Czy prezydent powinien czuć się bezpiecznie? Tak, żeby to było widać? Tak! Poza tem Bayerische Motorenwerke z Mnichova to nie są Prusy
À propos Bawarii, wpadłem ostatnio do Frankonii I postanowiłem ucukrować PT Koleżeństwo zdjęciem prawdziwego BFV, czyli Bawarskiego Związku Piłki Nożnej:
Błaszczak wygadał i ruscy zaatakowali.
Nosa nie wytarł.
@los powiedział(a): Nosa nie wytarł.
Że niby wygląda jakby wciągał koks?
...wąs
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a): @los powiedział(a): Nosa nie wytarł. Że niby wygląda jakby wciągał koks?
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Tylko nazwę zbyt dosłownie potraktował.
Jakby właśnie wypełzł z meliny. Doradcy wizerunkowi uciekli?
* "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
@AnnaE powiedział(a): Jakby właśnie wypełzł z meliny. Doradcy wizerunkowi uciekli?
Moje wrażonko jest take, że wogle odetchnął po tych nieszczęsnych wyborach i wreście może być sobą.
Komentarz
Czy prezydent powinien czuć się bezpiecznie?
Tak, żeby to było widać?
Tak!
Poza tem Bayerische Motorenwerke z Mnichova to nie są Prusy
À propos Bawarii, wpadłem ostatnio do Frankonii I postanowiłem ucukrować PT Koleżeństwo zdjęciem prawdziwego BFV, czyli Bawarskiego Związku Piłki Nożnej:
Błaszczak wygadał i ruscy zaatakowali.
Nosa nie wytarł.
Że niby wygląda jakby wciągał koks?
...wąs
Tylko nazwę zbyt dosłownie potraktował.
Jakby właśnie wypełzł z meliny. Doradcy wizerunkowi uciekli?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Moje wrażonko jest take, że wogle odetchnął po tych nieszczęsnych wyborach i wreście może być sobą.