Skip to content

Wybory, wybory i po wyborach - 2025

1171819202123»

Komentarz

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Mam wklejać wpisy od mojego kreta?
    Tam jest dużo większa szajba, niż się nam wydaje

Wklejaj, ja tego nie śledzę, dociera do mnie to co np. Budyń znajdzie.

Mam wklejać wpisy od mojego kreta?
    Tam jest dużo większa szajba, niż się nam wydaje

Wklejaj, wklejaj. Niektórych z nas szajba bardzo cieszy.

• No, na pewno.

• prosze:
    Tekst na dziś

"Premier Donald Tusk, na konferencji prasowej w Brukseli mówił o osiągnięciach polskiej prezydencji w Unii Europejskiej, a bezkręgowy, żałosny błazen A. Duda wiedziony swoją nadzwyczajną głupotą radośnie obwieścił, że "polska prezydencja w Unii Europejskiej była bez objawowa". A jaką była i do sierpnia będzie 10 letnia prezydencja tego bałwana i jakie były jej "objawy"? Pierwszym "symptomem" była uniżona i służalcza postawa względem nowogrodzkiego, zdradzieckiego postkomunisty i na jego rozkaz ciągłe łamanie prawa i Konstytucji oraz permanentne ośmieszanie Polski w oczach całego demokratycznego świata. Teraz nieszczęście Polski i Polaków z Nowogrodzkiej wymyśliło, że w miejsce błazna i durnia zaserwuje nam oddanego sobie, nieuczciwego kłamcę, złodzieja, ćpuna i byłego alfonsa i sutenera. W przypadku J. Kaczyńskiego stara rzymska sentencja "Cogitationum poenam nemo luit" czyli "Nikt nie poniósł kary za myślenie" nie znajduje żadnego zastosowania, bowiem niemalże każdy wytwór umysłu tego gnoma - oprócz zlecania Błaszczakowi czy Dudzie wysprzątania kociej kuwety - skażony jest kłamstwem, łajdactwem i zdradą."

• edytowano 06:56

prosze:
    Tekst na dziś

"Premier Donald Tusk, na konferencji prasowej w Brukseli mówił o osiągnięciach polskiej prezydencji w Unii Europejskiej, a bezkręgowy, żałosny błazen A. Duda wiedziony swoją nadzwyczajną głupotą radośnie obwieścił, że "polska prezydencja w Unii Europejskiej była bez objawowa". A jaką była i do sierpnia będzie 10 letnia prezydencja tego bałwana i jakie były jej "objawy"? Pierwszym "symptomem" była uniżona i służalcza postawa względem nowogrodzkiego, zdradzieckiego postkomunisty i na jego rozkaz ciągłe łamanie prawa i Konstytucji oraz permanentne ośmieszanie Polski w oczach całego demokratycznego świata. Teraz nieszczęście Polski i Polaków z Nowogrodzkiej wymyśliło, że w miejsce błazna i durnia zaserwuje nam oddanego sobie, nieuczciwego kłamcę, złodzieja, ćpuna i byłego alfonsa i sutenera. W przypadku J. Kaczyńskiego stara rzymska sentencja "Cogitationum poenam nemo luit" czyli "Nikt nie poniósł kary za myślenie" nie znajduje żadnego zastosowania, bowiem niemalże każdy wytwór umysłu tego gnoma - oprócz zlecania Błaszczakowi czy Dudzie wysprzątania kociej kuwety - skażony jest kłamstwem, łajdactwem i zdradą."

Miód na moje uszy. Szaleńcy nie wygrywają.

• Przecież to zwyczajny-niezwyczajny wpis pierwszego lepszego silniczka. Jedyne, co różni go od tych z X, to brak ograniczenia w postaci określonej liczby znaków. Do zapoznania się z takimi wyziewami nie są potrzebne żadne krety.

• Nie zgadzam się. Przeciętny silniczek, dajmy na to personifikowany przez subtelną i delikatną absolwentkę kierunku humanistycznego Uniwersytetu Warszawskiego wypowiada jedno w miarę artykułowane zdanie proste a poza tym wydaje z siebie wyzwiska, okrzyki i macha rękami. Ten kwiecisty tekst i to jeszcze z łacińskim cytatem zaiste zasługuje na uwagę.

• Posłuchałem trochę Lisa, na jego kanale. On ma poudarowe objawy, niedowład ogólny twarzy, mało widać, ale jest. Bardzo mu mylą się słowa, w charakterystyczny sposób ma nałożone okulary. To jest mocno chory człowiek.

• @JORGE powiedział(a):
    Posłuchałem trochę Lisa, na jego kanale. On ma poudarowe objawy, niedowład ogólny twarzy, mało widać, ale jest. Bardzo mu mylą się słowa, w charakterystyczny sposób ma nałożone okulary. To jest mocno chory człowiek.

Ma też inne objawy poudarowego uszkodzenia mózgu, np. wymyśla słowo "Kałownia" i nie kojarzy mu się ono z niczym innym jak tylko zbitką "Kaczyńskiego" i "Hołowni", nie zawsze rozumie co mówi.

• Fuchs bardzo sprawnie gra swoją niepełnosprawnością, by siać nienawiść i podziały.

Do wora.

• Dla mnie jest pożyteczny. Zobacz synku, jak będziesz mieć takie poglądy jak pan Lis, będziesz jak pan Lis. Dorian Gray.

• @peterman powiedział(a):
    Fuchs bardzo sprawnie gra swoją niepełnosprawnością

A gra w ogóle? Nie przyglądam mu się ale nie zauważyłem żeby ten temat istniał.

• Nie tylko gra ale i broni.

• Małżeństwo Sławosza i Aleksandry bylo> @trep powiedział(a):

Czy wypada śmiać się z niepełnosprawnego? Liz ucieka przed odpowiedzialnością karną w niepoczytalnoś.

Lis? On już jest z racji poudarowego uszkodzenia OUN.
    To raczej Roman powinien w to iść.

• @Przemko powiedział(a):

@peterman powiedział(a):
    Fuchs bardzo sprawnie gra swoją niepełnosprawnością

A gra w ogóle? Nie przyglądam mu się ale nie zauważyłem żeby ten temat istniał.

Nie osobiście, ale przez odbiór społeczny. "Dajcie mu spokój, to chory człowiek".

• Trochę mi żal Dudy, wszystkich łączy to, że mają go z bezkręgowca.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.