Skip to content

Postępy postępu

1697071727375»

Komentarz

• I już wiadomo, kto to sponsoruje:

• loslos
    edytowano 13 June

Niech ich zobaczą

1. Parada Równości Platforma „Odpowiedzią jest Miłość!”
    2. Parada Równości x La Pose (ZEROemisyjna ciężarówka na napędzie elektrycznym EV)
    3. Chóry: Voces Gaudii / Sing Out Brussels!
    4. Akamai
    5. Embassy of Canada to Poland on behalf of the Diplomats for Equality group
    6. Stowarzyszenie Polish Leather Uniform Group
    7. Goldman Sachs
    8. Sii Sp. z o.o.
    9. Medtronic
    10. Opella Healthcare Polska
    11. Salesforce
    12. Stowarzyszenie Lambda Warszawa
    13. LeS Do It!
    14. Danske Bank
    15. Stowarzyszenie Miłość Nie Wyklucza
    16. BNP Paribas
    17. Stowarzyszenie Bears of Poland
    18. Société Générale
    19. Equinix
    20. Accenture
    21. VELUX Polska
    22. NatWest Group
    23. Samorząd Studentów Wydziału Dziennikarstwa, Informacji i Bibliologii
    24. Zimmer Biomet Polska Sp. z o.o.
    25. Grupa pracownicza Shine w PwC
    26. ING Rainbow Lions Poland
    27. SIX
    28. U Fryzjerów
    29. Levi’s
    30. Deloitte Poland
    31. Marsh McLennan
    32. Partia Razem
    33. Standard Chartered Poland
    34. Moderna Polska Sp. z o.o.
    35. Fabryka Norblina
    36. Grupa Ingka / IKEA Retail Polska
    37. Orsted
    38. Go-Colors
    39. Nowa Lewica
    40. Akcja Socjalistyczna
    41. Maersk – STREFA CISZY (bez muzyki)
    42. Global Order of Satan
    43. Czarny Blok
    44. Deweloperzy dla Równości
    45. Magenta Pride @ T-Mobile Polska S.A.
    46. Lingaro
    47. got2b
    48. Kampania Przeciw Homofobii
    49. Queerowy Ruch Akademicki Politechniki Warszawskiej
    50. Zjednoczenie „Pozytywni w Tęczy”
    51. Atradius Collections B.V Oddział w Polsce
    52. Wiara i Tęcza
    53. J.P. Morgan Poland Services Sp. z o.o.
    54. GE Aerospace
    55. Linklaters
    56. Accor
    57. Stowarzyszenie Miłośników Konkursu Piosenki Eurowizji OGAE Polska
    58. CD PROJEKT RED
    59. Boston Scientific Polska
    60. Biblioteka Równości
    61. Boston Consulting Group Sp. z o.o.
    62. Axel Springer Queerseite
    63. Polish Pups
    64. Warner Bros. Discovery (grupa pracownicza Pride Poland)
    65. Citi
    66. Stowarzyszenie Warszawski Klub Sportowy Volup
    67. My, Rodzice
    68. Stowarzyszenie Tęczowa Drużyna
    69. BEC Financial Technologies
  • Powstańcie których dręczy głód.

• Raczej glut.

• Pozycja 42 jest ciekawa1

• @W_Nieszczególny powiedział(a):
    Pozycja 42 jest ciekawa1

44-ta też symptomatyczna

• A mnie zainteresowała poz. 63. To przenośnia maskująca jakieś świństwa czy coś realistycznego?

• @Berek powiedział(a):
    A mnie zainteresowała poz. 63. To przenośnia maskująca jakieś świństwa czy coś realistycznego?

Wygląda że i jedno i drugie https://x.com/PolishPups/status/1919695067901522198

• edytowano 13 June

Boję się wejść w ten link, serio.

[po chwili]

No i słusznie się bałam. Rzyg.

• @Berek powiedział(a):
    Boję się wejść w ten link, serio.

[po chwili]

No i słusznie się bałam. Rzyg.

Z kamerą wśród zwierząt.

