Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1731732733734735737»

Komentarz

• @trep powiedział(a):

@Rzchanym powiedział(a):

@los powiedział(a):

@Rzchanym powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Tak, zostały im obyczaje z czasów, kiedy musieli podnosić każdy niedopałek z chodnika. Jeszcze gorzej jest u Karnoli, gdzie przyhołubili Jakubowską, przez co przestałem kupować ich pismo i nie oglądam telewizji. Cziekawe123, czy zdają sobie z tego sprawę.

No i zawzięcie lansują Schreiberową. Robią z nią wywiady, a nawet dali jej własny program. Żenada.

Tak swoją drogą... O co chodzi z tym "123"?

Nie pamięta kolega Jego Ekscelencji Ciekawego1?

???

Na FF był użytkownik o niku ciekawy1. Koleś ten w zawoalowany sposób dawał znać, że jest duchownym a nawet biskupem. Na koniec nawet naprowadził na "swoje" nazwisko. Gdy już prawie całe forum było przekonane, że to prawdziwy biskup, jednak z koleżanek go obnażyła. Od tej pory słowo ciekawe1 (czasem z innymi cyferkami jeszcze) ma swoje znaczenie, nieco inne, niż po prostu: ciekawe.

No bo różne są stopnie ciekawości, coś może być ciekawe1 albo ciekawe2. Flądra ma wkład w rozwój języka ojczystego.

• A niewiasta która przeprowadziła internetowe śledztwo nosiła ksywkę Novinka.

• @los powiedział(a):
    Tak, zostały im obyczaje z czasów, kiedy musieli podnosić każdy niedopałek z chodnika. Jeszcze gorzej jest u Karnoli, gdzie przyhołubili Jakubowską, przez co przestałem kupować ich pismo i nie oglądam telewizji. Cziekawe123, czy zdają sobie z tego sprawę.

Podobno też Rolicki u nich pracował.

• Fuj.

• @Wielen powiedział(a):
    Fuj.

I Wiernikowska, ale o niej nic nie wiem, też niekoszer?

• loslos
    edytowano 12:46

Porządny Żyd, jak nic o nim nie wie, to uznaje danie za niekoszer, produktów koszernych jest enumeratywna lista, oznacza się je literką K lub U w kółeczku

Ale my odrzuciliśmy żydowskie rozumowanie jakieś dwa tysiąclecia temu, my mamy odwrotny schemat: mamy enumeratywną listę ludzi niegodziwych, jeśli kogoś na niej nie ma, to powinniśmy go obdarzyć choć minimalnym kredytem zaufania. Mnie nic złego o pani Wiernikowskiej nie wiadomo.

• Rolicki- PZPR, TVP za Gierka, Trybuna, SLD. Generalnie paleo i neokomuna. O Wiernikowskiej nic nie wiem.

• @los powiedział(a):
    Porządny Żyd, jak nic o nim nie wie, to uznaje danie za niekoszer, produktów koszernych jest enumeratywna lista, oznacza się je literką K lub U w kółeczku

Ale my odrzuciliśmy żydowskie rozumowanie jakieś dwa tysiąclecia temu, my mamy odwrotny schemat: mamy enumeratywną listę ludzi niegodziwych, jeśli kogoś na niej nie ma, to powinniśmy go obdarzyć choć minimalnym kredytem zaufania. Mnie nic złego o pani Wiernikowskiej nie wiadomo.

Czy stąd pochodzi skrót UK?

• I to być może...

• @Wielen powiedział(a):
    Rolicki- PZPR, TVP za Gierka, Trybuna, SLD. Generalnie paleo i neokomuna. O Wiernikowskiej nic nie wiem.

Fajne materiały na Kanale Zero robi. https://www.youtube.com/@KanalZeroPL/search?query=wiernikowska

• Sroga aborcjonistka. Masowa.

• @Wielen powiedział(a):
    Rolicki- PZPR, TVP za Gierka, Trybuna, SLD. Generalnie paleo i neokomuna. O Wiernikowskiej nic nie wiem.

Z Rolickim jest taki problem, że jeszcze nie jest taki najgorszy. Podobnie Jakubowska. Zapewniają pluralizm opinii.

• Tak się złożyło że za PiS i przeciw PO jest pewna grupa starszych wyborców która uważa że za Gierka było bardzo fajnie.

• Pewno że było. Mieć 50 lat mniej...

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.