Jako Warszawiak to łagodnie peem, że krakówek mię zwisa.
Typa nie znam, bo jak tyn szczyl dorastał to mnie już dawno w Polsce nie było.
A reszta, czyly: córka, kondrad, dziad, człowiek rozumny, gerontofilia i inne nawet mnie nie obchodzi.
Tylko czy warto se dupe tem zawracać?
Tutej na forum?
@Mordechlaj_Mashke powiedział(a): @Przemko
Dla mnie pierwszy raz.
Grzegorz Turnau? (imię wyguglałem)
Ważny ktuś?
No ok, ale dla mnie to następny hu de faque is alis, hehe.
Muzyk, karierę ogólnopolską zaczął w połowie lat 90-tych. Nie mów pan że nie znasz.
Jak już informowałem, zgłosiłem się do ROW i próbowałem do RKW. ROW kazało mi podać wszystkie dane. Miałem taką wolę, ale na safari nie działał podpis elektroniczny a na testy innych przeglądarek już mi zabrakło cierpliwości. Była opcja braku zatwierdzania danych i obietnica kontaktu osobistego z ich strony. Do tego jednak nie doszło.
RKW nie miało zakładki z moim województwem. Nie było żadnych danych kontaktowych do zgłoszenia się.
W sumie dobrze, bo zapomniałem że tego dnia wnusia przystępuje do Pierwszej Komunii Świętej.
Ale gdyby ktoś miał kontakt do kogoś z ROW/RKW to na drugą turę jestem gotów.
Czytałem tylko zapis rozmowy i jedyne co do mnie dotarło to to że Braun istotnie wariat (ale wiedzę tę miałem już wcześniej) a Biejat jest wyznawczynią kultu Molocha. To też nie zaskoczenie.
Oglądałam pierwszą część. Braun nie zaskoczył, za to Biejat jutro ma go zgłosić do prokuratury za mowę nienawiści i antysemityzm. Biejat to jakaś koszmarna baba.
Zrobię coś dla Rafała: zagłosuję na Karola. > @Cyrylica powiedział(a):
Oglądałam pierwszą część. Braun nie zaskoczył, za to Biejat jutro ma go zgłosić do prokuratury za mowę nienawiści i antysemityzm. Biejat to jakaś koszmarna baba.
i pyszna wywłoka. Nie przyszła na debatę do Republiki, taka z niej demokratka. Niech spada!
Wku*wia mnie maxymalnie to gadanie o duopolu i zrównywanie PiS z PO.
Kiedy się ludożerka nauczy, że duopol był i jest, bo naród jest podzielony na Polaków i zaprzańców.
Jakiś kretyn (Hołownia, albo Trzask) spytał Nawrockiego czy mu nie wstyd, że popiera go PiS, w którym jest A.Macierewicz... Pytanie samobójcze, bo KN jest w tym tomacie szpecem.
KN ładnie odpowiedział.
Komentarz
Jako Warszawiak to łagodnie peem, że krakówek mię zwisa.
Typa nie znam, bo jak tyn szczyl dorastał to mnie już dawno w Polsce nie było.
A reszta, czyly: córka, kondrad, dziad, człowiek rozumny, gerontofilia i inne nawet mnie nie obchodzi.
Tylko czy warto se dupe tem zawracać?
Tutej na forum?
👣
🐾
🐾
Panie Kolego! Turnau to element naszego kodu kulturowego. To ten, którego należy traktować jako ikonę i ałtorytet molarny.
Cały ten kanał dlarafala.pl wygląda jak parodia:
https://youtube.com/@dlarafalapl?si=nPgV0N3JXSOiHXGm
Muzyk, karierę ogólnopolską zaczął w połowie lat 90-tych. Nie mów pan że nie znasz.
O... o... o... się od Turnała! Nikt z was nigdy nie miał kłopotów z zaśnięciem? Tatuś też jest dobry ale czytać się nie da po ciemku.
Osz ku*wa toście mnie naprostowali!
Losu, Przemku, a tyż Ińżynier daliśta do wiwatu!
Dziękuję, że dzięki wam poznałem tego gościa!
