@ms.wygnaniec powiedział(a):
lepsza jest zdrada Schnepfowej, która w wywiadzie z Millerem powiedziała że faktycznie wygrał Nawrocki, ale przeliczajmy głosy aby dać czas na 'podpisanie' potrzebnych ustaw. Jawniej się nie da.
Na przykład tutaj od 1:30:
Kilku potrzebnych ustaw i jednej nominacji ambasadorskiej?
Olśniło mnie co do działania Tuska, on kompletnie nie rozumie Internetu. W dobie linearnych telewizji dostęp do wystąpienia sprzed kilku miesięcy był zasobem rzadkim, obecnie soszjale wszelakie te możliwości bardzo upowszechniły, a on działa w starym trybie telewizji. Tak samo do wystąpień telewizyjnych przygotowuje się w starym stylu, stąd taka wpadka z Muranem. Jest jedna zła informacja, ekipa z Ratusza od Trzaskowskiego to ogarnia.
Pytanie, kiedy ktoś w PO ogarnie, że w takim razie lepszym premierem byłby Trzaskowski, ile ich problemów by to rozwiązało, prawda?
Olśniło mnie co do działania Tuska, on kompletnie nie rozumie Internetu. W dobie linearnych telewizji dostęp do wystąpienia sprzed kilku miesięcy był zasobem rzadkim, obecnie soszjale wszelakie te możliwości bardzo upowszechniły, a on działa w starym trybie telewizji. Tak samo do wystąpień telewizyjnych przygotowuje się w starym stylu, stąd taka wpadka z Muranem.
Jest jedna zła informacja, ekipa z Ratusza od Trzaskowskiego to ogarnia.
Tak też mówił od pewnego czasu np. Kożuszek, a teraz po tej końcówce kampanii już na 100% to widać.
Tylko oni nie opisali mechanizmu, czyli powtórki z przeszłości są trywialne i powszechnie dostępne! Tego Tusk nie rozumie, że można manipulować i ściemniać ale nie wolno kłamać i kreować ludzi z zababraną przeszłością, bo to przepis na katastrofę.
Patrz rolka Trzaskowskiego o nowej linii tramwajowej. On zrozumiał, że teraz istnieje crosschecking pomiędzy mediami i nie ma separowanych kampanii.
"- Chciałbym, aby KOD był czymś w rodzaju polskiego Hamasu - mówił w audycji TOK FM publicysta "Polityki" Jacek Żakowski.
Żakowski wyjaśnił, że chodzi mu o "ruch społeczny, powstający w niedemokratycznych warunkach, który poprzez budowę przedszkoli, szpitali, tworzenia organizacji młodzieżowych uzyskuje tożsamość polityczną i zdobywa masowy charakter". "
Patrz rolka Trzaskowskiego o nowej linii tramwajowej. On zrozumiał, że teraz istnieje crosschecking pomiędzy mediami i nie ma separowanych kampanii.
Ale jak to obserwuję, to albo tam jest gra na zwłokę z jakąś krzywą akcją na koniec albo kompletna desperacja. Nie umiem ocenić, co obecnie wygrywa w mojej ocenie.
Maks co wymyśliłem, to wymiana Hołowni na Czarzastego i akcja z niezwoływaniem Zgromadzenia Narodowego i twierdzeniem, że kadencja Andrzeja Dudy się skończyła, więc Regentem zostaje Czarzasty.
Tak, wiem że to kompletne bezprawie.
Kto poprze podmianę? Tylko PO i Sld. Nie ma większości.
A ze sposobem budowania klastrów przez Kontka rozprawił się prof Flis, więc darowałem sobie czytanie tych wypocin.
Właśnie odkryłem, że 3 komisje z mojego miasteczka załapały się "co najmniej dwa typu anomalii", to komisje peryferyjne, szczególnie dwie z nich w wioskach nie tak dawno włączone do miasta. Wyniki wszystkich wyborów są tam dokładnie takie, jak w gminach powiatu a w całym mieście, teraz i w poprzednich wyborach, Trzaskowski przegrał nieznacznie. Oczywiście szłoby to w drugą stronę, gdyby te wioski nie stały się dzielnicami, co sprawia również, że mają "miejski" kod pocztowy. W efekcie mediana Nawrockiego wychodzi 49%. Występują więc wyraźne "anomalie" typu "flip" i "pop_outlier". Według deklaracji jeszcze sprzed tygodnia powinno tam dojść do oględzin i przeliczenia głosów. To chyba właśnie umiera smiercią naturalną, Haman(?) a może drugi ekspert bodnarowy wytypował niecałe 300 (tu dokładne wartości się zmieniają), więc może do tych oględzin jeszcze dojść.
