Skip to content

Humer

1467468469470471473»

Komentarz

• No wiem, mnie chodzi o to że małemu donaldu dodaje coJones i że taki twardziel z niego, zabijaka.

• @marniok powiedział(a):
    No wiem, mnie chodzi o to że małemu donaldu dodaje coJones i że taki twardziel z niego, zabijaka.

Właśnie. Będzie mógł nowemu prezydentowi doradzić, jak się zachować w trudnej sytuacji, wesprzeć dobrem słowem i wyciągniętem ramieniem.

• Z prysznicem?

• @los powiedział(a):
    Z prysznicem?

Szlaufem go wybatoży

• -- Poproszę dwie jarskie zapiekanki.
    -- Jakie?
    -- Jarskie?
    -- Jakie to są?
    -- Ta pani będzie wiedzieć.
    -- Jakie to są jarskie?
    -- Bez mięsa. A czemu pan powiedział, że ja będę wiedzieć?
    -- Nie mogę powiedzieć.
    -- Bo jestem stara?
    -- Bo wygląda pani na wykształconą.

• Teraz jest nowa zabawa: grzechy Karola.

Nawrocki przekupił malarza pokojowego, żeby pomalował mu kuchnię.

Nawrocki trzymał bagaż podręczny pod nogami.

Itd.

• Jak głosiowali Polacy w miejscach związanych z wybitnymi postaciami literatury polskiej:

https://threadreaderapp.com/thread/1925596770173595747.html

• @trep powiedział(a):
    Jak głosiowali Polacy w miejscach związanych z wybitnymi postaciami literatury polskiej:

https://threadreaderapp.com/thread/1925596770173595747.html

No tak, ale to łatwo wytłumaczyć, bo historycznie Polska była bardziej na wschód i historycznie procentowo więcej ludzi było na wsiach niż w miastach. A wiadomo, wschód i wieś są bardziej na prawo niż miasta i zachód.

• Ciii

• Zachód to Wschód.

• @los powiedział(a):
    Z prysznicem?

Jakie brzydkie skojarzenia mię nachodzą, he he.

• edytowano 24 May

@los powiedział(a):
    Zachód to Wschód.

Nie. Zachód to miazga, która powoli wrasta w grunt.

20250504-131950

• edytowano 24 May

Ee weźta się odpierdolta od moich Ziem Wyzyskanych, przez resztę tego pokaranego przez dobrego Boga kraju. Jam jest ze (z)Dolnego Śląska i właśnie jutro po raz 8 już od 13 grudnia 2023 będę jechał do tej waszej zakichanej Wasiawki Trzaskowskiego. Nie lubię, nie lubię coraz bardziej, ale jest mus. A jak mus to mus

• Głoś pedała na Rafała.

• @Eden powiedział(a):
    Ee weźta się odpierdolta od moich Ziem Wyzyskanych, przez resztę tego pokaranego przez dobrego Boga kraju. Jam jest ze (z)Dolnego Śląska i właśnie jutro po raz 8 już od 13 grudnia 2023 będę jechał do tej waszej zakichanej Wasiawki Trzaskowskiego. Nie lubię, nie lubię coraz bardziej, ale jest mus. A jak mus to mus

Ale dla tych Warsiawiaków, co tęsknią to jakieś kamienie z Jelenij Góry przywieziesz, c'nie?

👣

🐾
    🐾

• Czy jest gdzieś ten film na jutubie ?

• rdrrdr
    edytowano 27 May

EDIT: nie wiem, i nie sugeruję, co będzie tym razem

• Nikt nie wie, a każdy by chciał, żeby było jak wtedy -- 53% jak dzwon, a nie jakieś 50,5% po policzeniu 90% komisji.

• W internetach Otoka się wmurwił, mniejsza z tym czy się go lubi czy nie lubi, ale tym razem dużo dobrej roboty wykonał, choć wyjątkowo niecenzuralnie - pod jego materiałem na yt wjechało mnóstwo komentarzy, zaczął się też nalot trzaskotrolli z ich przekazem dnia p.t. ALFONS! - ale szybko zrezygnowali bowiem ktoś z oponentów odpisał:

• Alfons? I dobrze, nareszcie ktoś utemperuje te k... z rządu.

:D

• Tylko Alfons utrzyma w karbach te wszystkie k.... z rządu.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.