Oto mogie pomuc panu Turnałowi w paru przyszłych majstersztykach,
(można rozpowszechniać ©Mordechlaj Mashke)
Pan Rafał to jest chwat, węgorza wzioł i zjad
A rekinów aż czterech posłał w jasną cholerę
To jest polski mołodjec - Norris Chuck!
Obywatel Czasoski
Dla kobitek jest boski
Ale nawet "Maciejka i Nessi"
Nie pomogą w istnienia chęć
Jak to tylko metr sześdziesiąt pięć!
Babki leją na wiecu
Czasoskiego, co nie co!
"Taki ładny, ogładę tyż ma"
Więc spytalem ziomala
"Co się tam odpierdala?"
"Leją? ...Kamieniami, a czem?"
Pan Rafałek uskutecznia reklamę mojego miasta.
Ale nigdy flagi z tęczą,
Czem nasz lewaki dręczą
Warszawa nie zaakceptuje!
I basta!
Obywatel Trzaskowski
Znany jako Czajkowski.
Bo to wcale nie bajka
Że jak kolektor "Czajka"
Eksplodował perfumą -
Pan Rafał wzdychał z dumą.
Wszystko dzisiej napisałem!
(bo Tereska pracuje double shift a ja się nudzę, hehe.)
👣
🐾
🐾
a gdzie to nowe nagranie? bo to jest sprzed 15 lat i reklamuje jakąś strone z kursami dla fizjoterapełtów....
Nowe są z jakichś nowych koncertów Turnaua, kręcone komórkami. Zdaje się że to to samo.
Miłosz Lodowski podaje info, że do dzisiaj (do 28 kwietnia) jest termin zgłaszania się mężów zaufania do komisji wyborczych poza granicami Polski.
Bartłomiej Grabas
Koordynator ds. Polonii grabasrepublikanie@gmail.com
https://polonianpr.com/
Jak już informowałem, zgłosiłem się do ROW i próbowałem do RKW. ROW kazało mi podać wszystkie dane. Miałem taką wolę, ale na safari nie działał podpis elektroniczny a na testy innych przeglądarek już mi zabrakło cierpliwości. Była opcja braku zatwierdzania danych i obietnica kontaktu osobistego z ich strony. Do tego jednak nie doszło.
RKW nie miało zakładki z moim województwem. Nie było żadnych danych kontaktowych do zgłoszenia się.
W sumie dobrze, bo zapomniałem że tego dnia wnusia przystępuje do Pierwszej Komunii Świętej.
Ale gdyby ktoś miał kontakt do kogoś z ROW/RKW to na drugą turę jestem gotów.
Ja czekam na jakąkolwiek odpowiedź (nawet spierdalaja) od 6 marca. Nawet konta nie potwierdzili.
Czyli działania służb okołopisowskich od zeszłego wieku się nie zmieniły. Aż mnie się łza zakręciła
Albicla Revisited
Ło, już przepomniołech, że kedyś istniała!
Istnieje dalej.
Suchejcie, a podobnież dzisiej debatto jakieś byo? Ktoś, coś?
Słyszałem, że Trzaskowski mydłek, Nawrocki wypadł wspaniale, a zaś Braun wariat.
Czytałem tylko zapis rozmowy i jedyne co do mnie dotarło to to że Braun istotnie wariat (ale wiedzę tę miałem już wcześniej) a Biejat jest wyznawczynią kultu Molocha. To też nie zaskoczenie.
Nawrocki potwierdza, że trafnie mu nadałem przydomek ringowy- Rezerwa Mocy
Zrobię coś dla Rafała: zagłosuję na Karola. > @Cyrylica powiedział(a):
i pyszna wywłoka. Nie przyszła na debatę do Republiki, taka z niej demokratka. Niech spada!
Wku*wia mnie maxymalnie to gadanie o duopolu i zrównywanie PiS z PO.
Kiedy się ludożerka nauczy, że duopol był i jest, bo naród jest podzielony na Polaków i zaprzańców.
Jakiś kretyn (Hołownia, albo Trzask) spytał Nawrockiego czy mu nie wstyd, że popiera go PiS, w którym jest A.Macierewicz... Pytanie samobójcze, bo KN jest w tym tomacie szpecem.
KN ładnie odpowiedział.