@Mania powiedział(a):
Chajzer junior przeszedł jakąś przemianę; stał się religijny, zachwyca się Nawrockim, a nie tak dawno był antypisem.
Każdemu trzeba dać szansę Maniu, każdy może się nawrócić i zawrócić. Jest nawet wątas temu poświęcony tutaj, widzę. Eden jest tego podręcznikowym przykładem ☝️
Filip Chajzer rozwija swój biznes. Oprócz Krakowa i Władysławowa, gdzie w budce sprzedawane są kebaby firmowane przez prezentera i celebrytę, teraz otwarto pierwszy lokal – jak zaznacza sam Chajzer "nie na kółkach" – w Kielcach. Teraz poszukuje do niego pracowników. Sęk w tym, że w ofercie, jaka pojawiła się w internecie, złamano przepisy. Do restauracji Chajzera szukane są tylko osoby pochodzenia polskiego.
Oferowana jest stała praca, a do obowiązków należeć będzie m.in. "Przygotowanie gotowego produktu ( kebab do sprzedaży), dbanie o wizerunek firmy" – czytamy w ogłoszeniu. Wymagania? "Chęć do pracy, wysoka kultura osobista, zaangażowanie, tylko pochodzenie polskie" –
Gdybym teraz zatrudniał ludzi bym już też profilował ogłoszenia. Tylko mężczyźni, albo tylko osoby po 35 roku życia, albo odwrotnie. To też szaleństwo, któremu daliśmy się porwać.
A ze sposobem budowania klastrów przez Kontka rozprawił się prof Flis, więc darowałem sobie czytanie tych wypocin.
Właśnie odkryłem, że 3 komisje z mojego miasteczka załapały się "co najmniej dwa typu anomalii", to komisje peryferyjne, szczególnie dwie z nich w wioskach nie tak dawno włączone do miasta.
Na to prof. Flis zwrócił uwagę na przykładzie znanego mi rejonu Krakowa, gdzie miasto podbija wieś i tam bloki wylazły poza miasto, więc w tej samej szkole są 3 komisje, gdzie jedna obsługuje 'nowych miastowych', druga lokalsów, a trzecia nie pamiętam, więc to jedna wielka anomalia Z drugiej strony w takim Busku Zdroju jest 35 Komisji Obwodowych pod jednym kodem pocztowym.
A co do pomyłek wszelakich, to jak 300 podzielimy przez 32 000 to mamy usterkowość procesu poniżej 1%. Czyli całkiem dobrze liczyli.
"Nie będzie dobrego funkcjonariusza, żołnierza i urzędnika, który by bronił polskiego bezpieczeństwa, jeśli nie będzie miał patriotycznej, narodowej tożsamości" - prof. Sławomir Cenckiewicz, nowy szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego.
Komentarz
Kilku potrzebnych ustaw i jednej nominacji ambasadorskiej?
To samo powiedział Zoll.
Sam chce zostać ambasadorem, czy ktoś z rodziny?
Tego nie wiem.
Oni wszyscy to jedna rodzina, starszy czy młodszy..
Pytanie, kiedy ktoś w PO ogarnie, że w takim razie lepszym premierem byłby Trzaskowski, ile ich problemów by to rozwiązało, prawda?
i mają tego samego Godfathera - Sorosa.
Tak też mówił od pewnego czasu np. Kożuszek, a teraz po tej końcówce kampanii już na 100% to widać.
Tylko oni nie opisali mechanizmu, czyli powtórki z przeszłości są trywialne i powszechnie dostępne! Tego Tusk nie rozumie, że można manipulować i ściemniać ale nie wolno kłamać i kreować ludzi z zababraną przeszłością, bo to przepis na katastrofę.
"- Chciałbym, aby KOD był czymś w rodzaju polskiego Hamasu - mówił w audycji TOK FM publicysta "Polityki" Jacek Żakowski.
Żakowski wyjaśnił, że chodzi mu o "ruch społeczny, powstający w niedemokratycznych warunkach, który poprzez budowę przedszkoli, szpitali, tworzenia organizacji młodzieżowych uzyskuje tożsamość polityczną i zdobywa masowy charakter". "
Jaka rolka?