• Grupa ludzi czerpiących satysfakcję z udawania psich zachowań bedąc przyodzianym w skórzaną maskę imitującą psi łeb oraz system pasów o perwersyjnej estetyce nawiązujących do psich akcesoriów.
    Jakby nie ExC to bym nie miała pojęcia o „zjawisku” i tym ze można uppkorzyc sie do tego stopnia by je publicznie afirmować i eksponować

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    Grupa ludzi czerpiących satysfakcję z udawania psich zachowań bedąc przyodzianym w skórzaną maskę imitującą psi łeb oraz system pasów o perwersyjnej estetyce nawiązujących do psich akcesoriów.
    Jakby nie ExC to bym nie miała pojęcia o „zjawisku” i tym ze można uppkorzyc sie do tego stopnia by je publicznie afirmować i eksponować

Jest gorzej, bo część tego 'zjawiska' infekuje dzieciaki w szkole podstawowej. Pierdolec rodziców ponad skalę, że na to pozwalają.

• Serio???

Dotarły do mnie tylko słuchy o koniareczkach. Też kompletny odlot.

• Nie wiem czy właściwy wątek - postępy postępu

Pani Dr Kleczkowska
    https://www.kul.pl/files/232/DR/rozprawy_doktorskie/kleczkowska-da_cunha_sylwia/kleczkowska-da_cunha_sylwia_ogloszenie_publicznej_obrony.pdf

Książkę napisała:
    https://ecsmedia.pl/cdn-cgi/image/format=webp,width=544,height=544,/c/fatima-historia-zle-opowiedziana-b-iext161004505.jpg

Takie tam:
    Fatima to UFO
    Kościół kłamie
    Siostrę Łucję podmieniono (na Frondzie już kiedyś było)

No ale po KUL-u takie doktory wychodzą ?

Po drugie młode pelikany łykają bez zastanowienia:
    To też młody teolog (nie wiem czy po KULu)

A tu pani doktor:

• Jeśli chodzi o siostrę Łucję, to w pamięć na wryło się spiżowe zdanie jednego z forumkowiczów:

Nawet pobieżna analiza zdjęć siostry Łucji prowadzi do wniosku, że wszystkie główne cechy twarzy są te same. Jedyna różnica to — pardon — płaty tłuszczu.

• i zęby
    no bo u młodszej były prawdziwe (nierówne), a u starszej sztuczne

• Widzę, że sponsorzy parady pychy i grzechu sodomskiego w Polsce całkiem nieźle wspierają te kurestwo.
    Boli mnie, że tyle piniędzorów z moich podatków i tak idzie na tyn syf, to jeszcze ambasada kanadyjska wskoczyła, kurwa ich mać?

U nasz przynajmniej, jakoś cudem, niektórzy sponsorzy się wycafali i dewiańci mają prawie milion dularów mniej w tem roku, o czem lamentują i zapowiadają, że będą musieli zmniejszyć tę paradę pychy i perwersji w przyszłości.

Widzę tyż, że w Polsce nastało unthinkable i zaczyna być pod tym względem gorzej niż w skurwiałej Kanadzie.

👣

🐾
    🐾

• edytowano 04:42

Właśnie nie, w tym roku zupełnie bez rozmachu. Gorzej było pare lat temu. Nawet widziałem na lewicujących forach narzekanie, że jakoś tematem przestano się interesować.

• Business as usual. Deloitte, Goldman Sachs, Global Order of Satan się spotkają i coś uradzą, jak zwykle. Czym się tu fascynować?

• Nie ma googla, szela, konkurencji Dilojta. U mnie w korpo w intranecie ani grama tęczy. Witaja internów, sezon uropowy itp.
    W zeszłym roku były jakieś westchnienia bo corka szefa deklarowała lezbijstwo. Szef sie pomieniał i ani wzmianki ani skrawka tęczy. Każdy sypia kim chce i „szopki z tego nie robi” jak usłyszałam od reprezentanta wiadomej grupy.

Nie ma googla, szela, konkurencji Dilojta. U mnie w korpo w intranecie ani grama tęczy. Witaja internów, sezon uropowy itp.
    W zeszłym roku były jakieś westchnienia bo corka szefa deklarowała lezbijstwo. Szef sie pomieniał i ani wzmianki ani skrawka tęczy. Każdy sypia kim chce i „szopki z tego nie robi” jak usłyszałam od reprezentanta wiadomej grupy.

Dobra zmiana!

Nie ma googla, szela, konkurencji Dilojta. U mnie w korpo w intranecie ani grama tęczy. Witaja internów, sezon uropowy itp.

Pozycja 25 sugeruje, że jedna dyskretnie są ;)

• Grupy pracownicze i Lajonsy of ing to znak ze firmy tolerujo enhasujo ale otwarcie sie nie deklarujo 😉

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.