Skip to content

Wybory 2025

1131133135136137

Komentarz

• @polmisiek powiedział(a):

Efekty uboczne tej kampanii:

• Otoka się nawrócił (dosłownie)
    • Stanowski obiecał, że pójdzie do spowiedzi, jeśli wygra Nawrocki

A to "nawrócenie Otoki" to co masz na myśli?

• edytowano 2 June

@Przemko powiedział(a):

@polmisiek powiedział(a):

Efekty uboczne tej kampanii:

• Otoka się nawrócił (dosłownie)
    • Stanowski obiecał, że pójdzie do spowiedzi, jeśli wygra Nawrocki

A to "nawrócenie Otoki" to co masz na myśli?

Odinstalowałem X dzisiaj rano i robię sobie powyborczy odwyk, więc linka nie podrzucę - ale wrzucił takiego posta, że po tym swoim rancie wylądował w kościele modląc się za Polskę. Było tam więcej szczegółów.

• Mentzen podsumowując

• @Pigwa powiedział(a):
    Może trzeba zrobić wątek Po wyborach albo tutaj w tytule zaznaczyć? No bo to są rzewne jaja. Komunikat PKW o wynikach PKW jest jeszcze ciepły, a tu koalicja się żre przy ludziach. Ponoć Tusk zapowie wieczorem, że zwróci się do parlamentu o wotum zaufania, a Hołownia chce renegocjacji umowy koalicyjnej.

A trole Giertycha już sobie wpisują hasztag "premier Sikorski". Szybko jadą.

• edytowano 2 June

Jermak, jeden z bardziej aroganckich ukraińskich polityków, prosi Prezydenta Nawrockiego o litość i łagodny wymiar kopa:

• Potrzeba wice Dudy

• edytowano 2 June

• Nie tylko piękna. Umi świetnie strzelać!
    ;)

• @Przemko powiedział(a):

Czy ten śmieszny pan wie o istnieniu czegoś takiego jak Konstytucja RP, się zastanawiam.

• Ma rację z ich punktu widzenia. Do parlamentu jest 3:3 (2005, 2015, 2019 vs 2007, 2011, 2023), na prezydenta 1:4 (2010 vs reszta). To nie jest przypadek.

• A może ustrój prezydencki?

• @Maria powiedział(a):
    Nie tylko piękna. Umi świetnie strzelać!
    ;)

I pięknie tańczyć. Po szkole baletowej.

• edytowano 2 June

@MarianoX powiedział(a):
    Festung Breslau nadal walczy i czeka na odsiecz z Vaterlandu, czarne podniebienia tęsknią za Operacją Augustowską NKWD. Pyrlandia nie może wybaczyć Traktatu Wersalskiego, Mała Sycylia wzdycha za amnestią dla półświatka.

No i V Kolumna "Das Reich" na Opolszczyźnie i w Oberschlesien

• edytowano 2 June

Ojciec *** Rydzyk w radiu Maryja przed chwilą, powiedział, że Nawrocki w noc wyników zacytował stary testament i faktyczbie jakoś mi to umknęło w gąszczu zdarzeń

„Jeśli ukorzy się lud mój, nad którym zostało wezwane imię moje, i będą błagać, i będą szukać mego imienia, i odwrócą się od złych dróg swoich, ja im wybaczę, a kraj ich ocalę”.

A 46 lat temu Niech zstąpi..

Grubo.

Edit:. Poprawiłem się!

• edytowano 2 June

.

• Stary testament? To już woda na młyn Braunistów, że wiadomo kto tu komu sprzyja. :D

• edytowano 2 June

Ile szczęścia na raz, nieprawdopodobne.

• Ale na Marszu przekręcił nieco słowa Psalmu ;-)

• edytowano 2 June

naobiecał i nabujał

• "... fasada rozpada się z Trzaskiem ...".

• @trep powiedział(a):
    Ale na Marszu przekręcił nieco słowa Psalmu ;-)

Też zwróciłem na to uwagę.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.