Taka:
https://www.facebook.com/rafal.trzaskowski/videos/bon-voyage-/1449239086248943/
Pewnie taka.
https://youtube.com/shorts/D59e4dzWGhw?si=HKMKf4xg544pFABO
Kto poprze podmianę? Tylko PO i Sld. Nie ma większości.
A dla innych Kartofel Nawrocki, który zostanie prezenterem:

Właśnie odkryłem, że 3 komisje z mojego miasteczka załapały się "co najmniej dwa typu anomalii", to komisje peryferyjne, szczególnie dwie z nich w wioskach nie tak dawno włączone do miasta. Wyniki wszystkich wyborów są tam dokładnie takie, jak w gminach powiatu a w całym mieście, teraz i w poprzednich wyborach, Trzaskowski przegrał nieznacznie. Oczywiście szłoby to w drugą stronę, gdyby te wioski nie stały się dzielnicami, co sprawia również, że mają "miejski" kod pocztowy. W efekcie mediana Nawrockiego wychodzi 49%. Występują więc wyraźne "anomalie" typu "flip" i "pop_outlier". Według deklaracji jeszcze sprzed tygodnia powinno tam dojść do oględzin i przeliczenia głosów. To chyba właśnie umiera smiercią naturalną, Haman(?) a może drugi ekspert bodnarowy wytypował niecałe 300 (tu dokładne wartości się zmieniają), więc może do tych oględzin jeszcze dojść.
Chajzer junior przeszedł jakąś przemianę; stał się religijny, zachwyca się Nawrockim, a nie tak dawno był antypisem.
Każdemu trzeba dać szansę Maniu, każdy może się nawrócić i zawrócić. Jest nawet wątas temu poświęcony tutaj, widzę. Eden jest tego podręcznikowym przykładem ☝️
Filip Chajzer rozwija swój biznes. Oprócz Krakowa i Władysławowa, gdzie w budce sprzedawane są kebaby firmowane przez prezentera i celebrytę, teraz otwarto pierwszy lokal – jak zaznacza sam Chajzer "nie na kółkach" – w Kielcach. Teraz poszukuje do niego pracowników. Sęk w tym, że w ofercie, jaka pojawiła się w internecie, złamano przepisy. Do restauracji Chajzera szukane są tylko osoby pochodzenia polskiego.
Oferowana jest stała praca, a do obowiązków należeć będzie m.in. "Przygotowanie gotowego produktu ( kebab do sprzedaży), dbanie o wizerunek firmy" – czytamy w ogłoszeniu. Wymagania? "Chęć do pracy, wysoka kultura osobista, zaangażowanie, tylko pochodzenie polskie" –
Gdybym teraz zatrudniał ludzi bym już też profilował ogłoszenia. Tylko mężczyźni, albo tylko osoby po 35 roku życia, albo odwrotnie. To też szaleństwo, któremu daliśmy się porwać.
Jeśli to jest niezgodne z prawem, to lepiej formułować zgodnie a stosować kryteria jakie nam przychodzą do głowy. My tak zawsze robiliśmy.
Rozumiem, że u Chajzera to ogłoszenie pracy to pewna manifestacja
Na to prof. Flis zwrócił uwagę na przykładzie znanego mi rejonu Krakowa, gdzie miasto podbija wieś i tam bloki wylazły poza miasto, więc w tej samej szkole są 3 komisje, gdzie jedna obsługuje 'nowych miastowych', druga lokalsów, a trzecia nie pamiętam, więc to jedna wielka anomalia
Z drugiej strony w takim Busku Zdroju jest 35 Komisji Obwodowych pod jednym kodem pocztowym.
A co do pomyłek wszelakich, to jak 300 podzielimy przez 32 000 to mamy usterkowość procesu poniżej 1%. Czyli całkiem dobrze liczyli.
"Nie będzie dobrego funkcjonariusza, żołnierza i urzędnika, który by bronił polskiego bezpieczeństwa, jeśli nie będzie miał patriotycznej, narodowej tożsamości" - prof. Sławomir Cenckiewicz, nowy szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego.
Wiadomość od Merza dla Tuska?
Widzieliśmy go niedawno w telewizorze. Bardzo źle wygląda - oceniliśmy solidarnie. Musi strasznie łoić.
Wali goudę jak nic. Awansował do leśnych dziadków