A ja sobie zadałam trud wejścia wczoraj o trzeciej w nocy na live TVN. Piękne to były chwile, zaprawdę! Najśmieszniejsze, że nie mieli głowy do sprzątania komentarzy, a tam... wysyp naszych.
Swoją drogą, miałem dziś ciekawą sytuację. Szedłem ulicą Widok (miasto domyślne), usłyszałem za sobą:
Głos Kobiecy Zrzędliwy - Teraz jest już za późno, naród wybrał, wszystko przepadło!
Głos Męski Przymilny - Czy myślisz że naprawdę mamy tak mało oświeconych ludzi?
Spojrzałem w Niebo i zacząłem się na radośnie, głośno śmiać. Gdy się obróciłem, nie było już nikogo. Może gdzieś skręcili (Widok to mała uliczka, inne jej nie przecinają), może gdzieś weszli - ale trochę ciary.
@trep powiedział(a):
Świetnych mają ekspertów od egzegezy:
Jest ciąg dalszy - tu niektórzy zwracają uwagę na liczbę wyświetleń (co do zasady tweety mają ich więcej niż odpowiedzi) i lajków. Przyczynek do spostrzeżenia i zmianie w instrumentach propagandy.
Komentarz
3 z tych 7 twarzy nie poznaję - tracę coś?
Nie podejrzewam.
Ale pochwalę się, że ja kojarzę tylko Markiewicza.
Ten w środku? On się inaczej nazywa
No to ma Kolega pełny obraz mojego stopnia zorientowania who is who.
Oto są twarze troski.
A ja sobie zadałam trud wejścia wczoraj o trzeciej w nocy na live TVN. Piękne to były chwile, zaprawdę! Najśmieszniejsze, że nie mieli głowy do sprzątania komentarzy, a tam... wysyp naszych.
Ma koleżanka zdrowie i psyche…
Najfajniejsze były komentarze: ej, też jesteście tutaj dla beki? To chyba jak wszyscy!

A to mój dzisiejszy mem, w wątku rodzinnym:
"Demokratom, którzy doznali demokracji, udzielana jest pomoc psychologiczna."
Bez kozery powiem "Legion".
Swoją drogą, miałem dziś ciekawą sytuację. Szedłem ulicą Widok (miasto domyślne), usłyszałem za sobą:
Głos Kobiecy Zrzędliwy - Teraz jest już za późno, naród wybrał, wszystko przepadło!
Głos Męski Przymilny - Czy myślisz że naprawdę mamy tak mało oświeconych ludzi?
Spojrzałem w Niebo i zacząłem się na radośnie, głośno śmiać. Gdy się obróciłem, nie było już nikogo. Może gdzieś skręcili (Widok to mała uliczka, inne jej nie przecinają), może gdzieś weszli - ale trochę ciary.
Na górze po lewej Dobro-Szoracz
A środkowym rzędzie Czyż, Markowski i Wysocka-Schnepf
Na dole po prawej Stankiewicz.
Jeśli się nie mylę.
Dwóch twarzy troski nie znam.
1 czerwca 2025 godz 23:05

Paket:
Oczywiście zapominają, że PO jest po to, by PL nie miała atomowej energii.
Świetnych mają ekspertów od egzegezy:
Nie dziwi mnie, że nie zrozumieli
Cudownie, tylko czemu uparli się nazywać ten paket "poglądami liberalnemi"?
I jeszcze bluźnią, że atomówki dobre.
Dobre i to, bo jak się nic nie da zrobić, to da się zrobić szeroki sojuz na rzecz atomówek w Tenkraju. Trochu szkoda, że PiS tego tematu nie docisnął.
Przez "zieloną i atomową" oni chyba rozumieją zamknięcie kopalń.
Jest ciąg dalszy - tu niektórzy zwracają uwagę na liczbę wyświetleń (co do zasady tweety mają ich więcej niż odpowiedzi) i lajków. Przyczynek do spostrzeżenia i zmianie w instrumentach propagandy.
SMSPF
Z tych to Stankiewicza nie kojarzyłem, dzięki.
Żadnego nazwiska nie znam to co mówić o twarzach, hehe.
👣
🐾
🐾
Po demokracji walczącej pora na kolejny etap:
Jak oni zamierzają wprowadzić stan wojenny (wyjątkowy) bez prezydenta?
Najfajniejsze jest, że chcą wprowadzić stan wojenny a jedna się nazywa rebeliant a drugi obywatelski PARSK.
Pryszcz. Ale bez ZOMO się już nie da.