Grupa ludzi czerpiących satysfakcję z udawania psich zachowań bedąc przyodzianym w skórzaną maskę imitującą psi łeb oraz system pasów o perwersyjnej estetyce nawiązujących do psich akcesoriów.
Jakby nie ExC to bym nie miała pojęcia o „zjawisku” i tym ze można uppkorzyc sie do tego stopnia by je publicznie afirmować i eksponować
@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
Grupa ludzi czerpiących satysfakcję z udawania psich zachowań bedąc przyodzianym w skórzaną maskę imitującą psi łeb oraz system pasów o perwersyjnej estetyce nawiązujących do psich akcesoriów.
Jakby nie ExC to bym nie miała pojęcia o „zjawisku” i tym ze można uppkorzyc sie do tego stopnia by je publicznie afirmować i eksponować
Jest gorzej, bo część tego 'zjawiska' infekuje dzieciaki w szkole podstawowej. Pierdolec rodziców ponad skalę, że na to pozwalają.
Jeśli chodzi o siostrę Łucję, to w pamięć na wryło się spiżowe zdanie jednego z forumkowiczów:
Nawet pobieżna analiza zdjęć siostry Łucji prowadzi do wniosku, że wszystkie główne cechy twarzy są te same. Jedyna różnica to — pardon — płaty tłuszczu.
Widzę, że sponsorzy parady pychy i grzechu sodomskiego w Polsce całkiem nieźle wspierają te kurestwo.
Boli mnie, że tyle piniędzorów z moich podatków i tak idzie na tyn syf, to jeszcze ambasada kanadyjska wskoczyła, kurwa ich mać?
U nasz przynajmniej, jakoś cudem, niektórzy sponsorzy się wycafali i dewiańci mają prawie milion dularów mniej w tem roku, o czem lamentują i zapowiadają, że będą musieli zmniejszyć tę paradę pychy i perwersji w przyszłości.
Widzę tyż, że w Polsce nastało unthinkable i zaczyna być pod tym względem gorzej niż w skurwiałej Kanadzie.
Właśnie nie, w tym roku zupełnie bez rozmachu. Gorzej było pare lat temu. Nawet widziałem na lewicujących forach narzekanie, że jakoś tematem przestano się interesować.
Nie ma googla, szela, konkurencji Dilojta. U mnie w korpo w intranecie ani grama tęczy. Witaja internów, sezon uropowy itp.
W zeszłym roku były jakieś westchnienia bo corka szefa deklarowała lezbijstwo. Szef sie pomieniał i ani wzmianki ani skrawka tęczy. Każdy sypia kim chce i „szopki z tego nie robi” jak usłyszałam od reprezentanta wiadomej grupy.
Nie ma googla, szela, konkurencji Dilojta. U mnie w korpo w intranecie ani grama tęczy. Witaja internów, sezon uropowy itp.
W zeszłym roku były jakieś westchnienia bo corka szefa deklarowała lezbijstwo. Szef sie pomieniał i ani wzmianki ani skrawka tęczy. Każdy sypia kim chce i „szopki z tego nie robi” jak usłyszałam od reprezentanta wiadomej grupy.
Komentarz
I już wiadomo, kto to sponsoruje:
Niech ich zobaczą
Powstańcie których dręczy głód.
Raczej glut.
Pozycja 42 jest ciekawa1
44-ta też symptomatyczna
A mnie zainteresowała poz. 63. To przenośnia maskująca jakieś świństwa czy coś realistycznego?
Wygląda że i jedno i drugie https://x.com/PolishPups/status/1919695067901522198
Boję się wejść w ten link, serio.
[po chwili]
No i słusznie się bałam. Rzyg.
Z kamerą wśród zwierząt.
Jest gorzej, bo część tego 'zjawiska' infekuje dzieciaki w szkole podstawowej. Pierdolec rodziców ponad skalę, że na to pozwalają.
Serio???
Dotarły do mnie tylko słuchy o koniareczkach. Też kompletny odlot.
Nie wiem czy właściwy wątek - postępy postępu
Pani Dr Kleczkowska
https://www.kul.pl/files/232/DR/rozprawy_doktorskie/kleczkowska-da_cunha_sylwia/kleczkowska-da_cunha_sylwia_ogloszenie_publicznej_obrony.pdf
Książkę napisała:
https://ecsmedia.pl/cdn-cgi/image/format=webp,width=544,height=544,/c/fatima-historia-zle-opowiedziana-b-iext161004505.jpg
Takie tam:
Fatima to UFO
Kościół kłamie
Siostrę Łucję podmieniono (na Frondzie już kiedyś było)
No ale po KUL-u takie doktory wychodzą ?
Po drugie młode pelikany łykają bez zastanowienia:

To też młody teolog (nie wiem czy po KULu)
A tu pani doktor:

Jeśli chodzi o siostrę Łucję, to w pamięć na wryło się spiżowe zdanie jednego z forumkowiczów:
i zęby
no bo u młodszej były prawdziwe (nierówne), a u starszej sztuczne
Widzę, że sponsorzy parady pychy i grzechu sodomskiego w Polsce całkiem nieźle wspierają te kurestwo.
Boli mnie, że tyle piniędzorów z moich podatków i tak idzie na tyn syf, to jeszcze ambasada kanadyjska wskoczyła, kurwa ich mać?
U nasz przynajmniej, jakoś cudem, niektórzy sponsorzy się wycafali i dewiańci mają prawie milion dularów mniej w tem roku, o czem lamentują i zapowiadają, że będą musieli zmniejszyć tę paradę pychy i perwersji w przyszłości.
Widzę tyż, że w Polsce nastało unthinkable i zaczyna być pod tym względem gorzej niż w skurwiałej Kanadzie.
👣
🐾
🐾
Właśnie nie, w tym roku zupełnie bez rozmachu. Gorzej było pare lat temu. Nawet widziałem na lewicujących forach narzekanie, że jakoś tematem przestano się interesować.
Business as usual. Deloitte, Goldman Sachs, Global Order of Satan się spotkają i coś uradzą, jak zwykle. Czym się tu fascynować?
Dobra zmiana!
Pozycja 25 sugeruje, że jedna dyskretnie są
Grupy pracownicze i Lajonsy of ing to znak ze firmy tolerujo enhasujo ale otwarcie sie nie deklarujo 😉