Skip to content

Wybory 2025

1656667686971»

Komentarz

• @trep powiedział(a):
    Filmik jest niemy (bynajmniej ja nic nie słyszałem).

Nie no, jak się pogłośni (domyślnie jest ściszone), to słychać coś w stylu "ja tego nie będę słuchał".

• Kurs na Lalę najgorszy od początku wyścigu, ale wciąż lepszy niż na Karola - 1,6. Na Karola najlepszy od początku wyścigu - 2,25. To chyba na I turę, mam nadzieję.

• Podobno ostatnią debatę (w tvp) ma prowadzić najbardziej tępa hejterka, czyli Sznepfowa.
    Ciekawe6 czy sztaby PiS i Konfy to zaakceptują.

• Obława Augustowska.

• W jakim celu oni takie coś podają na 3 tygodnie przed wyborami?

• @Przemko powiedział(a):
    W jakim celu oni takie coś podają na 3 tygodnie przed wyborami?

Walka o elektronat Konfy w II turze.

• edytowano 09:40

Miłosz Lodowski zauważył, że Gershom Braun w debatach w sposób ewidentny wystawia piłkę Bążurowi oraz kandydatom radykalnej lewicy.

Odgrywa rolę "ekstremalnego prawicowca", na którego tle najbardziej obsesyjny lewak oraz wróg polskości wypada jako wzór rozsądku i umiarkowania.

To chyba wariant Nożyc Golicyna?

• Też mam takie wrażenie. Byli bladzi i nijacy (zwłaszcza Trzask), dostali wiatru w żagle.

• @MarianoX powiedział(a):
    Miłosz Lodowski zauważył, że Gershom Braun w debatach w sposób ewidentny wystawia piłkę Bążurowi oraz kandydatom radykalnej lewicy.

Odgrywa rolę "ekstremalnego prawicowca", na którego tle najbardziej obsesyjny lewak oraz wróg polskości wypada jako wzór rozsądku i umiarkowania.

Już w sprawie Zbrodni Smoleńskiej Brown grał nożycami Golicyna forsując tezę maskirowki. Co trzeba mieć w głowie, by tej kreaturze choć trochę ufać?

• @MarianoX powiedział(a):

Po ubiegłorocznej chryi z Grabowskim u Niemca nikt nie powinien już mieć wątpliwości.

• @los powiedział(a):

Już w sprawie Zbrodni Smoleńskiej Brown grał nożycami Golicyna forsując tezę maskirowki. Co trzeba mieć w głowie, by tej kreaturze choć trochę ufać?

Chyba dobrze to ujął nasz dawny kolega Jan Bodakowski (nb widziałem go w ostatnią niedzielę, nic się nie zmienił), pisząc że (cytuję z pamięci) "swoim uwodzicielskim barytonem w mężczyzn wpaja mocne przekonania a kobiety doprowadza do orgazmu".

• Dużo rzeczy wychodzi na jaw dzięki Stanowskiemu. Np to:
    https://x.com/bp_martyna/status/1917456637066887568

• I w mordę dostał i bił po mordzie...

I dobrze, takiego prezydenta nam trzeba!

• Mam znajomego, który chce głosować na Bartoszewicza, ale to gość, dla którego pispeojednozło.

• @Brzost powiedział(a):
    Mam znajomego, który chce głosować na Bartoszewicza, ale to gość, dla którego pispeojednozło.

Bartoszewicz to debil

• Nie oglądałem na żywo debat, więc nie miałem tej świadomości ;-)

• @Brzost powiedział(a):
    Nie oglądałem na żywo debat, więc nie miałem tej świadomości ;-)

Częsty gościń w studio Republiki.

• To jedyna tv jaką oglądam ale na tyle rzadko że nie trafiłem.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.