otrzyma pomoc ze strony UE po wdrożeniu wspólnej polityki obronnej, jest w poważnym błędzie. W sprawozdaniu przyjętym w środę 23 głosami za, 9 przeciw i 2 wstrzymującymi się, posłowie do PE z Komisji ds. Budżetu przegłosowali priorytety do długoterminowego budżetu, korzyści z którego poszczególne państwa członkowskie czerpać będą jedynie w sytuacji spełniania kryteriów tzw. praworządności i przestrzegania tzw. unijnych wartości.

• Czy jakiś kretyn im te teksty pisze (czy kret? :))))))), czy te geniuszki czytać nie umieją? Normalnie radio Erewań. Nie matka, tylko synowa, nie króla Mieszka I, tylko księcia, i nie Emininda, tylko Emnilda. Na jednym wydechu tyle błędów. A wystarczyło się przygotować. Chociaż z drugiej strony te ich kompromitacje sprawiają mi wielką przyjemność.

• My ich nie widzimy tylko widzimy ich obraz wykreowany przez specjalistów - tych samych, którzy uczynili Aleksandra Kwaśniewskiego wysokim. To naprawdę wyjątkowo żałosne kreatury - głupie, prymitywne i chamskie. Z wyjątkiem Donalda Tuska, który jest wybitnie inteligentnym psychopatą. On nie zniesie w swym otoczeniu nikogo, kto mógłby mu zagrozić, dlatego tak ich dobiera. Nie zdajemy sobie sprawy, w jak przerażającym miejscu żyjemy.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.