Skip to content

Wybory, wybory i po wyborach - 2025

1161718192022»

Komentarz

• Zresztą to nie wyglądałoby wcale dobrze, Trump skradłby uwagę, która powinna być skierowana na kogo innego. Nie ma również takiego zwyczaju.

Wizyta Prezydenta Nawrockiego w USA (zapowiadana już dawna) całkowicie wystarczy.

• @christoph powiedział(a):
    Dziambor dostał jakąś fuchę u gościa z ZSL
    Pewnanerwowosc i wspieranie / łowienie sympatii u Konfy były zauważalne w w jednej ze stacji radiowych, gdzie to słyszałem

Dziamor to pośmiewisko w konfie

• @Pigwa powiedział(a):
    Zresztą to nie wyglądałoby wcale dobrze, Trump skradłby uwagę, która powinna być skierowana na kogo innego.

Nie zgadzam się. To walnięcie braci Niemców kłonicą w ryj.

• O nie moi drodzy, wizyta Trumpa to bardzo ważna sprawa by była. Kończąca obecną koalicję. Nie patrzcie na wizerunek, do wielu osób w dzisiejszej polityce jakby nie dotarło po której stronie jest Trump. Chyba w końcu Amerykanie to wytłumaczyli Hujowni, Kosiniakowi i Kamyszowi, dlatego tak posrani biegają ostatnio.

• Iran wie, co znaczy rozgniewać Amerykę. Niemcy też pewnie się domyślają.

• Borowski napisał na X o tym przyjeździe.

• edytowano 12:27

@los powiedział(a):
    Iran wie, co znaczy rozgniewać Amerykę. Niemcy też pewnie się domyślają.

Jacek Bartosiak twierdzi, że Trump upiekł był tym atakiem dwie pieczenie na jednym ogniu gdyż postraszył Irminę*, ale i wrzucił Izabelę* pod autobus.

*Takich kryptonimów używają na kanale M. Kożuszka (zza szafy) w audycji z cyklu "3 panów K" aby uchronić się przed demonetyzacja ze strony algorytmów, które oczywiście nie mają narodowości

• @MarianoX powiedział(a):

@los powiedział(a):

Jacek Bartosiak twierdzi,

...dajcie już spokój z tym Bartosiakiem

• Kiedy słyszę - Startedży Fjuczer - powieka mnie się zaczyna trząść ...

• Nie wiem co w tym towarzystwie robi Budzisz?

• Zarabia pieinądze?

• edytowano 14:27

@MarianoX powiedział(a):

@los powiedział(a):

Jacek Bartosiak twierdzi, że Trump upiekł był tym atakiem dwie pieczenie na jednym ogniu gdyż postraszył Irminę*, ale i wrzucił Izabelę* pod autobus.

*Takich kryptonimów używają na kanale M. Kożuszka (zza szafy) w audycji z cyklu "3 panów K" aby uchronić się przed demonetyzacja ze strony algorytmów, które oczywiście nie mają narodowości

We Wnet? Bardzo fajne nagranie, najpierw Bartosiak stawia tezę, że Trump jest głupi i nie rozumie, że Izrael go wciągnie w wojnę, żeby potem mu słodzić, że się ogarnął bo nie dał się Izraelowi wciągnąć w wojnę. A może nie musiał się ogarniać bo nie był w tym miejscu taki głupi?

• A to znaczy, że teraz w rządzie byli nieprzyzwoici ludzie ? Oho ! Jak do tego doszło - nie wiem ..

• @Przemko powiedział(a):

Majdan ! Jestem z Matołuszem !

• @JORGE powiedział(a):
    A to znaczy, że teraz w rządzie byli nieprzyzwoici ludzie ? Oho ! Jak do tego doszło - nie wiem ..

To koalicjanci, oczywiście.

• "Reżim Tuska musiał dziś dostać jakieś poważne bęcki od administracji amerykańskiej 🇺🇸 Bodnar w Polsacie skurczony, smutny, o Karolu Nawrockim mówi per "Prezydent Elekt". Tusk wcześniej w ciągu dnia skapitulował. Lis płacze"

• Trzeba sobie umieć dobierać sojuszników. Hehe. Przegrywy.

To co Kol. Przemek wkleił to czysty miód.

• @Przemko powiedział(a):

Ciekawe1, skąd ich weźmie. Będzie musiał zmniejszyć liczbę wiceministrów. Może i ministrów.

• Przede wszystkim zmienić premiera. Ale ja jestem pesymistą: nie da się bez wcześniejszych wyborów.

• Właśnie gadałem z Gnojem i przypomniał mi starą maksymę Gorkiego, którą sobie w niektórych ciężkich momentach powtarzaliśmy nawzajem.

Wypowiedział ją Gandalf Szary do Froda:

na tym świecie działają nie tylko siły zła.

Jeszcze wczoraj wszystko wydawało się przegrane. Dobre kursy na Kamalę. Jej wygrana pozbawiłaby Polski jakiejkolwiek szansy. Teraz mamy Orange Mana, Prezydenta Elekta, Papieża przyjaciela Polaków.

• edytowano 19:47

żeby w rządzie po rekonstrukcji byli sami przyzwoici ludzie to sam Tusk musiałby odejść, od tego bym zaczął

• Od wyborów

• Czy wypada śmiać się z niepełnosprawnego? Liz ucieka przed odpowiedzialnością karną w niepoczytalnoś.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.