Dotychczas były vlepiane w Humerze ale jak nie były zbyt zabawne, to lądowały w wątku fotograficznym. Chyba nic się nie stanie, jak powstanie wątek do wrzucania memów. I tych śmiesznych i tych przerażających i tych smutnych i tych wesołych.
@Mordechlaj na pokładzie to mam prośbę (inni też mogą odpowiedzieć). Był (chyba na rebe) taki mem comics, jak Azjata został śmiertelnie postrzelony (zraniony) i krwawiący wychował dziecko do dorosłości.
Próbowałem wygóglać na różne sposoby, ale zbyt słabe.
@trep powiedział(a): @Mordechlaj na pokładzie to mam prośbę (inni też mogą odpowiedzieć). Był (chyba na rebe) taki mem comics, jak Azjata został śmiertelnie postrzelony (zraniony) i krwawiący wychował dziecko do dorosłości.
Komentarz
Voeller BYŁ rudy w Rzeszy samej...
Feler
Westchnął seler.
Rudi, rudi rydz
No to i tutej tyż.
.
.
.
👣
🐾
🐾
@Mordechlaj na pokładzie to mam prośbę (inni też mogą odpowiedzieć). Był (chyba na rebe) taki mem comics, jak Azjata został śmiertelnie postrzelony (zraniony) i krwawiący wychował dziecko do dorosłości.
Próbowałem wygóglać na różne sposoby, ale zbyt słabe.
Był. Pamiętam.
Później pogóglam ale gwarancji nie daję.
👣
🐾
🐾
Szukałem na wszystke sposoby ale nie znalazłem!
👣
🐾
🐾
Kultywujemy tradycje naszych przodków chociaż zapomnieliśmy już o co w nich chodzi.
To ma co najmniej 11 lat
Po czym poznać, że trafiłeś na operę?
Gościu z mieczem lub szpada między żebrami śpiewa dwie a czasem trzy godziny
również po zawieszonej na ścianie scenowej strzelbie, która jak powszechnie wiadomo musi chociaż raz sama strzelić co pewien czas ☝️😎
Kto to?
Krystyna Woronowska
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ignotum_per_ignotum
Aha, Anna Jarucka?
Formalnie asystentka społeczna pana premiera.
Lepiej, bo to asystentka społeczna, pracuje bez wynagrodzenia. Kosmetolożka wolontariuszka, która ma takie hobby, że pracuje w Sejmie? Dziwne.
W dokumentach oficjalnych ona jest Kristina Voronovska, to moze nowy oficer prowadzący?
Takich wysoko postawionych to lepiej prowadzić poprzez kraje trzecie. A ten już trzecie wakacje w tym roku.