Skip to content

Wybory 2025

1131132133134135137»

Komentarz

• Wg mnie jedyny sposób na udane masowe fałszerstwa, to wcale nie wielka piramida czy nawet mniej hierarchiczna sieć spiskowców, a wytworzenie poczucia, że trzeba to zrobić. Dla ratowania demokracji i wolności, ba - Polski - "tak jak my ją rozumiemy".

• +1

Oczywiście, nie zaszkodzi umożliwienie rzeczy przez podpowiedzi i dyskretną sieć pomocników. W tym kontekście prof. Markowski nie jest już takim debilem. Daje usprawiedliwienie, bo przecież to obowiązek ludzi rozumnych, by pomóc motłochowi podjąć właściwą decyzję.

• @Kuba_ powiedział(a):
    Wg mnie jedyny sposób na udane masowe fałszerstwa, to wcale nie wielka piramida czy nawet mniej hierarchiczna sieć spiskowców, a wytworzenie poczucia, że trzeba to zrobić. Dla ratowania demokracji i wolności, ba - Polski - "tak jak my ją rozumiemy".

Przede wszystkim wymaga jednak sporego wzajemnego zaufania między członkami komisji.

• @Kuba_ powiedział(a):
    Wg mnie jedyny sposób na udane masowe fałszerstwa, to wcale nie wielka piramida czy nawet mniej hierarchiczna sieć spiskowców, a wytworzenie poczucia, że trzeba to zrobić. Dla ratowania demokracji i wolności, ba - Polski - "tak jak my ją rozumiemy".

Dokładnie to opisałem, czyli seria małych świństw/fałszerstw aby podrasować wynik. 32 tyś komisji daje efekt skali, a w wyborach prezydenckich liczy się na prawdę każdy głos, bo jak słusznie zauważył rozum: to są wybory jednookręgowe.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.